don_wroc_love 08.06.09, 19:55 mnie przerasta ilość użytkowników w czasie meczu, ale liczę na to że ta gra będzie jedną z tych, które przekonają mnie do zakupu ps3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ico72 Re: Deweloper opowiada o MAG 08.06.09, 21:33 Dla mnie gra zapowiada sie genialnie,przy takiej ilosci graczy toż to prawdziwa bitwa bedzie.Ciekawe czy przy takiej ilosci osób nie kradnie sie zbyt wiele chaosu Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Deweloper opowiada o MAG 08.06.09, 23:16 Ciekawe jak się gra ułoży, tutaj sprawę po części może ratować to dowodzenie i punkty za wypełnianie zadań, team play etc. Najgorsze co może się stać to normalna jatka 128v128. Na co dzień gram w KZ2 i zbyt wielu ludzi gra tam w sposób, leć na łeb na szyję zabij 2-3, zgiń, powtórz, dlatego pykam a mniejszych grupach, bo łatwiej wtedy ułożyć grę. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Deweloper opowiada o MAG 08.06.09, 23:22 ja jeszcze długo będę grał w killzone 2 ale MAG'a chciałbym przetestować. Mam nadzieję, że dadzą wypróbować demko bo ta gra budzi za dużo niepewności. Może być genialna, a może okazać się przeciętniakiem. W ciemno na pewno jej nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Deweloper opowiada o MAG 09.06.09, 08:49 Mag to kicha.Sony ma o wiele lepsze gry do promowania.Jak wyjdzie MW2 to nawet pies z kulawa noga nie bedzie w to grac... Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: Deweloper opowiada o MAG 09.06.09, 09:39 MAG to będzie wyjątkowa gra i już. Odpowiedz Link Zgłoś
fialas Re: Deweloper opowiada o MAG 09.06.09, 09:41 Tu jest ciekawie, jak ktos ogladal prezentacje. Jak zginiesz to czekasz az ekipa zdobedzie kolejny cel misji dopiero wtedy masz respawna (przylatujesz heli). Mnie sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Deweloper opowiada o MAG 09.06.09, 10:05 Z tym MW2 to bym się nie rozpędzał. MW1 mi się np. nie podoba. Oczywiście nie wątpię, że to dobra gra ale w Mw2 chciałbym zobaczyć coś nowego jeśli chodzi o multi. Mag ma mieć elementy MMO. To nie jest zwykły shooter online. Tutaj będziemy rozwijać swoja postać etc. Zobaczymy co wyjdzie. Warhawk też nie miał najlepszej grafiki, a jest grą genialną. IMO jedną z lepszych online ever. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Deweloper opowiada o MAG 09.06.09, 11:40 Przy odrobinie wysilku mozna znalezc relacje i wrazenia osob, ktore juz w to GRALY. Sa bardzo pozytywne. Eurogamer konczy "hands-on" slowami "..PS3 could soon have a multiplayer shooter that will be envy of all" To chyba wystarczy, zeby nie pisac "Mag to kicha" zwlaszcza jesli sie jeszcze nie gralo. Odpowiedz Link Zgłoś
cienki_bolek_2 Re: Deweloper opowiada o MAG 10.06.09, 10:32 Fajnie że jest coraz większy wybór dla sieciowych graczy. Ja aktualnie grywam w KZ2 i jest super ale MAG'a też bym chętnie spróbował. Odpowiedz Link Zgłoś