Dodaj do ulubionych

skończyło się podlewanie ??

17.07.06, 12:15
Kilka dni chłodniejszych lecz bezdeszczowych zwolniło naszych administratorów
z obowiązku podlewania trawników. O tym by wznowic podlewania nie wiem jak
namawiać , Także nie wiem co zrobić aby to podlewanie odbywało się nie w samo
południe.Dlaczego tak wszystko tu cięzko idzie ?
Obserwuj wątek
    • renata_zz Re: skończyło się podlewanie ?? 17.07.06, 12:50

zzola napisała:

> Kilka dni chłodniejszych lecz bezdeszczowych zwolniło naszych administratorów
      > z obowiązku podlewania trawników. O tym by wznowic podlewania nie wiem jak
      > namawiać , Także nie wiem co zrobić aby to podlewanie odbywało się nie w samo
      > południe.Dlaczego tak wszystko tu cięzko idzie

Dziś o godz.6.50 /rano / idąc do pracy widziałam porozstawiane,pracujące
      zraszacze.Dlaczego Ty tego nie widziałaś nie rozumiem?
      • yigael Re: skończyło się podlewanie ?? 17.07.06, 12:54
        Ja się Renato zaczynam poważnie zastanawiać czy ten troll mieszka na ZZ czy
        tylko trolluje.
        • grzegorz_zz Re: skończyło się podlewanie ?? 17.07.06, 12:56
          A może to nasz ukochany MŁ.
        • renata_zz Re: skończyło się podlewanie ?? 17.07.06, 13:03
          > Ja się Renato zaczynam poważnie zastanawiać czy ten troll mieszka na ZZ czy
          > tylko trolluje.

Marcinie i taką opcję należy brać pod uwagę.Jedyny sposób na tę niewątpliwie
          męcząca osobę,przez kika dni usuwać wszystko co zzola napisze.Może zmieni
          styl,może zmieni nick a może poprostu da nam spokój.Nie możemy dopuścić żeby
          jak ktoś już pisał, przez zzolę stał się wulgarny.
          • zzrobert Re: skończyło się podlewanie ?? 17.07.06, 13:14
            A nie lepiej po prostu udzielić odpowiedzi tak jej jak i innym niezorienotwanym?
            Eksterminacja niewygodnych nie jest chyba preferowaną metodą.
            Nie bij, tłumacz.

Czyli jak 230B staje się wulgarne gdy widzi Przemka to należy Przemka usunąć z
            osiedla?
            • przemek.c Re: skończyło się podlewanie ?? 17.07.06, 16:10
              > Czyli jak 230B staje się wulgarne gdy widzi Przemka to należy Przemka usunąć
              z
              > osiedla?

Jeśli ZZ zrobi dla mnie zrzutę na domek z ogródkiem, to nie mam nic
              przeciwko wink)
        • zzrobert Re: skończyło się podlewanie ?? 17.07.06, 13:10
          Może faktycznie jasne ogłoszenie zakresu działania m.in. służby ogrodniczych
          zlikwiduje tego typu posty? Bo należy też brać pod uwagę że niektózy nie wstają
          o 6:50 i mogą po prostu nie zaobserwować tych faktów a jako że na forum wre
          konflikt co do podlewania to można odnieść wrażenie że faktycznie nikt nic nie
          podlewa.

• a10188 Re: skończyło się podlewanie ?? 18.07.06, 09:55
            Wyjeżdżałam do pracy przed 8 i dzialaly,. Problem zzoli jest taki, że jak nie
            podelwanie to inne wątki natychmiast poruszy. Nie damy rady spełnić jej
            wszystkich oczekiwań. Może więc ignorujmy przez jakis czas, to z czasem może
            chociaż zacznie robic selekcje, gradację a nie z takim samym zacietrzewieniem
            wszyczynać kolejne awantury na forum, niezależnie od wagi sprawy.
            • oskar335 Re: skończyło się podlewanie ?? 18.07.06, 11:59
              Z tym podlewaniem to nie byłbym takim optymistą. Fakt, że włączane są na krótki
              czas 1 - 2 zraszacze. Ale warto się przejsc wzdłuż ogrodzenia za blokiem C.
              Posadzone tamn drzewka prawdopodobnie nie były jeszcze podlewane. Usychają.
              A jest ta alejka miejscem spacerów, taka zzaciszańską promenada. Może więc
              warto uratowac chośby drzewka . Nie jest więc tak wspaniale czy nawet dobrze z
              tym podlewaniem . Wyjatek stanowi zieleń przy oczku wodnym. Tam całą dzisiejsza
              noc włączony był wąż zraszający. Nadmiar wody spływał do kanałku. I to moga byc
              dla mieszkańców C koszty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka