Gość: Rembieliński IP: *.man.polbox.pl 22.02.04, 09:03 Co słychać w sprawie WarInwestu i Panów: Radziszewskiego i Słyka? Proszę o informacje. Pozdrawiam, Rembieliński Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BK Re: WarInwest IP: *.chello.pl 22.02.04, 15:23 Nie jest to informacja najświeższa. Mamy inną Syndyk. Poprzednią (tzn Dłużewską czyli Kiszkurno nr 2) widziałem na zimowym wypoczyku w Zakopanem. Mam nikłą nadzieję, że teraz się coś zmieni i ruszy wreszcie budowa. Obecnie: 1. Budowa (Rembielińska) coraz bardziej przypomina średniowieczną ruinę.Dzisiaj jechałem obok tych ruin - serce się "kraje". 2. Dariusz Maria pewno myśli już o nastęnych inwestycjach, o R.. już pewno zapomniał. Nie wierzę aby prokurator mu o tym przypomiał, my też się do tego przyczyniliśmy niezgłaszaniem się na przesłuchania. Jednak intencje rozumiem - chcialeś przypomnieć sprawę. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róg wyszogrodzki WarInwest IP: *.polkomtel.com.pl 24.05.04, 18:50 ja też chcę przypomnieć o sprawie :-((( cóż innego można jeszcze zrobić ?!! Odpowiedz Link Zgłoś