cux87 01.04.09, 14:56 Kurde no,szkoda,ze pozbylem sie DS'a... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haldop Re: Recenzja: GTA: Chinatown Wars 02.04.09, 08:45 Przesmaczna gierka! Kilka błędów i irytujących schematów ani trochę nie psuje klimatu. Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
igis92 Re: Recenzja: GTA: Chinatown Wars 17.04.09, 15:20 Gra jest rewelacyjna - jedna z najlepszych gier na DSa (dla mnie zaraz po the World Ends With You, ale wiedzcie, że jestem fanbojem tego tytułu - jest cholernie rozbudowana, ilość atrakcji przytłacza (kamerki, dilerka, mini gry, misje... a o ilu nie wspominałem!), do tego grafika to top tier gier na DS. Z czym się nie zgadzam: dźwięk mógł być lepszy i nie ma co usprawiedliwiać możliwości konsoli - ot ww. twewy miał normalne tracki audio z wokalami, Suikoden Tierkreis ma bardzo dużo voice actingu i wiele scenek przerywnikowych anime. Więc mogło być lepiej, wciąż jednak muzyka jest świetna. Aha Dilerów jest 80, po 40 dostaje się pierwszego "achievementa". Odpowiedz Link Zgłoś