zacisze.karolina 04.10.07, 19:14 A może byśmy, drogie Panie, założyły wątek na tematy tak miłe dla nas i podzieliły się swoimi uwagami odnośnie upiększania sobie życia? Pozdrawiam wszystkie Panie (i Panów, którzy cichaczem też tu pewnie zajrzą)! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Uroda na Zielonym Zaciszu 04.10.07, 20:29 Czy korzysta ktoś z salonów fryzjerskich na Bródnie? Odpowiedz Link
netti22 Re: Uroda na Zielonym Zaciszu 05.10.07, 11:49 Korzystałam tylko z jednego, a mianowicie z salonu w naszym bloku. Szłam tam trochę z duszą na ramieniu, ale bezpodstawnie. Obcinała mi włosy i robiła baleage bardzo miła Pani, która doradziła cięcie, jakiego żaden fryzjer jeszcze mi nie proponował. Wyszłam bardzo zadowolona, a i cena jak na warszawskie realia jest do strawienia Solarium też mają ok. Bardzo zadowolona byłam też z henny wykonanej w tym samym salonie. Zrobiona dokładnie 7 września do tej pory nieźle się trzyma na brwiach i rzęsach. Korzystałam tez w okresie wakacji u usług Qartu, manicure i pedikiur dziewczyny zrobiły mi perfekcyjnie, wiec też, sprawdziłam i polecam Odpowiedz Link
klub81 Re: Uroda na Zielonym Zaciszu 05.10.07, 13:21 Korzystalam z uslug kosmetyczki w salonie 4You w naszym bloku. Nie jestem zadowolona. Pani nie odzywala sie podczas zabiegu, nie mowila, co naklada mi na twarz i jakie ma to wlasciwosci, ani razu podczas rozmowy przed i po nie usmiechnela sie, wszystko trzeba bylo z niej wyciagac. Zabieg byl niepelny (korzystalam z uslug kosmetycznych wiele razy w kraju i zagranica), a nastepnego dnia pojawily mi sie na twarzy ropne wykwity! Cena nieadekwatna do jakosci uslugi... Odpowiedz Link
zacisze.karolina Re: Uroda na Zielonym Zaciszu 05.10.07, 14:24 Ja mam wrażenie że w tym salonie nic się nie dzieje, czasami wręcz mam wrażenie, że jest zamknięty - pusto, ciemno.. A ma potencjał..może to kwestia doboru personelu. No a swoją drogą, to kto jak kto, ale kosmetyczka powinna być przyjaźnie nastawiona do otoczenia. Apropos QUART, widziałam że przenieśli się od strony Kondratowicza, tam gdzie kiedyś był TRIUMPH na górze. Odpowiedz Link
ulat_3 Re: Uroda na Zielonym Zaciszu 28.02.08, 17:53 Ja ostatnio również korzystałam z usług salonu kosmetycznego na naszym osiedlu i chyba trafiłam do tej drugiej pani(młoda,szczupła blondynka),bo jestem bardzo zadowolna.Masaż po prostu rewelacja,pełen relaks,a pod tym względem jestem bardzo wymagająca.Poleciłam ją mojej siostrze,ponieważ ma trądzik,kosmetyczka zaleciła serie kwasów owocowych i juz po dwóch zabiegach jest widoczna poprawa. Tak więc polecam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
osmokach Re: Uroda na Zielonym Zaciszu 05.10.07, 14:48 jesli kosmetyczka to tylko w YVES ROCHER w c.h. targowek; obie panie b mile, ceny bez szalenstw, zabiegi b fajne Odpowiedz Link
zzann Re: Uroda na Zielonym Zaciszu 05.10.07, 16:23 Pomysł super, przyłaczam się! Co do salonu 4you, to trochę się zgadzam i troche nie... - solarium - ok, polecam - dobre, cena w miare, blisko, czysto, raz mi się zdarzyło zwrócic uwagę, bo dół był wycierany, ale górna pokrywa, aż się lepiła... - fryzjer - w temacie czesania jestem na nie, nigdy nie ścinałam i nie farbowałam, więc nie komentuje, ceny wg.mnie zbyt wysokie - rytułał Joico, pielęgnujący włosy - REWELACJA!!! Studio Quart - robiłam pedzia kilka razy i było bardzo ok, dobre kosmetyki, sprawnie, miło, mogę polecić. W temacie rąk jestem strasznie wymagajaca i krytyczna (nosze akryl), więc robię je od dawna u jednej dziewczyny na Targówku. Pilingi medyczne (kwasy, pirogronowy, yellow) gabinet Nova Derm (Dr.Serafin, i Dr.Chlebus) wyprowadzą każdą cerę na prostą drogę! Minus - długi terminy... Nie mam za bardzo czasu na ploteczku, ale może jeszcze o czym napiszę ;o) Odpowiedz Link
zza2 Re: Uroda na Zielonym Zaciszu 18.10.07, 22:56 W temacie rąk jestem > strasznie wymagajaca i krytyczna (nosze akryl), więc robię je od > dawna u jednej dziewczyny na Targówku. Witam Cię. Możesz mi podac namiary do tej Pani. Moje gg 5415235 Z góry dziękuję Odpowiedz Link
netti22 Re: Uroda na Zielonym Zaciszu 05.10.07, 15:22 Faktycznie Quart przeniósł sie na Kondratowicza. Są dokładnie nad solarium Galaxy. A co do naszego salonu, to tutaj można o nich trochę poczytać www.salon4you.pl/ . Podejrzewam, że kosmetyczka, którą się mną akurat zajmowała, to inna osoba niż ta obsługująca klub81. Z resztą moja Pani od henny była bardzo rozmowna: pytała sie o moje perfumy, chwaliła długość rzęs itp. Odpowiedz Link
zacisze.karolina Re: Uroda na Zielonym Zaciszu 05.10.07, 15:39 A jak Zaciszanki dbają o siebie? Czy same robicie maseczki, pedicury, czy regularnie odwiedzacie te przybytki szczęścia zwane salonami pięknośi? Odpowiedz Link