Dodaj do ulubionych

DomDev - 4700 ?

IP: *.mgsp.pl 04.06.10, 09:14
nawet nie wiem gdzie - zapewne na zadupiu. Ale czy tego typu reklama
nie jest zabójcza (cenowo) dla innych bardziej "prestiżowych jak Saska
Kępa na Gocławiu" lokalizacji ?
Kto teraz uwierzy że deweloperowi że można kupić na Białołęce za 4700
to dlaczego ma zaplacić o 40% więcej na takim Gocławiu właśnie ?

PS. Koniec świata - Rumun gdzie ty jesteś dlaczego do tego dopuszczasz.
Wawa poniżej 5kzł !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: czesiu Re: DomDev - 4700 ? IP: 85.222.87.* 04.06.10, 09:40
      jeśli Białołęka po 4,7k to ciężko np. będzie opychać bemowo za 7-8k, zresztą już
      mają problemy sprzedawać bemowo po 6,8 kiedy dwa lata temu wołali tam po 9k z metra.
    • rumun_navigator Re: DomDev - 4700 ? 04.06.10, 12:20
      O ile mnie pamięć nie myli, to słynne osiedle Lewandów JWC już jakieś 2
      lata temu chodziło po 4700 za małe/kompaktowe metraże. Więc nie wiem
      czym się tak podniecasz.
      • Gość: dd Re: DomDev - 4700 ? IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.10, 14:54
        Ta, a że schodziło jak ciepłe bułeczki, to musieli podnieść ceny i teraz krzyczą
        za te apartamenty od 6.2k w górę. JWC jest tak docenianą firmą, że przez
        ostatnie 2 lata jako jedyni podnieśli ceny o 30%.

Nie wiem co bierzesz, ale mocne jest.
    • black_monday Re: DomDev - 4700 ? 04.06.10, 12:33
      Zgaduję, że 4700 chyba dotyczy Regat. Zadupie jak zadupie, ale inwestycja już
      zakończona a nie na etapie "dziury w ziemi". Ponad dwa miesiące temu tłumaczyli
      tą cenę "chwilową" (gdyż mieszkania miały zostać natychmiast rozsprzedane) promocją.
      Gdzie się z tym reklamują?
      • rumun_navigator Re: DomDev - 4700 ? 04.06.10, 12:54
        No i czy cena dotyczy "normalnych" mieszkań o metrażach 40-60m2. Bo w
        przypadku osiedla Lewandów tak było.
        • black_monday Re: DomDev - 4700 ? 04.06.10, 13:07
          Nie stawiaj znaku równości pomiędzy inwestycjami JW Destruction oraz DomDevelopment. To nie ta liga jeśli chodzi o jakość i wykończenie, choć i DomDev nie jest jakimś tam orłem. Oferty Lewandowa JWC to nawet w 2008r wisiały w serwisach poniżej 5k (z miejscami parkingowymi gratis) i nikt się nimi nie interesował. Regaty DomDev na początku 2009r szły w promocjach razem z wykończeniem za ok. 6500zł a na mieszkania mieli wtedy kolejki chętnych.
      • Gość: wykop Tryz lata temu nawet takie zadupia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.10, 12:58
        znajdowały dosyć szybko klientów za ceny sporo wyższe. Jedynie dziury w ziemi z
        oddaniem za 3 lata można było kupić za podobne pieniądze.
        Druga fala kryzysu, Rekomendacja T ceny na tym rynku zdusi i to porządnie.
        Handlarze już zaczynają trząść portami. Ci którzy sprzedadzą jeszcze teraz przed
        wakacjami mają szansę wyjść na swoje lub z niewielką stratą. Dalej będzie tylko
        gorzej, życie na kredyt zaczyna odbijać się czkawką
        • Gość: miki Re: Tryz lata temu nawet takie zadupia IP: 85.222.87.* 04.06.10, 13:01
          100% racja
          • stoje_i_patrze chfpln 04.06.10, 13:55
            znowu po 3.00, kto da wiecej?
            A wszystko przez to że wczoraj premir rządu na Wegrzech powiedział że Węgry mogą
            być drugą Grecją. Poprzednia partia fałszowała dane itd.
            • stoje_i_patrze i link 04.06.10, 14:12
              stooq.pl/n/?f=333876
              • stoje_i_patrze Chinese exporters ditch wounded euro for dollars 04.06.10, 23:18
                www.reuters.com/article/idUSTOE64R05420100604
                coraz ciekawiej, coraz ciekawiej. Dzisiaj PM Francji (François Fillon)
                powiedział iż 1:1 dla eurusd to nic wielkiego i korzystny przelicznik.
                • black_monday Re: Chinese exporters ditch wounded euro for doll 05.06.10, 00:43
                  eurusd 1.20 pękło. EBC wywiesił białą flagę i przestał bronić kursu, lecz strefa
                  euro od tego się nie zawali. Gorzej, że złotówka będzie się dalej osłabiała wraz
                  z euro (następne wsparcia są daleko przed nami) względem franka. Dla
                  kredytobiorców w CHF złą wiadomością jest to, że również dzisiaj Szwajcarzy
                  widząc słabość euro, zrezygnowali (przynajmniej na razie) z dalszego osłabiania
                  franka. 1.4 EURCHF był sztucznie broniony od kilku tygodni, lecz przy takim
                  zjeździe EUR nie ma to już sensu.

I oby inwestorzy wyjęli nas z tego "koszyka", gdzie dzielimy miejsce wraz
                  Węgrami, gdyż po ich weekendowym raporcie w którym prawdopodobnie oficjalnie
                  ogłoszą "drugą Grecje" to dopiero będzie bida...
            • Gość: dd Re: chfpln IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.10, 15:02
              Ciekawe co będzie, jak nasi dojdą do ściany pod tytułem zadłużenie na 60% pkb.
              Mnie wcale ta wizja nie cieszy, ale bo to też na moją szkodę zadziała, ale dupa
              w jakiej znajdą się zadłużeni w walutach będzie nieporównywalna z niczym
              najprawdopodobniej.
              • Gość: oleg Re: chfpln IP: *.spray.net.pl 04.06.10, 21:53
                też mnie to martwi, ale w tym kraju.. cóz, może pomoże.. zatem
                módlmy się :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka