marcin_robert 15.10.03, 09:47 Rozmiar galerii zdjęć i aktualizacja strony pozostawiaja wiele do życzenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzdorka Re: Strona www.zielonezacisze.pl 16.10.03, 01:02 To jest strona "amerykanskiego dewelopera"? No kicha jakas. Ani planow mieszkan, ani osiedla. Niczego o cenach ani mieszkaniach. Kilka zdjec i achy i ochy. Wstyd pokazywac taka strone. Odpowiedz Link
zz_nowy Re: Strona www.zielonezacisze.pl 16.10.03, 09:05 Przyjrzyj się dokładnie tej stronie. Są plany mieszkań. Odpowiedz Link
moze_zz Re: Strona www.zielonezacisze.pl 16.10.03, 09:42 I ceny też są. Ale dzisiaj rano widziałam na płocie wywieszkę, że etap C w sprzedaży - ciekawe, kiedy będzie na sieci Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link
marcin_robert Re: Strona www.zielonezacisze.pl 16.10.03, 14:39 Szkoda, że nie ma informacji ile lokali w etapach A i B jest do sprzedania. Odpowiedz Link
zzdorka Re: Strona www.zielonezacisze.pl 16.10.03, 19:59 Albo mowimy o innej stronie, albo baran jestem. (zabraniam potwierdzac!) Albo moja przegladarka do bani, albo Internet, albo ja osleplam. Owszem. Jest "hej koniku", jest plan osiedla, jest kilka zdjec, cos o kredytach i kontakcie, Pani Dorota uganiajaca sie za zolta, wlochata pileczka i reklama z garazami za darmo. A na gorze duzy, brzydki, zlelony pasek. Pusty. Czy ja widze cos innego niz inni? Odpowiedz Link
zz_nowy Re: Strona www.zielonezacisze.pl 17.10.03, 09:27 Nie potwierdzę i nie zaprzeczę (ŻART!) Na tym pasku ja mam linki do m.in. planów mieszkań Odpowiedz Link
zzdorka Re: Strona www.zielonezacisze.pl 17.10.03, 21:58 Wszystko jasne. Do pokazania linkow TP uzywa prawdopodobnie metody, ktora moj admin uznal za niebezpieczna i uzywana m.in. do instalowania wirusów, dialerow, reklam i tym podobnego smiecia, czyli technologii ActiveX. A wszystko dla jakiejs strzaleczki, ktora biega za kursorem (oczywiscie nie na moim kompie). Czyli nie jest ze mna tak zle. Odpowiedz Link