Dodaj do ulubionych

Ekspansja informatycznego potentata

26.01.06, 23:14
PKP :)
Obserwuj wątek
    • Gość: hula hop yes! yes! yes! IP: *.e-wro.net.pl 27.01.06, 08:19
      • Gość: Marakuja a polskie firmy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 10:07
        ciekawe dlaczego nie pisze się o polskich firmach, które często zatrudniają
        więcej niż 45 pracowników?
        czyżby brak kapitału zagranicznego powodował brak zainteresowania prasy na
        temat ich inwestycji i przyszłości?
        • Gość: aanal Re: a polskie firmy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:34
          nie, polskie firmy nikogo nie obchodza, nawet samych siebie - brak public relations
    • dominikachoma Re: Ekspansja informatycznego potentata 28.01.06, 02:05
      A ja bym sie u nich chetnie zatrudnila, tylko ze nici z informatyki....Dlaczego
      ja humanistyczny kierunek studiowalam???
      • tomek854 Re: Ekspansja informatycznego potentata 28.01.06, 11:53
        Tą wypowiedż powinienem sobie wydrukowac wielkimi kulfonami i wręczać wszystkim tym nadętym panienkom, co na mnie z góry patrzą, bo ja studiuję jakąś fizykę, a one są humanistki ;-)
        • dominikachoma Re: Ekspansja informatycznego potentata 29.01.06, 14:44
          tomek854 napisał:

> Tą wypowiedż powinienem sobie wydrukowac wielkimi kulfonami i wręczać
          wszystkim
          > tym nadętym panienkom, co na mnie z góry patrzą, bo ja studiuję jakąś
          fizykę,
          > a one są humanistki ;-)

Panie Fizyku!
          Nie wiem skad to przykre doswiadczenie w kontaktach z nadetymi humanistkami.W
          zyciu na Ciebie nie popatrzylabym z gory, tylko z podziwem, ze studiujesz cos,
          o czym ja nie mam zielonego pojecia!
          Kazdy ksztalci sie w kierunku, ktory go interesje i mu odpowiada i nikt nie
          powienien krytykowac nikogo za rodzaj specjalizacji czy studiow.
          Powodzenia na studiach i w kontaktach z humanistkami.Oby nie byly juz wiecej
          tak nadete!

• Gość: tom Re: Ekspansja informatycznego potentata IP: *.kom / *.os1.kn.pl 29.01.06, 15:43
            masz całkowitą racje pod warunkiem że nie będziesz biadolić że nie masz pracy.
            Nie mam zamiaru finansować zasiłków dla osób które beztrosko realizują swoje
            hobby zamiast zabezpieczyć swój byt.
            • dominikachoma Re: Ekspansja informatycznego potentata 03.02.06, 21:48
              O przepraszam i wypraszam sobie! Mnie nikt nie finansuje ani nie sponsoruje!Na
              swoje hobby sama sobie zarobilam (za granica)a to, ze prace w Polsce trudno
              zlesc to chyba nie nowina.Ja sie przynajmniej nie poddaje i nadal szukam.
              A podatki placic musi kazdy, ja tez zaczne jak mnie zatrudnia i nie bede
              narzekac, ze na tych, co szukaja pracy...Pamietaj, ze raz na wozie, raz po
              wozem...Nigdy nie wiadomo, moze kiedys ktos na Ciebie placic bedzie musial-
              czego ci nie zycze...
    • Gość: expert Re: Ekspansja informatycznego potentata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 19:47
      Koncernem to moze jest IBM a w sofware SAP.
      QAD to koncern typu dawny PGR

Pod nowym kierownictwem (Roy)uprawiaja propagandę (PR) w naszym kraju traktując
      nas jako trzeci świat, a sami muszą skonczyć jakąkolwiek szkołę aby nam
      dorównać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka