Gość: michaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 09:11 Wstyd mi za tą ulice ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bed Re: Palisadowa żule i menele IP: 94.254.217.* 30.07.10, 10:25 a mi wstyd za ciebie i twoją inteligentną wypowiedź.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator kanału Re: Palisadowa żule i menele IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.10, 11:41 jak się mieszka w klockach lego to nie można być normalnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Palisadowa żule i menele IP: 109.243.85.* 30.07.10, 11:52 a ty gdzie mieszkach? w zagrzybiałej cegle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad_but_true Re: Palisadowa żule i menele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 12:16 Juz kiedyś pisałem ze blokowisko na podzamczu powoli ale konsekwentnie przemieni się w menelnie, żulernie i slams. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Palisadowa żule i menele IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.07.10, 16:22 wszystko do czasu narobią długów to ich przesiedlą po kolei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOM Re: Palisadowa żule i menele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.10, 20:51 Dziecko kochane, taka jest rzeczywistość i kolej rzeczy. Jak Ci przeszkadzają to ich przepędź.JAK? POLICAJJJ!!! I ku... dzwoń,aż do skutku! Dzwoń anonimowo, zgłaszaj zakłócanie ciszy nocnej, burdy itp. I tak dzień w dzień, aż się znudzi Policji, albo Im.Powiem tak: chcecie się bawić?, proszę bardzo, nikt Wam nie broni. Ale nie pod moimi oknami, bo Ja chcę spać. Idźcie na stadion, do lasu w ch..., ale nie tu! Albo bawcie się po cichutku, nie zakłócając ciszy nocnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Palisadowa żule i menele IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.08.10, 11:06 Palisadowa jest długa, o którym fragmencie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś