Dodaj do ulubionych

Najlepsi developerzy

• ovejanegra Re: Najlepsi developerzy 16.04.04, 10:26
      Z tego co tu czytam to najlepiej kupować to co już stoi gotowe. Moim zdaniem to
      poroniony pomysł płacić grubą kasę za coś czego jeszcze nie ma i może nigdy nie
      będzie. Niestety nawet jeśli developer ma najszczersze chęci to często z
      przyczyn obiektywnych nie jest w stanie wywiązać się z umowy. Myślę że idealna
      sytuacja to taka, że firma buduje za swoje pieniądze i sprzedaje gotowy
      produkt. Jest takie stare przysłowie żeby nie kupowaś kota w worku, a co
      dopiero mieszkania na papierze.
      Pozdrawiam
      • Gość: a Re: Najlepsi developerzy IP: *.acn.pl 23.04.04, 23:24
        A przepraszam Kolega urwal sie z choinki? Kto sprzedaje gotowe mieszkania? 100
        km za Warszawa? Idealne rozwiazanie to pieniadze wplacane do banku wraz z
        postepami budowy i wyplacane developerowi po zakonczeniu inwestycji. Tylko
        nikomu w Polsce nie zalezy aby skonstruowac takie prawo.
        • Gość: gość Re: Najlepsi developerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 13:55
          Chyba nie znacie wszystkich developerów. Nie mam nic wspólnego z firmą Budimex N
          • Gość: gośc Re: Najlepsi developerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 13:58
            cd w sprawie Budimexu W tej firmie na początek wpłaca się 10% a przy odbiorze
            kluczy 90% więc chyba jest to pewna inwestycja. Pozdrawiam
    • Gość: marek Re: Najlepsi developerzy IP: *.itpp.pl 05.05.04, 22:42
      polecam Macplast z Zabek solidni i w miarę terminowi buduja bardzo ładne
      osiedle na Powstańców.
      • Gość: REALISTA Re: Najlepsi developerzy IP: *.chello.pl 06.05.04, 11:16
        UWAGA.PROMOCJA TYLKO DZISIAJ TYLKO TU I TERA SPECJALNIE DLA PAŃSTWA FIRMA J.W.
        CONSTRUCTION-DESTRUCTION WYBUDUJE TANIO: SOLIDNIE, W TERMINIE,BEZ
        STRESU.POLECAM TYLKO DZISIAJ TYLKO TERAZ.
        TELEFON 771 77 77 ZAMÓW MIESZKANIE JUZ DZISIAJ A ODBIERZESZ W DALEKIEJ
        PRZYSZŁOŚCI WIĘC NIEZASTANAWAJ SIĘ ANI PRZE MOMENT, WEŹ SŁUCHAWKĘ I KRĘĆ......
        • Gość: realista Re: Najlepsi developerzy IP: *.chello.pl 07.05.04, 18:21
          to jest firma tysiąclecia promocja kupujcie tylko tu i teraz hehe
      • rawi_pozn Re: Najlepsi developerzy 03.06.04, 16:16
        Gość portalu: marek napisał(a):
        > polecam Macplast z Zabek solidni i w miarę terminowi buduja bardzo ładne
        > osiedle na Powstańców.

Ja slyszalem ze siedza czesto w internecie i podbijaja sami opinie na swoj
        temat w internecie !
        Rawi
      • rawi_pozn Re: Najlepsi developerzy 30.06.04, 17:12
        marek napisał:
        > polecam Macplast z Zabek solidni i w miarę terminowi buduja bardzo ładne
        > osiedle na Powstańców.

Uwaga - nacisk na słowo - W MIARĘ - ....

Rawi
    • Gość: sonia Co z EDBUD -em ? IP: *.adsl.xs4all.nl 22.06.04, 23:10
      ja rowniez prosze o informacje o Edbudzie ... jesli ktos ma doswiadczenia
      • Gość: jaga Re: Co z EDBUD -em ? IP: 212.244.128.* 23.06.04, 09:22
        Edbud ma się całkiem dobrze;terminy realizacji inwestycji chyba dotrzymane
        będą,przynajmniej na to się zanosi!!!???
        • Gość: ocs Re: Co z EDBUD -em ? IP: *.siedlce.leased.ids.pl 01.07.04, 08:53
          Ale umowy z Edbudem odstraszają natłokiem wybitnie niekorzystnych zapisów dla
          klientów.
    • Gość: fronek Re: Najlepsi developerzy IP: *.crowley.pl 06.07.04, 12:01
      z autopsji wiem i moge polecic JW CONSTRUCTION jako firme godna polecenia.
      Firma nie wychylajaca sie w srodowisku roznych developerow, posiadajaca wady i
      zalety, slyszalem przerozne opinie na jej temat lecz w wiekszosci od ludzi tak
      naprawde nie znajacych rynku budowlanego badz chcacych specjalnie oczernic
      dobre imie tej firmy. Mozemy mowic ze jest z jakiegos powodu do niczego ale
      jezeli spojzec na to racjonalnie mieszkania (choc z opoznieniami )oddaje, nikt
      nie stracil zadnych pieniedzy, tereny wokol budynkow pozostawia zagospodarowane
      itp. Zostaje jednakze duzo jeszcze do zyczenia co do obslugi posprzedaznej ale
      mam nadzieje ze z biegiem czasu ulegnie to poprawie.
      POZDRAWIAM
      • Gość: ofiara "z autopsji wiem i moge polecic JW CONSTRUCTION .. IP: *.amwaw.edu.pl 03.10.04, 01:46
        Ale pracownikom dziekujemy...

