rene8 03.06.08, 16:30 Wybaczcie ,że napisałam jeden watek do obydwu Pań. Ale nie chcę się powtarzać. Czy to tajemnica? Czy możecie zdradzić z jakiego etapu ZZ jesteście? p.s Dodaje,że nie mam ,żadnych podtekstów,zwykła ciekawość. - Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzagnes3 Re: wanda_zz i zzagnes3 03.06.08, 17:04 Odpowiadam, choć dziwi mnie pytanie, jako ze sama nigdy nie dociekam kim w realu jest mój rozmówca. Otóz raz już wyjaśniałam nasze relacje rodzinne. Tak się składa, że w dwu wspólnotach pomieszkujemy, stad moze nieco szerszy ogląd.Dziwne jest dla mnieże nie treśc zgłaszanych tu uwag czy spostrzezeń jest dociekana lecz przemożna chęc dowiedzenia się kto zacz ta wanda czy agnieszka.Juz kilka takich pytań było więc nie jest to uwaga do Ciebie rene8. Pozdrawiam Odpowiedz Link
marekd9 Re: wanda_zz i zzagnes3 03.06.08, 18:35 rene8 ja zauwazyłaś treść i sposób wypowiedzi jaednej i drugiej pani sa jednakowe. Myślę, że jest to polemika jednej i tej samej osoby. wando czy agnes czy jeszcze jak was zwał,,, treść waszych wypowiedzi byłby realna gdyby była prawdziwa a rozsiewanie głupich plotek o zakupie działki D uważam za żenujące. Jak nie rozumiesz tekstu który ktos pisze to go nie cytuj.... Odpowiedz Link
wanda_zz Teraz ja...... 03.06.08, 19:20 Chwileczkę. Cytat przeze mnie podany pochodzi z autentycznego postu czy został zmanipulowany. A moze przypisałam takie zdanie niesłusznie zz138 b? Przytoczenie wypowiedzi szefa zarządu wspólnoty to plotka czy moze raczej pogłoska?. Czy mój post zaczynający od słowi ,,usłyszałam niedawno o ,,pomyśle,, odkupienia od Turreta działki D...,, zawiera informacje nieprawdziwe, jest z niewiadomego żródła, wypowiedziała go osoba nieznana? A może po prostu coś się komuś wypsło. Zważ oburzony moim cytatem/ z wypowiedzi zz138b /że nawet ujawnili się obrońcy pomysłu odkupienia działki. Odpowiedz Link
rene8 Re: Teraz ja...... 03.06.08, 21:28 Wando zadałam w tym watku pytanie dotyczace równiez Ciebie. Jeżeli nie jest to tajemnica to odpowiedz mi na nie,a dyskusje pozostawcie sobie Pozdrawiam. Odpowiedz Link
yigael Re: Teraz ja...... 03.06.08, 21:35 wanda_zz napisała: > (...) A moze przypisałam takie zdanie niesłusznie > zz138 b? Przytoczenie wypowiedzi szefa zarządu wspólnoty to plotka > czy moze raczej pogłoska?. (...) To przytoczyłaś wypowiedź Zz138b czy szefa jakiegoś zarządu czegoś bliżej niesprecyzowanego? Albo - albo ;D Tak właśnie, pisząc /w myśl zasady dzwonią, tylko w którym kościele/ o rzeczach, o których masz, najwyraźniej, nikłe pojęcie, tworzysz bzdurne ploty. Odpowiedz Link
agnostykzz Re: Teraz ja...... 04.06.08, 09:53 A już myślała że zna prezesa. A tu dupa! Odpowiedz Link
rene8 marekd9 03.06.08, 21:26 marekd9 napisał: > rene8 ja zauwazyłaś treść i sposób wypowiedzi jaednej i drugiej pani > sa jednakowe. Ja nic takiego nie napisalam! Zapytałam tylko z jakiego etapu jest każda z Pań. Prosze abyś pisał w swoim imieniu ,a nie moim. Dziękuję. Odpowiedz Link
rene8 zzagnes3 03.06.08, 21:23 Ja nie dociekam kim jesteś. Zapytałam tylko z którego etapu jestes. Nie pytałam też o koneksje rodzinne z wandązz Zaintygowało mnie to ponieważ obydwie wykazujecie wiedzę w obydwu wspólnotach. Tak jak powiedziałam. To zwykła babska ciekawość. I nie odpowiedziałaś mi własciwie na pytanie! p.s już doczytałam w innych watkach o co chodzi,ze tak pomyślałaś, nie miałam tego na celu. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: zzagnes3 03.06.08, 23:19 Znam osobę posiadającą mieszkanie w A i B, ta osoba ewidentnie pisząc o A używa innego nicka niż pisząc o B - po co to robi - nie wiem. Odpowiedz Link
wanda_zz ja wanda_zz 03.06.08, 23:35 Oczywiście że chodzi o dwa etapy przez nas umiłowane czyli Bi C. Z tą wiedza o wspólnotach to nie przesadzajmy. Jak cos prawie włazi w oczy / kole w oczy / trudno tego nie zauważyć. Zielonej sadzawki, zaniedbanej zieleni, okratowanego balkonu, grafiti na elewacji, tzw działki D i nieporadności zarządów w tej sprawie,bajzlu na osiedlu, powolnego staczania się zz do poziomu jednego z blokowisk itp. Na te tematy rozmawiamy, dyskutujemy , nawet się umawiamy która zrobi stosowny wpis.Irytuje mnie / mnie bardziej/ olewanie roboty nawet tej wykonywanej społecznie, zawiść, niekompetencja, cwaniakowanie. Ot przykład z tym zakupem działki.D. Jak byk jest post zz138b informujący o takowych zamiarach.Przytaczam ten post i co? Nieprawda jest jakoby.... żle zrozumiałas, plotki rozsiewam.Może lepiej nic nie widzieć, nie pisać, nie domagać się tylko sumiennie składac się na częściowa spłatę kredytu mieszkaniowgo pewnych osób? Ale to tylko tak czasem. Generalnie nie lubię tandety, bajzlu i niechlujstwa. O chamstwie nawet nie wspominam, bo oczywiste. Pozdrawiam Cie rene8 Odpowiedz Link