krystian0330 24.09.09, 07:31 ee spoko ja mam 2 tygodnie wczesniej urodziny(18) wiec tez bedzie prezet lekko spóźniony ale mam nadzieje że niezłej jakośći Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregmcrazy Re: Splinter Cell: Conviction z datą! 24.09.09, 08:42 A tak, pamiętam, że mamy urodziny w ten sam dzień i tylko rocznik się różni. Ja jeszcze nie wiem co sobie kupię na urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
prezii Re: Splinter Cell: Conviction z datą! 24.09.09, 09:00 Aż mam ochotę powrócić do czytanych w młodości powieści sensacyjnych Alistaira Macleana. Tam zawsze dobra historia, kupa akcji, niezniszczalny bohater i jakaś piękna niewiasta. Tutaj tylko tej ostatniej zabraknie, za to będzie interaktywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Splinter Cell: Conviction z datą! 24.09.09, 09:57 Graficznie ok, razi jednak brak vsynca (podobnie jak w Alanie, to chyba jakaś pięta Achillesowa X0 Odpowiedz Link Zgłoś
moszeusz24 Re: Splinter Cell: Conviction z datą! 24.09.09, 11:01 W końcu używają Unreal Engine 2. Mocno przerobionego, ale jednak. Grafika nie można być wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: Splinter Cell: Conviction z datą! 24.09.09, 11:40 Już myślałem, że to dokładnie moje urodziny, ale jednak mam dokładnie 3 tygodnie wcześniej pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
goodtohaveaps3 Re: Splinter Cell: Conviction z datą! 24.09.09, 15:40 Ale żeby kupować sobie gry na urodziny... ? Ja zawsze myślałem, że za kase z urodzin, urodziny te się obchodzi z kolegami/koleżankami ;] Odpowiedz Link Zgłoś
muzi80 Re: Splinter Cell: Conviction z datą! 24.09.09, 23:34 mocno przeciętnie? dobre do lutego maja kupę czasu na poprawki i dopieszczanie..mi sie juz podoba Odpowiedz Link Zgłoś