Przyszedł

Champagne z 2012. Mąż jak go zobaczył powiedział "To sa chyba jakieś żarty" - chyba myślał, że ten Quest, kóry dziś odjechał, zrobi nam wolne miejsce w szafie

Wózek w dobrym stanie, tylko tapicerka i budka dość brudne - ja nie wiem, czemu ludzie sprzedają brudne wózki. Wszystkie wózki, które sprzedawałam, były czyste, tapicerka uprana, czemu nie mogę tego mieć w zamian?
Mniejsza o to, ale napiszcie mi proszę:
1. czy pierzecie tapicerkę od Maca w pralce? Od Questa uprałam i to dwa razy, bo próbowałam usunąć plamy i nic się nie stało, ale tu się trochę boję, bo ta tapicerka taka jaśniutka. Nie mam wanny, w kabinie cięzko, ale budkę i tak będę prać ręcznie, ale może chociaż siedzisko bym uprała w pralce.
2. Czy siedzenie w XT rozkłada się na płasko czy prawie na płasko?
3. Jak wykorzystuje się tę siatkową osłonkę wychodzącą z podnóżka? Eve pisała na blogu, ze do podtrzymywania kocyka, a do czego jeszcze można?
Generalnie wrażenia bardzo pozytywne, ale na razie go tylko odpakowałam i poużywałam na 1 metrze w przedpokoju. M stwierdził, ze to taki sam wozek, jak Quest, ale róznica jest kolosalna. No i drżę, czy mi wejdzie do Corsy, bo jednak do szafy, w kórej Quest leżał sobie na płasko, nie wszedł
Aha, kupiłam też torebkę tę filcową, przyjdzie po weekendzie, to wszystko łądnie upiorę i zrobię fotki