lemur_78 Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 16:29 witamy witamy życzymy życzymy Odpowiedz Link Zgłoś
rokugatsu Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 16:35 Ouu, musiałem się zarejestrować Odpowiedz Link Zgłoś
alexej Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 17:33 Blah, Gazeta Wyborcza. Blah, brzydkie komentarze. Ale przynajmniej mogę pisać komentarze - przedtem zrobiłem błąd i pierw zarejestrowałem się na forum. No nic, kibicuję Wam od dłuższego czasu. Przecierpię nawet Agorę - tylko trzymajcie dalej poziom Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 17:37 to nie jest Gazeta Wyborcza! zapytajcie Piotrka Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 17:39 Mam tylko nadzieje ze przy kazdej wiadomosci bedzie widac kto ja napisal zanim sie w nia wejdzie kompletnie, moze tak jak to bylo poprzednio?? Male ikonki obok... Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 17:44 Juz widze jak stada osob beda marudzily ze nie mozna edytowac komentow I gdzie sie podzialo nasze ukochane forum?? Wiaze nadzieje z tym ze bedzie identyczne jak wczesniej. No i multimedia, nie ma PolyTV, podcastów, archiwum tez nie dziala... Chlopaki wierze ze teraz nad tym wszystkim pracujecie wiec pisze to tylko zebyscie nie zapomnieli Oby Poly byla taka jak kiedys i jeszcze lepsza czego wam wszystkim zycze, wiec POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_78 Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 17:49 forum jest - tam gdzie było forum.polygamia.pl/ plus wielki link po prawej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
peterek2 Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 17:49 Strona wygląda teraz okropnie i na dodatek nieczytelnie ;/ Na prawdę nie wiem po co wszystko zmienialiście. Bo nie chce mi się wierzyć, że padanie strony raz na jakiś czas było na tyle ważnym powodem żeby tak oszpecać najlepszą stronę o grach w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
baribal73 Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 17:49 Cos nie mozna komentow na razie edytowac, logowanie tez dziwnie dziala (link zaloguj nieaktywny), forum nie dziala itd no ale to normalne po przesiadce wiec czekamy az sie ustabilizuje I mam nadzieje, ze z czasem beda dostepne stare artykuly z komentami, bo szkoda by bylo zaprzepascic taka skarbnice wiedzy i wypowiedzi czytelnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
ghettosoldier Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 17:59 Zdecydowany krok w tył. Odpowiedz Link Zgłoś
arczx360 Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 18:25 W O W ! Myślę że zmiana wyszła na lepsze Z czasem mam nadzieję że zmieni się design Bo ta biel wali po oczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
scorpinor Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 18:27 Ech, nie lubię tego silnika. Wystarczająco mnie odstraszał od gamecornera, a teraz wy w to wdepnęliście Odpowiedz Link Zgłoś
habern Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 18:39 2 lata, 3 miesiące i 10 dni i zapomnę, jak fajnie się wcześniej prezentowaliście. A póki co trzeba się będzie zmuszać ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 18:39 Ok, to jeszcze ja stestuję, czy działają mi komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
prochaos Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 18:43 Nie jest źle mogło być gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
nightrunner1 Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 18:45 Witam wszystkich w "nowym świecie" Odpowiedz Link Zgłoś
michaelius_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 18:58 A fu jakie brzydactwo ten nowy layout. Odpowiedz Link Zgłoś
viktor_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 19:09 bleeee, długo będę się przyzwyczajał Odpowiedz Link Zgłoś
kamsonowicz Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 19:19 ogólnie jest w porządku, natomiast te fonty u góry jakoś mi nie leżą... Odpowiedz Link Zgłoś
htaler Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 19:20 Minie troche czasu zanim sie przyzwyczaje Odpowiedz Link Zgłoś