margala 13.03.07, 21:41 czy ktoś z mieszkańców ZZ ma możliwość zrobienia i przesłania mi zdjęć z widokiem na Zacisze? coś w tym stylu: mojezacisze.blox.pl/2007/02/Widoki-Zacisza-cz-1.html będę bardzo wdzięczny. pozdrawia M. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trafiona1 Re: widok z okna na Zacisze 14.03.07, 12:55 mogę poprosić koleżankę, kltóra mieszka na Kowalksiego, zeby pyknęła kilka fotek... a mogę zapytać tak z ciekawości - po co Ci widok NA zielone zacisze? Odpowiedz Link
margala Re: widok z okna na Zacisze 15.03.07, 12:17 trafiona1 napisała: > mogę poprosić koleżankę, kltóra mieszka na Kowalksiego, zeby pyknęła kilka > fotek... a mogę zapytać tak z ciekawości - po co Ci widok NA zielone zacisze? Nie chcę widoku Zielonego Zacisza. Poszukuję zdjęć z widokiem Zacisza - osiedla domków jednorodzinnych. Chciałbym wykorzystać je na swoim blogu: mojezacisze.blox.pl albo w serwisie internetowym: www.zacisze.info pozdrawiaM. Odpowiedz Link
zzann Re: widok z okna na Zacisze 14.03.07, 13:08 Witam! Podaj adres e-mail to przeslę zdjecia. Pozdrawiam, ania Odpowiedz Link
bastekzz Re: widok z okna na Zacisze 14.03.07, 13:49 mogę Ci wysłać satelitarne zdjatka zielonego zacisza i okolic Odpowiedz Link
margala Re: widok z okna na Zacisze 15.03.07, 12:19 bastekzz napisał: > mogę Ci wysłać satelitarne zdjatka zielonego zacisza i okolic zdjęcia z googla czy jakieś inne? chętnie zobaczę. margala@gazeta.pl PozdrawiaM. Odpowiedz Link
margala Re: widok z okna na Zacisze 15.03.07, 12:18 zzann napisała: > Witam! > Podaj adres e-mail to przeslę zdjecia. > Pozdrawiam, > ania Aniu, wielkie dzięki. Mój adres: margala@gazeta.pl PozdrawiaM. Odpowiedz Link