Dodaj do ulubionych

Przyszedł mój XT - kilka pytań

08.11.13, 23:07
Przyszedł smile Champagne z 2012. Mąż jak go zobaczył powiedział "To sa chyba jakieś żarty" - chyba myślał, że ten Quest, kóry dziś odjechał, zrobi nam wolne miejsce w szafie smile
Wózek w dobrym stanie, tylko tapicerka i budka dość brudne - ja nie wiem, czemu ludzie sprzedają brudne wózki. Wszystkie wózki, które sprzedawałam, były czyste, tapicerka uprana, czemu nie mogę tego mieć w zamian?

Mniejsza o to, ale napiszcie mi proszę:
1. czy pierzecie tapicerkę od Maca w pralce? Od Questa uprałam i to dwa razy, bo próbowałam usunąć plamy i nic się nie stało, ale tu się trochę boję, bo ta tapicerka taka jaśniutka. Nie mam wanny, w kabinie cięzko, ale budkę i tak będę prać ręcznie, ale może chociaż siedzisko bym uprała w pralce.
2. Czy siedzenie w XT rozkłada się na płasko czy prawie na płasko?
3. Jak wykorzystuje się tę siatkową osłonkę wychodzącą z podnóżka? Eve pisała na blogu, ze do podtrzymywania kocyka, a do czego jeszcze można?

Generalnie wrażenia bardzo pozytywne, ale na razie go tylko odpakowałam i poużywałam na 1 metrze w przedpokoju. M stwierdził, ze to taki sam wozek, jak Quest, ale róznica jest kolosalna. No i drżę, czy mi wejdzie do Corsy, bo jednak do szafy, w kórej Quest leżał sobie na płasko, nie wszedł sad

Aha, kupiłam też torebkę tę filcową, przyjdzie po weekendzie, to wszystko łądnie upiorę i zrobię fotki smile
Obserwuj wątek
    • gniesia007 Re: Przyszedł mój XT - kilka pytań 09.11.13, 00:12
      Ta siateczka chyba służy do tego aby maluch się nie wysunął z wózkasmile coś mi się tak o uszy obiło, bo ja na początku myślałam ze ta siateczka służy jako osłonka do butów aby podnóżka nie brudzić:-p
      Oparcie się rozkłada na płasko, no może nie tak do końca ale napewno inaczej niż w starych questach. Ja miałam dokładnie taki sam model jak ty ale tylko kilka dni i miałam nojkę więc nie zdążyłam pobrudzić.
      • martuska1982 Re: Przyszedł mój XT - kilka pytań 09.11.13, 01:03
        ja xt siedzisko prałam w pralce,a le miałam czarny więc wiadomo.
        A jak jest na metkach?Są jakieś metki?Nie pamiętam czy były.
        Ja bym wrzuciła do pralki na jakiś krótki cykl na 30st. i zmniejszyła wirowanie.
    • linkap_wawa Re: Przyszedł mój XT - kilka pytań 09.11.13, 01:20
      Tapicerke pralam w pralce - wszysko ok z nia było.
      Nie mam modelu z ta siateczka ale kiedys mi takie zdjecie wpadlo na ktorym jak się dimyslam stanowila ona zabezpieczenie dla mniejszych dzieci???
      • eve_81 Re: Przyszedł mój XT - kilka pytań 09.11.13, 15:42
        Ja synka woziłam od 7 go miesiąca, ale zawsze pasy zapinałam i ta siateczka jako zabezpieczenie - to nawet bym na to nie wpadła tongue_out Ja własnie kocyk sobie blokowałam tongue_out Ale skoro to zabezpieczenie to faktycznie musi tak być smile Ja prałam w pralve normalnie, budke w całosci w wannie/ duzej misce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka