Gość: franki IP: *.visp.energis.pl 14.03.04, 19:49 Szukam info od ludzi którzy kupili mieszkania w SM Strop. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Narwik Re: SM Strop - szukam info IP: *.narwik.waw.pl / 217.79.145.* 06.04.04, 22:47 Kupilismy mieszkanie na ul.Narwik.Ogolnie ok oprócz tego ze za 3 lata pod oknami bedzie zjazd z autostrady - plany zatwierdzone.Oczywiscie nikt o tym nie mówil (normalne-nie kupilibysmy tego mieszkania).Poza tym brak jest tu miejsc parkingowych na zewnątrz budynku.Dokładana ich liczba to 0 - słownie zero.Za to sa miejsca podziemne- wynajem 200zł od sztuki ( złodziejstwo).No i jest ochrona ale jakos sie stalo ze okradziono juz dwa mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: SM Strop - szukam info IP: *.w3cache.pl / *.pl 07.04.04, 11:17 Witam Ja włśnie podpisalem taką umowe choc jeszcze sie zastanawiam, mam kilka dni na wycofanie sie, miejsca parkingowe tylko podziemne to rzeczywiscie nie jest w porzadku, ale coz, droga szybkiego ruchu tzw. łącznik ma byc ok. 400 metrów od bloku (z tej strony gdzie powstaje ten najnowszy blok - to chyba dosc daleko- info od generalnej dyrekcji drog widzialem mapy z planami) Na razie nie wyglada na to ze spoldzielnia jest w jakikolwiek sposob nieuczciwa cały czas sprawdzam, choc o tej drodze nikt mnie nie poinformował sam to im powiedzialem. Byłem na miejscu budowy i pytalem mieszkancow juz wybudowanych blokow i takze nie mieli jakichs wielkich zastrzezen. Plusami sa juz gotowe prawie mieszkania - odbior w czerwcu, lokalizacja niby daleko a jednak blisko centrum, dobra komunikacja, ochrona, ogrodzenie i średnia cena. Moze jeszcze ktos wie cos na temat spoldzielni, inwestycji, drogi obok - wymieńmy się informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
zagatka Re: SM Strop - szukam info 08.04.04, 15:58 Narwik: nikt Ci nie powiedzial, bo pewnie nie pytalas/es. ja pytalem i wszyscy pracownicy spoldzielni, z ktorymi rozmawialem, mowili, ze trasa szybkiego ruchu jest w planach... (poza tym plany te sa juz od wielu lat - dostepne w urzedzie gminy bemowo do wgladu) co do ochrony - niestety roznie to bywa, banki i muzea tez sa okadane, a niby zabezpieczenia tam lepsze... co do samej spoldzielni: z mojego malego "sledztwa" wynika, i poki co sie sprawdza, ze spoldzielnia jest solidna i terminowa, pracownicy sympatyczni, a przede wszystkim bardzo pomocni. ja jestem zadowolony. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: SM Strop - szukam info IP: *.acn.waw.pl 08.04.04, 18:11 mieszkam na osiedlu Płocka II od ponad pięciu lat Spółdzielnia jak dotąd jest bez zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlew Re: SM Strop - szukam info IP: *.uit.no / *.uit.no 12.04.04, 14:00 Mieszkam na Osiedlu Kercelak przy ul. Zytniej od czterech lat. Uwazam, Strop za jedna z najsolidniejszych i najbardziej przyjaznych spoldzielni mieszkaniowych jakie zdarzylo mi sie znac. Polecam bez zadnych wahan wszystkim moim znajomym. Pozdrawiam, Maria Lewicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: SM Strop - szukam info IP: 193.110.121.* 15.04.04, 11:45 oj pytałem, pytałem - nawet dwa razy - jedno co mi Pani ze Stropu mogła powiedzieć: "wszystkie plany zagospodarowania terenu po nowym roku zostały wstrzymane i NIKT teraz nie wie co tam będzie", jakież to było dla mnie zaskoczenie, kiedy dwa dni później w Wyborczej przeczytałem o planach budowy trasy. Dwa dni to niezłe tempo na projekt i zatwierdzenie takiej inwestycji :-) Inna informacja, która mnie kompletnie zbiła z tropu to czynsz w wysokości 11zł/m. Mam nadzieję, ze Pani się pomyliła, ale już nie wnikałem, bo zmieniłem swoje mieszkaniowe zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala i wojtus Re: SM Strop - szukam info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 23:07 czesc. nie słyszałas,ze nad waszym oknem bedzie wiadukt z trasą szybkiego ruchu. a michael jackson wykupił pole przed blokiem i ma zamiar wybudowac najwieksze wesole miasteczko w UE Odpowiedz Link Zgłoś
ejel Re: SM Strop - szukam info 13.07.04, 19:12 Witam, czy coś się może zmieniło w kwestii trasy obok tych bloków? jestem zainteresowana mieszkaniem przy Narwik/ czy ktoś już tam mieszkania? - termin oddania chyba był ok.czerwca. proszę o wszelkie info istotne dla osoby, która myśli o kupieniu tam mieszkania Z góry dziękuję i pozdrawiam potencjalna sąsiadka/ Odpowiedz Link Zgłoś
molo00 Re: SM Strop - szukam info 12.04.04, 17:17 ja mieszkam od dwóch lat w mieszkaniu tej spółdzilni i bardzo polecam. W razie pytań pisz na priva. molo Odpowiedz Link Zgłoś