anka02 17.04.06, 19:09 Jestem fanka harrego ale nie rozumiem jednej rzeczy w 6 czesci. nma innych forach czesto pisało ze snjp zabil dambledora na jego zyczenie i ze pozostal po dobrej stronie. rozumie to ktos? jesli tak to prosze o szybka odpowiedz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasztannova ee 17.04.06, 19:41 Moja droga! Widzę że nie śledziłaś szerroookoooo rozbudwanych wątków dotyczących tego tematu a znajdujących się na tutejszym forum. Polecam. Na pytanie czy rozumie to ktoś - hm, każdy rozumie to, ale po swojemu :) Odpowiedz Link
tonks666 Re: śmierć dambledora 18.04.06, 22:05 hmmm.. temat wałkowany tyyysiące razy.... Odpowiedz Link
panisiusia Re: śmierć dambledora 10.05.06, 19:37 Koleżanka jakieś fascynujące tłumaczenie musiała czytać: dambledor, snajp...gari? Odpowiedz Link
eeela Re: śmierć dambledora 10.05.06, 19:51 > Jestem fanka harrego ale nie rozumiem jednej rzeczy w 6 czesci. nma innych > forach czesto pisało ze Co pisalo??? Swieci panscy, obojnactwo jakies po forach szarzuje, ratujcie! Odpowiedz Link
polibius Re: śmierć dambledora 10.05.06, 20:40 Problem to Ty masz, ale z poprawnym wyrażaniem swoich myśli. O pisowni nie wspomnę :-/ Odpowiedz Link