beatka33 11.09.03, 11:57 Mam pytanie jak często w założeniu są /mają być sprzątane klatki schodowe oraz wejścia z windy do garaży, a także korytarze na piętrach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatka33 Re: sprzątanie klatek 11.09.03, 12:48 beatka33 napisała: > Mam pytanie jak często w założeniu są /mają być sprzątane klatki schodowe > oraz wejścia z windy do garaży, a także korytarze na piętrach? Rozumiem że wątek powyżej jest znacznie ciekawszy a tak zmieniając temat to na jakich zasadach co poniektórzy parkują w miejscach niedozwolonych (podczas gdy sporo osób parkuje poza terenem?)- myślę o bloku B Z tego co wiem jest jeszcze sporo miejsc do kupienia? Mało tego za takie miejsce trzeba płacić co m-c haracz wcale nie mały ot jaka oszczędność 20/m-c to całkiem spora sumka.. ciekawe Odpowiedz Link
beatka33 Re: sprzątanie klatek 11.09.03, 14:10 Czy na to pytanie nie ma odpowiedzi? Po psach oczywiście trzeba sprzątać ale klatek po lokatorach i robotnikach widzę nie. To po co płacimy czynsz jeśli się nie mylę jest taka pozycja? Odpowiedz Link
beatka33 Re: sprzątanie klatek 11.09.03, 16:01 oj trudno uzyskać odpowiedź na tak mało interesujący temat (: Odpowiedz Link
zzmetro Re: sprzątanie klatek 11.09.03, 16:10 Droga Pani Beato , Jako wyjątkowo wnikliwa i uważna Lokatorka nie mogła Pani z pewnością przeoczyć faktu , że administrację budynku B sprawuje firma Turret w osobach jej przedstawicieli urzędujących w klatce III i IV na poziomie parteru . Sądzę , w związku z powyższym , że najlepszym adresatem Pani pytania będą inż.inż . Mikołajczyk i Mojzych . Pozdrawiam serdecznie SB Odpowiedz Link
beatka33 Re: sprzątanie klatek 12.09.03, 08:11 Ale z pana złośliwy typ, ale mimo wszystko lubię pana Odpowiedz Link
zzmetro Re: sprzątanie klatek 12.09.03, 09:23 I z wzajemnością Pani Beato - co więcej - rozciągniętą również na Pani czworonożny inwentarz . SB Odpowiedz Link
beatka33 Re: sprzątanie klatek 12.09.03, 09:25 Tak wcześnie w pracy? Zaskakuje mnie pan coraz bardziej Odpowiedz Link