PS.przy okazji prosze pozdrowic panią Wrobel, jaką tam "panią", wiejską
        damulkę, lachociąga J.W.
    • Gość: WIEM Re: Najlepsi developerzy IP: *.chello.pl 03.10.04, 13:13
      witam.wiem ze JWC nie jest takim idealem jak sie reklamuje, a wiem to z tego ze
      obserwowalem ich budowy i oddawane mieszkania. w posrod moich znajomych nikt
      sie nie zdecyduje na JWC choc sa tani...za cos. co do terminow to nawet sie
      mieszcza tyle ze jak pojechalem ogladac nowo oddany budynekdo zamieszkania to
      juz byly pordzewiale windy, porecze na klatkach ogolnie estetyka w budynku na
      niskim poziomie. jedno jest pewne ze jesli zainwestuje ie w JWC to mieszkanie
      bedzie na 100%. tylko te badziewiaste reklamy na budynkach..... i te budynki
      taki kanciaste molochy...
      pozdrawiam
      WIEM
    • Gość: gość Re: Najlepsi developerzy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.05, 21:02
      Ja bardzo polecam swojego developera:TURRET POLAND.Miły i profesjonalny
      personel biura sprzedaży,można negocjować cenę i warunki umowy,nie ma problemów
      z przedłużenim rezerwacji lokali oraz przesunieciem terminu pierwszej
      wpłaty.Termin oddania został przesunięty o 2 miesiące wcześniej(rzadkie
      zjawisko u developerów).Osiedle bardzo ładne a ceny przystępne.
      • Gość: ana Re: Najlepsi developerzy IP: 148.81.190.* 23.03.05, 21:44
        Uwazajcie na Multi-Hekk ktory buduje i Piasecznie i okolicach,mysle ze na rynku
        nie da sie nikogo z nimi porównać...tragedia ...
    • lech332 Re: Najlepsi developerzy 19.10.19, 07:42
      Ja od razu jak kupiłem mieszkanie to ubezpieczyłem go na stronie internetowej polisoteka.pl/ubezpieczenie-domu-i-mieszkania . Jestem pewny że bardzo dobrze zrobiłem bo ubezpieczenie zawsze jest bardzo ważne.
      • oekspertcompensa Re: Najlepsi developerzy 29.10.19, 11:06
        Mieszkanie można ubezpieczyć na dwa sposoby: od ryzyk nazwanych oraz od wszystkich ryzyk. Pierwszy to polisa, która zapewnia ochronę w konkretnie wskazanych sytuacjach (kilka przykładowych: pożar, powódź, przepięcie, wandalizm). Drugi to natomiast ubezpieczenie, które zapewnia ochronę w przypadku dowolnego zdarzenia - z małymi wyjątkami, które szczegółowo opisane są w ogólnych warunków ubezpieczenia. Ta opcja jest więc szersza, bo pozwala chronić mienie na wypadek zdarzeń, które trudno przewidzieć. Oczywiście w ramach ubezpieczenia warto mieć OC w życiu prywatnym (przyda się, jeśli zalejemy sąsiada), assistance oraz zabezpieczyć się na wypadek kradzieży z włamaniem.
    • anilika898 Re: Najlepsi developerzy 13.05.20, 12:22
      Polecam Wam poszukać czegoś tutaj ocendewelopera.pl/. Strona dopiero się rozwija ale już można znaleźć jakieś przydatne opinie o deweloperach. Rynekpierwotny to również fajna strona, na którą polecam zajrzeć, jednak nie ma tam możliwości komentowania, tym samym nie możemy poznać opinii rzeczywistych klientów.
    • rehiszka Re: Najlepsi developerzy 18.05.20, 23:26
      Istnieją specjalne strony z ocenami deweloperów, można tam i zobaczyć listę dla swojego miasta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka