Dodaj do ulubionych

Pierwsze wrażenia: Batman: Arkham Asylum

27.03.09, 19:46
Zapowiada się bardzo dobrze, jeśli wypali to może to być jedno z pierwszych zaskoczeń 2009 roku.
Obserwuj wątek
    • rockboy84 Re: Pierwsze wrażenia: Batman: Arkham Asylum 27.03.09, 20:13
      Toro... a nie wiesz może, czy dane nam będzie odwiedzić fragment miasta lub jaskinię Batmana? Szkoda, że za późno zauważyłem wpis na Blipie, bo pytań odnośnie nowego Batmana miałem więcej
    • wugie.ben Re: Pierwsze wrażenia: Batman: Arkham Asylum 27.03.09, 20:34
      Mam nadzieję, że wycisną coś dobrego z mojej ulubionej postaci komiksowej. Filmik wygląda fajnie, podoba mi się to. Ciekawe jak tryb fabularny. Wiadomo coś o przybliżonej dacie premiery ?
    • argeth Re: Pierwsze wrażenia: Batman: Arkham Asylum 27.03.09, 20:57
      Mi póki co też się podoba wink

Poprawcie we wpisie "zapewnioną pewną śmierć. "
    • eszuran Re: Pierwsze wrażenia: Batman: Arkham Asylum 28.03.09, 16:11
      "Wizja detektywa"? Że posłużę się akronimem - WTF?!?!? Batman potrafi widzieć przez ściany? Bo jest detektywem? To detektywi tak potrafią?

Co do reszty - może być, ale ta jedna informacja znacznie obniżyła moje oczekiwania.
      ------------
      kultturystyka.blox.pl - początku thrash metalu
    • zooltar Re: Pierwsze wrażenia: Batman: Arkham Asylum 30.03.09, 18:55
      "Co do reszty - może być, ale ta jedna informacja znacznie obniżyła moje oczekiwania."

moment - informacja o tym, ze autorzy nazwali jakis tam gadzet pomagajacy w wyszukiwaniu przeciwnikow "wizja detektywa" obniza twoje oczekiwania dotyczace gry? o_O

/facepalm
    • engarde Re: Pierwsze wrażenia: Batman: Arkham Asylum 01.04.09, 00:20
      Oj, nic się nie stało - zwyczajnie Piotrowi pokiełbasił się czasownik "detective - detektyw" z przymiotnikiem "detective - detekcyjny" smile

I wyszedł kulfon językowy w postaci wzroku detektywa, na który eszuran słusznie zwrócił i logicznie zwrócił uwagę. Bo detektywi to przecież żadni super-ludzie z rentgenem w oczach.

Łopatologicznie: wizja detektorowa lub po prostu swojsko detektor/wykrywacz (czy inna sonda, radar - zależnie jak ustrojstwo działa).

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka