Gość: bat IP: 188.33.131.* 14.03.10, 21:35 Ktoś coś wie, słyszał o tej inwestycji? Na sieci zbyt dużo informacji nie ma... www.zawimexdevelopment.pl/oferta-4,nowa-inwestycja--bemowie-ul.-narwik-1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: Zawimex - Narwik 1 IP: *.jmdi.pl 15.03.10, 09:53 Cicha i spokojna okolica. Las, jeziorko (za szosą N-S). Dogodne połączenie tramwajowe do centrum. Blisko do supermarketu (też za szosą) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
japkoo Re: Zawimex - Narwik 1 15.03.10, 17:58 Nie N-S. To nie ta trasa. Inwestycja Narwik 1 leży tuż przy właśnie budowanym łączniku autostrady A2 z Trasą Armii Krajowej (otwarcie w tym roku), która docelowo przejmie około 40% ruchu z autostrady A2 Berlin-Moskwa. Jednocześnie ta arteria będzie częścią ekspresowej obwodnicy Warszawy, przeznaczonej do ruchu międzydzielnicowego, np. z Wawra na Bielany po ekspresowym obwodzie zamiast przez centrum. Cudowna lokalizacja, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Zawimex - Narwik 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 00:06 jak dotad zeszlo 15 mieszkan - z czego 5 to najprawdopodobniej lapowki - t uwaga dla CBA - mozecie sprawdzic, czy kazdy "nabywca" dokonal przelewow bankowych ew. skad posiadal srodki na zakup - ta inwestycja smierdzi od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Zawimex - Narwik 1 IP: *.waw.cdp.pl 25.03.10, 14:11 A ja mam pytanie czy ktoś już zakupił mieszkanie od Zawimexu. Skąd jacku wiesz, że zeszło już 15 mieszkań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Re: Zawimex - Narwik 1 IP: *.acn.waw.pl 25.04.10, 22:56 Gość portalu: jacek napisał(a): > jak dotad zeszlo 15 mieszkan - z czego 5 to najprawdopodobniej lapowki - t uwaga dla > CBA - mozecie sprawdzic, czy kazdy "nabywca" dokonal przelewow > bankowych ew. skad posiadal srodki na zakup - ta inwestycja smierdzi > od dawna A może sam wykonawca sobie zarezerwował na swoje potrzeby? Za oczernianie bez podawania źródeł to raczej Ciebie powinni "sprawdzić" moderatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mattis Re: Zawimex - Narwik 1 IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 07.09.10, 20:33 Kupił ktoś może mieszkanie na Narwik 1? Wiadomo coś więcej o tym developerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Zawimex - Narwik 1 IP: *.centertel.pl 15.10.10, 22:15 przyłączam się do pytania - czy ktoś kupił mieszkanie od tego developera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: Zawimex - Narwik 1 IP: *.acn.waw.pl 18.10.10, 00:00 tu agent CBA , dziękujemy za zgłoszenie, już przystępujemy do akcji, oddział A-T jest już drodze... buahhahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRWI Re: Zawimex - Narwik 1 IP: *.bimsplus.pl / 10.194.105.* 18.11.10, 14:23 Znam, słyszałem, widziałem, byłem na miejscu... Z tego co widziałem i słyszałem inwestor niezbyt mocno inwestuje w wykonawców ale za to nie oszczędza na materiałach - więc chyba OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek kuzyn siostry kolegi mojego dziada byl pod Narwiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 21:56 em to bardzo ciekawe miejsce - biale niedzwiedzie tam po chodza po ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
pkowalski.84 Re: Zawimex - Narwik 1 26.11.15, 21:53 Witam. Chętnie pomogę podczas odbioru mieszkania od dewelopera. Mam wykształcenie oraz wieloletnie doświadczenie z zakresu budownictwa (Kierownik Budowy, Inspektor nadzoru). Przeprowadzę kontrole stanu faktycznego z opisem zawartym w dokumentacji projektowej oraz z Polskimi Normami budowlanymi. Sprawdzę czy wykończenie lokalu oraz całego obiektu zapewnia bezpieczne warunki mieszkaniowe oraz nie będzie generowało kosztów związanych z ewentualną naprawą usterek. Sprawdzam: wymiary pomieszczeń, krzywiznę ścian i jakość tynków, drzwi, okna, parapety, posadzki, balkony, tarasy, grzejniki, rozmieszczenie instalacji elektrycznej, instalacji wodnej i kanalizacyjnej. Zainteresowane osoby zapraszam pod numer telefonu: Piotr 889 228 440 Odpowiedz Link Zgłoś