ja_donka 14.04.08, 09:53 Poszukuję nauczyciela hiszpanskiego najchetniej na zz lub w okolicy. Bede wdzięczna za informacje. PS. juz raz zalozylam taki watek, ale nie moge go znalezc to chyba przez to, ze byl "komercyjny" i został usunięty... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieskuba Re: hiszpanski 14.04.08, 11:55 Jak znajdziesz to daj znać! Też szukam i nic. W szkole jezykowej przy Kondratowicza 18 mówią, że nie mieli chętnych, żeby zebrać grupę. Teraz już jesteśmy dwie, kto jeszcze :o)? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: hiszpanski 14.04.08, 12:01 Popytajcie na forum Bródno: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16112 Może uda Wam się zebrać grupę. Powodzenia. Odpowiedz Link
ja_donka Re: hiszpanski 23.04.08, 15:43 Dzieki za rade. Ja szukam nauczyciela do nauki indywidualnej - ewantualnie z druga osobą na tym samym poziomie- grup dostatek w Srodmiesciu, ale dawno juz zaczely nauke ... myslalam, ze jakis fajny nauczyciel hiszpanskiego zamieszkal na ZZ i nie bede musiala nigdzie jezdzic... Odpowiedz Link
hispanico Re: hiszpanski 24.04.08, 22:12 Hola,jestem hiszpanem i pracuje jako nauczyciel w Poznaniu. Mogę proponować kurs inwidualny w Madrycie,2 tyg.200 euro:20 godzin. Kurs prowadzi Centro Hispanico. Więcej informacji:www.centrohispanico.org Odpowiedz Link
ja_donka Re: hiszpanski 08.05.08, 11:23 Rozumiem, ze mieszkasz tez w Poznaniu...moze w takim raziem moze znasz kogos uczącego w W-wie? Odpowiedz Link
majorka7979 Re: hiszpanski 15.05.08, 22:33 Ja również jestem zainteresowana hiszpańskim rozumien że na Targówku niema możliwości nauki? Odpowiedz Link