zabrocki 23.07.03, 22:51 Dzień dobry, Panowie z firmy malującej balustrady balkonów już chyba poluzowali, bo zaczęli brudzić farbą płyty w windach, a na zakończenie pracy zrzucają pozostałości po swoich pracach... na trawniki. "Pięknie" to wygląda... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sc77 Re: Malowanko balkonów + wrażenia gratis 24.07.03, 10:20 Potwierdzam. Na trawie leza walki do malowania, papier scierny. Nie mowiac juz nic o duzych kawalkach starej farby i plamy po wylaniu nowej farby. Ktos powinien sie tym zajac. Odpowiedz Link
zabrocki Re: Malowanko balkonów + wrażenia gratis 25.07.03, 23:58 No i widzisz Sebastian, nikogo to nie obchodzi... Odpowiedz Link
zzmetro Re: Malowanko balkonów + wrażenia gratis 26.07.03, 10:19 Niekoniecznie . Malowanie balkonów zakończy się lada dzień i wówczas [ naturalnie wspólnie z malarzami ] wysprzątamy cały teren pod nimi . SB Odpowiedz Link
zabrocki Re: Malowanko balkonów + wrażenia gratis 26.07.03, 23:52 Cieszy mnie taka informacja, Panie Sławku. Odpowiedz Link
batman100 Re: Malowanko balkonów + wrażenia gratis 26.07.03, 09:16 Apropo malowania balkonów to moja żona była ostatnio świadkiem bardzo dziwnych akrobacji panów malująch balkony. Wyobraźcie sobie że jeden z panów przewiesił się przez barierkę balkonu w taki sposób że rękami malował część poniżej stropu balkonowego a nogi miał prawie pionowo do góry. Tak sobie pomyśleliśmy jakie miałby szanse spadająć głową w dół na pseudotrawnik pod balkonem zważywszy że było to trzecie piętro. Odpowiedz Link
zabrocki Re: Malowanko balkonów + wrażenia gratis 26.07.03, 23:54 Też to widziałem, tyle że na V p. Akrobaci, bez dwóch zdań! Odpowiedz Link
stewald Re: Malowanko balkonów + wrażenia gratis 27.07.03, 20:46 A do mnie raz zastukała ekipa, że chce się dostać do balkonu sąsiada z góry przez mój balkon. Moja żona oczywiście ich nie wpuściła. Ciekawe metody mają panowie na dostanie się do zamkniętych mieszkań byle jak najszybciej skończyć te całe malowanie. Odpowiedz Link