Gość: małgosia IP: 217.17.32.* 17.02.04, 08:01 Czy ktoś zna tego developera? Może jakieś plotki na ich temat. Jakoś nie mogę nic znaleść na ich temat. Dzięki bardzo za wszystkie odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: BARC Warszawa IP: *.netia.pl 17.02.04, 12:36 Ja przerobiłem juz barc - nigdy więcej- na szczęście wywalczyliśmy swoje ale kosztowało to dużo nerwów i pieniędzy. Mieszkam w ich inwestycji na chomiczówce - teraz zdaje sie buduja na tarchominie - i z tego co czytałem nauczyli się na naszej skórze jak wydoić przyszłych lokatorów. Poszukaj postów na tym portalu - jakiś rok temu dużo było złych opinii na ich temat.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: BARC Warszawa IP: *.zapora / 217.96.25.* 17.02.04, 13:52 Mieszkam na Tarchominie, Bardzo mi sie podoba, nie mam problemow, akt otrzymalem szybko i bez problemow, usterki jakiekolwiek mialem zostaly zlikwidowane. Ogolnie polecam. Moze jedynie uczulam zeby czytac dokladnie umowe aby nie byc zdziwionym po fakcie - szczegolnie jesli chodzi o miejsca parkingowe. U nas na osiedlu sporo malkontentow jest z tego powodu. Ale narod polski zawsze na cos musi ponarzekac pozdrawiam Zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezadowolony Re: BARC Warszawa IP: 212.160.211.* 17.02.04, 14:13 To musisz być przedstawicielem BRAC-a, czy może to mieszkanie to prezent, za takie wypowiedzi i jeszcze inne grzeszki na korzyść BRAC-a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: BARC Warszawa IP: *.zapora / 217.96.25.* 18.02.04, 08:23 Nie jestem ani zadnym agentem ani mieszkania nie mam za friko tylko za ciezki kredyt. Ale nie zamierzam wturowac bezzasadnej krytyce. To co mam na swoim podworku dokladnie bylo napisane w umowie przedwstepnej. Przyznam ze handlowcy prawie juz gineli pod gradem moich pytan na niekonczacych sie spotkaniach ale tym sposobem wiem co mam, wiem co mi obiecywano i nie mam pretensji do Niewiadomokogo...... Ciagle Zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
galuszek Re: BARC Warszawa 17.02.04, 13:51 Jestem mieszkańcem osiedla "Pod Dębami". Zajrzyjcie na nasze forum www.poddebami.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rafalmachowski Re: BARC Warszawa 17.02.04, 14:12 barc wspólpracuje z kryminalistami. parkingowy zniszczył mi samochód sprawa jest w prokutaturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: BARC Warszawa IP: 5.5R* / 212.121.135.* 17.02.04, 15:14 Szczerze mówiąc ja jestem obiektywny.. i obiektywnie mówiąc!!! Uważaj! Nie wiem czy inni działają lepiej czy gorzej... ale uważaj na BARC.! Odpowiedz Link Zgłoś