Dodaj do ulubionych

Święta z PS3 - "potiltujmy" razem

17.12.08, 13:45
Nareszcie coś Katanka napisał! smile
Zawartość PSN to pierwsze co sprawdzę po kupnie PS3.
Co do LocoRoco, przechylanie pada może być za mało precyzyjne - dotychczasowe sterowanie można spokojnie zostawić, a wychylać i tak wszyscy będą (fajnie popatrzeć jak ktoś w to gra suspicious )
Obserwuj wątek
    • katanka_pl Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 14:31
      w przypadku LR:C sterowanie tiltem jest bardzo precyzyjne, nawet bardzo-bardzo. Chodzi mi o całośc rozgrywki. Nie oraniam jej, nie podoba mi się, jest nafaszerowana wszystkim. Nie wiem ... nie podeszła smile
    • swir80pl Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 14:41
      Dzięki za ten wpis. Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że na PStore jest tyle gier i chętnie zainteresowałbym się nimi, gdyby miały one dema! Bo podejrzewam, że 80% z nich go nie posiada, a to mus przed zakupem tego typu gierek. W dodatku przeszukiwanie tego sklepu jest tragiczne.
    • zergul Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 14:54
      Gumowa kaczka wymiata, spedzilem z moja luba pare ladnych godzin nad tym tytulem ;d
    • shastorm Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 15:00
      Hmm chyba kaczki i flow wygrywa jeżeli mówimy o "tiltowych" grach. Nic tak nie potrafi ubawić mieszane towarzystwo jak kaczuszki i to piękne i młode i starsze i tych hmm, ostatnio popularne to słowo na polygamii - "ziomków" acz przysłowiowy heineken pomaga smile

A flow? jak ktoś chce mieć beta screen na swój nowy wypaśny tv to flow go oczaruje muzą i grafą. Aczkolwiek ci mniej cierpliwi raczej piany dostaną na pysku niż ukoejnie nerwów tongue_out
    • katanka_pl Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 15:21
      Widzicie. Nie pomyślałem o tym, by zaznaczyć, które z tych gier maja dema i na jakim store i ile dema zajmują. Szkoda, bo byłby fajny temat na rozwinięcie.
    • gregmcrazy Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 15:31
      XBLA pod tym względem jest strasznie nudne. Każda gra ma demo a żadna nie ma tilta smile
    • stripocean Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 15:35
      Moja luba siedzi godzinami przy "kaczuszkach" wink
      Do momentu zakupu kaczuszek PS3 bylo ZŁEM, wyzywala sie na mojej biednej konsoli, a teraz zapuszczam kaczuszki, slysze te piski, podskakiwania i jeki jak u 5 letniego dziecka i az sam sie usmiecham smile
    • swir80pl Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 15:36
      @Katanka - nic straconego, powinno się dać dorzucić wink
    • janci0 Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 15:43
      I tak nieźle że podałeś ceny z różnych zakątków PSN-a smile
    • actchris Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 15:45
      dla mnie super grało się z tiltem w Heavenly Sword
    • katanka_pl Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 15:55
      No własnie, wpis na temat full wersji obsługiwanych tiltem też mozna kiedys zrobic, bo ludzie na dobra sprawę nie maja pojęcia, że coś takiego istnieje smile
    • katanka_pl Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 16:26
      brakuje edycji, chodziło mi o wersje "boxowe" oczywiście smile
    • fanus-plejus Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 16:49
      No katanka .. dla mnie jesteś mistrzem w tego typu wpisach..

Nie wiem czemu ale po przeczytaniu paru pierwszych zdań od razu wiedziałem że to nie Beniamin Durski tylko ty.. Pewnie dlatego że nie lamentowałeś czy zachwalałeś przez zaciśnięte zęby atutów PS3.. tylko pokazałeś konsole od *tej innej* strony, która praktycznie jest plusem PS3 a jakoś nikt o tym nie pisze, szkoda że w pełnych dużych wersjach gier tak mało tego rodzaju sterowania się wykorzystuje..

Fajnie ze wróciłeś a jeszcze niedawno pisałeś że nie masz haseł i logów na stronke wink a tu prosze..
    • jurget Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 16:51
      Wipeout nie frustruje? Jak robisz wszystko na very easy to możliwe.
    • katanka_pl Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 17:17
      Nie frustruje podczas normalnych wyścigów, tak jak potrafi frustrować Fatal Interia i Go!Sport Ski smile Steruje się w WP bardzo płynnie.
    • katanka_pl Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 17:20
      fanus-plejus - nie mam loginów, to wszystko piszę w wordzie i podsyłam chłopakom. Teraz robię kolejny wpisik, który może byc pomocny, ale pojawi się pewnie w weekend. Co do Emiela, widać, że nie zawsze może sobie pozwolić na same achy i ochy pod kątem PS3, by być politycznie poprawny. Natomiast ja jestem fanboy, to mi wolno smile
    • tartaq_polygamista Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 17:27
      na pewno żyroskop ? a nie przypadkiem akcelerometr ?
    • ico72 Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 17:32
      katanka masz swietne wpisy, najpierw o grach w 1080p a teraz ten
    • fanus-plejus Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 17:33
      hehe i słusznie że się do tego przyznajesz.. lepszy oficjalny fanboj.. niż cichociemny niby obiektywny graczwink

Ale też mnie dziwi że jeszcze cie nie wciągneli do roli redaktora Polygamii.. zawsze to byś pomógł Emielowi.. i zawsze możnaby wprowadzić jakieś cykliczne różnego rodzaju statystyki..byłoby to coś nowego, a nie tylko suche fakty, które można przeczytać na wszystkich podobnych do tego portalach o grachwink ..

Fajnieby też było jakieś sondy (konkursy) na gre miesiaca, konsole itp.
    • toread Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 17:41
      Przecież my nie zakazujemy nikomu pisać. Jeżeli teksty są dobre, to są publikowane.
    • katanka_pl Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 17:56
      Po pierwsze z tego co toro mówi, to kążdy może coś napisać i jak tylko to będzie się nadawało i chłopaki zatwierdzą, to się pojawi. Taki sposób pisywania jest bardzo dobry dla kogoś, kto ma tak mało czasu (jak ja). Do tego Polygamia jest community blogiem, czyli właśnie tego typu założenie ma sens.

Po drugie to nie wiem do końca co w praktyce oznacza bycie redaktorem Poly, ale wyobrażam sobie, że wiąże się z dużym poświęceniem czasu i energii oraz posiadaniem dobrego warsztatu, którego ja kompletnie nie mam. Jak czytam swoje wpisy, to mnie czasem ciarpki przechodzą, jak mogłem taki koszmarek popełnić.

No i trzeba zapewne buszowac po sieci szukając ciekawych informacji, mieć wszystkie kosnole i orientować się w tym co się dzieje w świecie growym. Ja interesuję się tylko tym co związane z PS3 i czytuję informacje selektywnie.

Nie nadaję się kompletnie IMO. Jako wolny skrobacz od czasu do czasu to może, choć i tak słów krytyki jest wiele.
    • shim-en-core Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 19:56
      Podniecony opisem GTI Club+ przyssałem demo i muszę powiedzieć, że mam mieszane odczucia. Z jednej strony grafika w tej grze woła o pomstę do nieba z drugiej strony rzeczywiście jeździ się całkiem spoko.

Zupełnie z kosmosu (arcade'owegosmile jest natomiast pan co się wydziera "WATCH OUT BEHIND YOU!" albo na końcu "GOOOOOOOOAAAAAAAAALL!". No myślałem, że padnę ze śmiechu big_grin Aż mi się automat z GTI Clubem przypomniał...

Kurczę, jakby to kosztowało tak z 19.99zł to bym może się skusił...
    • blacq Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 20:06
      Jako wierny fan CoD moge przyznac ze zyroskop w CoD3 byl trafionym pomyslem i zaluje ze nie wykorzystano go w dwoch ostatnich odslonach( zwlaszcza w WaW np.silowanie sie Arisaka z Japoncem)
    • katanka_pl Re: Święta z PS3 - "potiltujmy" razem 17.12.08, 20:27
      shim - grafika w tej gierce jest jaka jest, nie o to tutaj chodzi (zreszta jak dobrze zerkniesz to nie odbiega od tej z Crazy Taxi sprzed 5 lat). Ale już sama jazda to poezja smile choc na Hardzie daje w kość wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka