3aneta 19.01.09, 12:35 Czy ktoś zna namiary do wróżki. 3aneta@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_on_line dziewczyno ocknij się... 19.01.09, 21:58 jeśli masz potrzebę spotkania z wróżką zapisz się do psychologa lub skorzystaj z telefonu zaufania, tak będzie bezpieczniej dla ciebie i taniej... Odpowiedz Link
micia_79 Re: dziewczyno ocknij się... 20.01.09, 10:04 Mamusiu nie mądrzyj się. Chyba to ty masz potrzebę spotkania się ze specjalistą. To gdzie kto chodzi to jest tylko i wyłącznie jego sprawa i Tobie nic do tego:-) Głupie komentarze zachowaj dla siebie. Odpowiedz Link
3aneta Re: dziewczyno ocknij się... 20.01.09, 14:45 micia_79 dobrz napisałaś, a pozatym mamuśka jak nie wiesz po co komu dane namiary to nie komentuj. Odpowiedz Link
mama_on_line Re: dziewczyno ocknij się... 20.01.09, 15:33 masz rację, bo przeciez u wrózki można załatwić masę spraw np. zrobić tipsy, oddać buty do naprawy lub dywan do wyczyszczenia tak samo osoba poszukująca namiaru do fryzjera zapewne będzie chciała umówić się z nim na przegląd dentystyczny... o ja głupia Odpowiedz Link
3aneta Re: dziewczyno ocknij się... 20.01.09, 15:54 A nie pomyślałaś że może chcę zrobić wywiad z taką wróżką Odpowiedz Link
wuj-ek Re: dziewczyno ocknij się... 20.01.09, 20:25 nie możesz sama decydować co masz robić. mama on line o wszystkim decyduje. a nie lepiej przeprowadzić wywiad z nią? ona zna odpowiedzi na wszystkie pytania i jest expertem we wszystkich dziedzinach? po co marnować czas na wróżke?? bez sensu:-) Odpowiedz Link
lapwing123 Re: popieram :) 22.01.09, 09:06 ostatnio w "co słychać?" nawet mama_on_line była cytowana :) hehe. więc może warto zastanowić się nad tym wywiadem:) Odpowiedz Link
lapwing123 Re: popieram :) 27.01.09, 14:31 był artykuł o likwidacji grupy dla 2-latków i JZP opisywał "zagorzałą dyskusję na mińskim forum internatowym". Odpowiedz Link
eire81 Re: dziewczyno ocknij się... 13.10.09, 13:58 Całkiem serio - moim zdaniem osobom korzystającym z porad wróżki to by się psychiatra przydał... Odpowiedz Link
eszymster Re: Wróżka 23.02.09, 10:43 czy ktos mógłby mi przesłać na miary do wrózki na adres eszym_84@o2.pl dzieki Odpowiedz Link