prezii 27.03.09, 19:46 Zapowiada się bardzo dobrze, jeśli wypali to może to być jedno z pierwszych zaskoczeń 2009 roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rockboy84 Re: Pierwsze wrażenia: Batman: Arkham Asylum 27.03.09, 20:13 Toro... a nie wiesz może, czy dane nam będzie odwiedzić fragment miasta lub jaskinię Batmana? Szkoda, że za późno zauważyłem wpis na Blipie, bo pytań odnośnie nowego Batmana miałem więcej Odpowiedz Link Zgłoś
wugie.ben Re: Pierwsze wrażenia: Batman: Arkham Asylum 27.03.09, 20:34 Mam nadzieję, że wycisną coś dobrego z mojej ulubionej postaci komiksowej. Filmik wygląda fajnie, podoba mi się to. Ciekawe jak tryb fabularny. Wiadomo coś o przybliżonej dacie premiery ? Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Pierwsze wrażenia: Batman: Arkham Asylum 27.03.09, 20:57 Mi póki co też się podoba Poprawcie we wpisie "zapewnioną pewną śmierć. " Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Pierwsze wrażenia: Batman: Arkham Asylum 28.03.09, 16:11 "Wizja detektywa"? Że posłużę się akronimem - WTF?!?!? Batman potrafi widzieć przez ściany? Bo jest detektywem? To detektywi tak potrafią? Co do reszty - może być, ale ta jedna informacja znacznie obniżyła moje oczekiwania. ------------ kultturystyka.blox.pl - początku thrash metalu Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: Pierwsze wrażenia: Batman: Arkham Asylum 30.03.09, 18:55 "Co do reszty - może być, ale ta jedna informacja znacznie obniżyła moje oczekiwania." moment - informacja o tym, ze autorzy nazwali jakis tam gadzet pomagajacy w wyszukiwaniu przeciwnikow "wizja detektywa" obniza twoje oczekiwania dotyczace gry? o_O /facepalm Odpowiedz Link Zgłoś
engarde Re: Pierwsze wrażenia: Batman: Arkham Asylum 01.04.09, 00:20 Oj, nic się nie stało - zwyczajnie Piotrowi pokiełbasił się czasownik "detective - detektyw" z przymiotnikiem "detective - detekcyjny" I wyszedł kulfon językowy w postaci wzroku detektywa, na który eszuran słusznie zwrócił i logicznie zwrócił uwagę. Bo detektywi to przecież żadni super-ludzie z rentgenem w oczach. Łopatologicznie: wizja detektorowa lub po prostu swojsko detektor/wykrywacz (czy inna sonda, radar - zależnie jak ustrojstwo działa). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś