Dodaj do ulubionych

SM Strop - szukam info

IP: *.visp.energis.pl 14.03.04, 19:49
Szukam info od ludzi którzy kupili mieszkania w SM Strop.
Obserwuj wątek
    • pingu_sik Re: SM Strop - szukam info 17.03.04, 20:31
      W czym mogę pomóc?
    • Gość: Narwik Re: SM Strop - szukam info IP: *.narwik.waw.pl / 217.79.145.* 06.04.04, 22:47
      Kupilismy mieszkanie na ul.Narwik.Ogolnie ok oprócz tego ze za 3 lata pod
      oknami bedzie zjazd z autostrady - plany zatwierdzone.Oczywiscie nikt o tym nie
      mówil (normalne-nie kupilibysmy tego mieszkania).Poza tym brak jest tu miejsc
      parkingowych na zewnątrz budynku.Dokładana ich liczba to 0 - słownie zero.Za to
      sa miejsca podziemne- wynajem 200zł od sztuki ( złodziejstwo).No i jest ochrona
      ale jakos sie stalo ze okradziono juz dwa mieszkania.
      • Gość: wiktor Re: SM Strop - szukam info IP: *.w3cache.pl / *.pl 07.04.04, 11:17
        Witam

Ja włśnie podpisalem taką umowe choc jeszcze sie zastanawiam, mam kilka dni na
        wycofanie sie, miejsca parkingowe tylko podziemne to rzeczywiscie nie jest w
        porzadku, ale coz, droga szybkiego ruchu tzw. łącznik ma byc ok. 400 metrów od
        bloku (z tej strony gdzie powstaje ten najnowszy blok - to chyba dosc daleko-
        info od generalnej dyrekcji drog widzialem mapy z planami) Na razie nie wyglada
        na to ze spoldzielnia jest w jakikolwiek sposob nieuczciwa cały czas sprawdzam,
        choc o tej drodze nikt mnie nie poinformował sam to im powiedzialem. Byłem na
        miejscu budowy i pytalem mieszkancow juz wybudowanych blokow i takze nie mieli
        jakichs wielkich zastrzezen. Plusami sa juz gotowe prawie mieszkania - odbior w
        czerwcu, lokalizacja niby daleko a jednak blisko centrum, dobra komunikacja,
        ochrona, ogrodzenie i średnia cena. Moze jeszcze ktos wie cos na temat
        spoldzielni, inwestycji, drogi obok - wymieńmy się informacjami.
      • zagatka Re: SM Strop - szukam info 08.04.04, 15:58
        Narwik: nikt Ci nie powiedzial, bo pewnie nie pytalas/es. ja pytalem i wszyscy
        pracownicy spoldzielni, z ktorymi rozmawialem, mowili, ze trasa szybkiego ruchu
        jest w planach... (poza tym plany te sa juz od wielu lat - dostepne w urzedzie
        gminy bemowo do wgladu)
        co do ochrony - niestety roznie to bywa, banki i muzea tez sa okadane, a niby
        zabezpieczenia tam lepsze...
        co do samej spoldzielni: z mojego malego "sledztwa" wynika, i poki co sie
        sprawdza, ze spoldzielnia jest solidna i terminowa, pracownicy sympatyczni, a
        przede wszystkim bardzo pomocni.
        ja jestem zadowolony.
        pzdr!

• Gość: kixx Re: SM Strop - szukam info IP: *.acn.waw.pl 08.04.04, 18:11
          mieszkam na osiedlu Płocka II od ponad pięciu lat
          Spółdzielnia jak dotąd jest bez zarzutu
          • Gość: marlew Re: SM Strop - szukam info IP: *.uit.no / *.uit.no 12.04.04, 14:00
            Mieszkam na Osiedlu Kercelak przy ul. Zytniej od czterech lat. Uwazam, Strop za
            jedna z najsolidniejszych i najbardziej przyjaznych spoldzielni mieszkaniowych
            jakie zdarzylo mi sie znac. Polecam bez zadnych wahan wszystkim moim znajomym.

Pozdrawiam, Maria Lewicka
        • Gość: al Re: SM Strop - szukam info IP: 193.110.121.* 15.04.04, 11:45
          oj pytałem, pytałem - nawet dwa razy - jedno co mi Pani ze Stropu mogła
          powiedzieć: "wszystkie plany zagospodarowania terenu po nowym roku zostały
          wstrzymane i NIKT teraz nie wie co tam będzie", jakież to było dla mnie
          zaskoczenie, kiedy dwa dni później w Wyborczej przeczytałem o planach budowy
          trasy. Dwa dni to niezłe tempo na projekt i zatwierdzenie takiej inwestycji :-)
          Inna informacja, która mnie kompletnie zbiła z tropu to czynsz w wysokości
          11zł/m. Mam nadzieję, ze Pani się pomyliła, ale już nie wnikałem, bo zmieniłem
          swoje mieszkaniowe zainteresowania.
        • Gość: natala i wojtus Re: SM Strop - szukam info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 23:07
          czesc. nie słyszałas,ze nad waszym oknem bedzie wiadukt z trasą szybkiego
          ruchu. a michael jackson wykupił pole przed blokiem i ma zamiar wybudowac
          najwieksze wesole miasteczko w UE
      • ejel Re: SM Strop - szukam info 13.07.04, 19:12
        Witam,
        czy coś się może zmieniło w kwestii trasy obok tych bloków? jestem
        zainteresowana mieszkaniem przy Narwik/ czy ktoś już tam mieszkania? - termin
        oddania chyba był ok.czerwca.
        proszę o wszelkie info istotne dla osoby, która myśli o kupieniu tam mieszkania
        Z góry dziękuję i pozdrawiam

potencjalna sąsiadka/
    • molo00 Re: SM Strop - szukam info 12.04.04, 17:17
      ja mieszkam od dwóch lat w mieszkaniu tej spółdzilni i bardzo polecam. W razie
      pytań pisz na priva.
      molo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka