Dodaj do ulubionych

Kuchnie - BlackRedWhite

20.10.03, 17:08
Witam,

Czy ktoś zamawiał kuchnię BRW w firmie niedaleko ZZ(po drugiej stronie ulicy
Sw. Wincentego)? Jakie zdanie macie na temat tych mebli??

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • d-37 Re: Kuchnie - BlackRedWhite 20.10.03, 17:42

Jeżeli chodzi o kuchnie BRW z firmy vis a vis to moę tylko powiedzieć że mają
      dobrą obsługę no i co ważne Ty przynosiśż plan kuchni a oni ci ją projektują
      uwzględniając wszystkie Twoje uwagi. Powstaje komputerowy obraz który
      akceptujesz lub wnosisz jakieś modyfikacje. Ceny są zbliżone do tych jakie są
      na rynku. Ja prawie się zdecydowałem na usługę BRW ale w ostatniej chwili udało
      mi się znaleźć dobrego fachowca, który wykonał mi usługę perfekcyjnie i to o
      20% taniej.
      • arturos777 Re: Kuchnie - BlackRedWhite 20.10.03, 18:38
        d-37 napisał:

>
        > Jeżeli chodzi o kuchnie BRW z firmy vis a vis to moę tylko powiedzieć że mają
        > dobrą obsługę no i co ważne Ty przynosiśż plan kuchni a oni ci ją projektują
        > uwzględniając wszystkie Twoje uwagi. Powstaje komputerowy obraz który
        > akceptujesz lub wnosisz jakieś modyfikacje. Ceny są zbliżone do tych jakie są
        > na rynku. Ja prawie się zdecydowałem na usługę BRW ale w ostatniej chwili
        udało mi się znaleźć dobrego fachowca, który wykonał mi usługę perfekcyjnie i
        to o 20% taniej.

Ja również jestem zadowolony z kuchni BRW, ale nie z firmy naprzeciwko.
        Właśnie przez słabą obsługę zamówiłem kuchnię w innym oddziale (na Tarchominie).
        Para młodych ludzi, bardzo szybcy, mili i fachowi. Monter też był niezły.
        Polecam.
    • mania2424 Re: Kuchnie - BlackRedWhite 21.10.03, 11:21
      Różne są zdania na temat BRW. Zależy na jaką filię trafisz.
      Ja mam znajomą, która zamawiała kuchnie w BRW na Bemowie i jest strasznie
      niezadowolona. Niezetelni, żle wymierzyli, nic nie pasuje, długo montowali
      (tygodniami). Mówi, że nikomu nie poleciłaby tej firmy.
    • tombra1 Re: Kuchnie - BlackRedWhite 22.10.03, 09:27
      Mamy kuchnie z BRW (filia w Jupiterze). Gdy ja zamawialismy nie bylo jeszcze
      filii naprzeciwko ZZ. Moim zdaniem BRW ma jeden z najlepszych wspolczynnikow
      cena/jakosc.
      Ciekawostka: nie wiem czy to regula, ale tylko w BRW dostalismy wydrukowany
      projekt naszej kuchni za darmo.

Pozdrawiam
      • mania2424 Re: Kuchnie - BlackRedWhite 22.10.03, 10:03
        A nam właśnie takiego projektu w BRW za darmo dać nie chcieli. Pani zażyczyła
        sobie 100pln.
    • zz_beatka Re: Kuchnie - BlackRedWhite 22.10.03, 13:01
      ja mam ale z Tarchomina i jestem bardzo zadowolona
      • sc77 Re: Kuchnie - BlackRedWhite 22.10.03, 13:14
        A ja mam z Grochowskiej i do konca zadowolony nie jestem...
      • macius71 Re: Kuchnie - BlackRedWhite 22.10.03, 13:25
        A ja właśnie jestem na etapie szukania kuchni i ostatecznie kuchnia przyjedzie
        do mnie ze Śląska. Moj znajomy prowadzi hurtownie i zaproponowal mi rozwiazanie
        przejsciowe tzn. poniewaz chce miec fronty bez ozdobnikow i przetloczen
        zaproponowal zwykle fronty meblowe ktore sa od typowych kuchennych
        czterokrotnie a nawet szesciokrotnie tansze. Za roznice w cenie zamowilem
        wnetrza i szuflady oparte na systemie Blum Tandembox. BRW faktycznie oferuje
        coraz lepsza jakosc jednak kuchnie z Blum Tandembox oferuje wylacznie dla serii
        Capital. Seria ta jest ok generalnie ale jest juz zdecydowanie drozsza niz
        traffic i ma wylcznie dwa wybarwienia frontow - na szczescie dosyc ladne. Z
        informacji uzyskanych w salonie BRW wynika ze nie mozna zamowic Traffica z
        Tandemboxem. Ja na tej informacji miedzy innymi oparlem sie przy wyborze.
        Jezeli jestescie zainteresowani to BRW otworzyl nowy salon firmowy przy Alei
        Krakowskiej w Jankach i Pan ktory robil projekt przedstawil mi ceny promocyjne
        (inne niz na Internecie) Niestety nie zapytalem czy ceny te obowiazuja od teraz
        we wszystkich salonach firmowych czy jest to promocja "na otwarcie"
    • xenobius Re: Kuchnie - BlackRedWhite 22.10.03, 15:20
      Witaj,
      Ja znalazłem swoją kuchnię BRW w firmie TMC, ul. Pożarowa 10.
      www.meble-tmc.pl.
      Jakie są ich plusy?
      Można negocjować cenę, mi udało się zejść 5%.
      Projekt za darmo, ale nie do ręki, no chyba, że się ładnie uśmiechniesz.
      Mogą dostarczyć jaki tylko chcesz sprzęt AGD do zabudowy.
      Transport w granicach Warszawy mieli za darmo. Nie wiem jak jest teraz.
      Całą kuchnię i sprzęt AGD zmontowali w jeden dzień.
      Jestem z nich zadowolony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka