Dodaj do ulubionych

DOM DEVELOPMENT-AKACJE VI-ZAPYTANIE?

IP: *.ken.stores.easyeverything.com 09.08.01, 14:58
Mam odebrac w czerwcu mieszkanie pod klucz w budynku G/37. Czy ktos cos wie na
twmat opcji wyboru terakoty, glazury itp? Kiedy ewentualnie mozna to bedzie
zalatwic.Czy moze juz sa znani przyszli sasiedzi obok lokalu 37 w budynku G?
Prosze o wszelkie informacje a takze doswiadczenia innych mieszkancow Akacji V-
I, jak bylo z wykonczeniem pod klucz?
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Re: DOM DEVELOPMENT-AKACJE VI-ZAPYTANIE? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 08:29
      Ja także będę mieszkał w G. Nie wiem, co z wykończeniem mieszkania, bo ja
      wybrałem opcję "standard". Odnośnie postępów na budowie to zobacz inne tematy
      forum, np. w dziale deweloperzy. Sam się dziwię, że budują tak szybko. W każdym
      razie istnieje pogłoska, że pierwszy etap oddadzą już w grudniu 2001 (tak mi
      powiedział strażnik na budowie). Można już, za drobną opłatą, ;) wchodzić już
      do swoich mieszkań.
      jacek
    • Gość: kolumb Re: DOM DEVELOPMENT-AKACJE VI-ZAPYTANIE? IP: *.acn.waw.pl 17.08.01, 08:35
      Witam sąsiada ... G35 ;-)

> Mam odebrac w czerwcu mieszkanie pod klucz w budynku G/37. Czy ktos cos wie na
      > twmat opcji wyboru terakoty, glazury itp?

Najprawdopodobniej sami Ci powiedzą (dostaniesz list polecony), zawsze można też
      zadzwonic i zapytać.

> Czy moze juz sa znani przyszli sasiedzi obok lokalu 37 w budynku G?

powoli się pojawiają
      w ten weekend pod adresem www.akacje.pl pojawi się stronka gdzie będą mogli się
      poznać...

• Gość: Grzegorz Re: DOM DEVELOPMENT-AKACJE VI-ZAPYTANIE? IP: 195.136.95.* 17.08.01, 09:50
        Gość portalu: kolumb napisał(a):

> w ten weekend pod adresem www.akacje.pl pojawi się stronka gdzie będą mogli się

PRZYPOMINAM WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM, ŻE STRONA MIESZKAŃCÓW OSIEDLA AKACJE JUŻ
        ISTNIEJE POD ADRESEM WWW.AKACJE.PRV.PL A PROPONOWANY POWYŻEJ POMYSŁ JEST JEDYNIE
        PLAGIATEM.

Dlatego zapraszam jeszcze raz wszystkich do odwiedzenia WWW.AKACJE.PRV.PL i
        współpracy.

Pozdrawiam

Grzegorz <grzegorz@akacje.prv.pl>
      • Gość: Piotr Re: DOM DEVELOPMENT-AKACJE VI-ZAPYTANIE? IP: *.ken.stores.easyeverything.com 17.08.01, 16:58
        Witam sasiada. Dzieki za odzew. Zapraszam takze na stone mieszkancow naszego
        osiedla w budowie www.akacje.prv.pl
        Do zobaczenia
    • Gość: Megi Re: DOM DEVELOPMENT-AKACJE VI-ZAPYTANIE? IP: 195.94.201.* 17.08.01, 10:59
      Czesc. Ja mam "pod klucz" w budynku D - I etap. Bylam tam w ostatni weekend i
      pan ktory nadzoruje budowe na miejscu pokazal mi terakote i glazure i
      powiedzial, ze to jest ich oferta, niech popatrze i sie zastanowie. To
      popatrzylam, ale wybor jest b. malo zroznicowany, niestety. Potem, faktycznie,
      pan mnie zaprowadzil do mojego mieszkanka - bardzo fajne uczucie stac na
      szpachlowanej podlodze, ze scianami ceglanymi... I to kiedys bedzie moim
      mieszkaniem! A co do wczesniejszego oddania. Pan powiedzial, ze oni moze i
      skoncza wczesniej, ale D.D. ma jakis problem z doprowadzeniem kanalizacji czy
      czegos podobnego... I dobrze bedzie, jak wszystko zostanie skonczone na ten
      wyznaczony marzec.... Ale moze on sie mylil...? Sama nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka