Dodaj do ulubionych

Edbud - Dembego II etap

IP: 212.244.128.* 02.04.04, 11:52
Czy nie czas już na dzielenie się wiadomościami z postępu prac na
realizowanej przez Edbud inwestycji Dembego-II etap?Może ktoś wie,czy
planowany na wrzesień 2004r termin zakończenia budowy będzie dotrzymany?A
może ktoś z przyszłych mieszkańców był ostatnio na budowie i opisze swoje
wrażenia,za co będę wdzięczny (gdy ja tam byłem właśnie trwało wstawianie
okien).Jak dotychczas ten temat na Forum nie pojawia się,a nie przypuszczam
nawet,że nikt tą inwestycją się nie interesuje oprócz mnie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Edbud - Dembego II etap IP: *.acn.pl 02.04.04, 22:11
      niedługo będzie etap III oraz IV może wtedy ktoś się odezwie, do usłyszenia
      • Gość: KM Re: Edbud - Dembego II etap IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.04, 22:42
        Uuuuuu! Chyba niedobrze.
        • Gość: Patrick Bateman Re: Edbud - Dembego II etap IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.04.04, 22:49
          ... nie bardzo wiem czego dotyczyl ten jek...uuuuu wszystko wporzo...
    • Gość: Patrick Bateman Re: Edbud - Dembego II etap IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.04.04, 22:44
      ... okien brakuje jedynie jeszcze od strony Relaksowej. Generalnie prace przeniosly sie do
      srodka budynku "sciany wewnatrz lokali, instalacja elektryczna, tynki wewnetrzne".
      • Gość: a Re: Edbud - Dembego II etap IP: *.ctlm.pl / 81.210.18.* 05.04.04, 09:28
        Podobno termin wrzesniowy ciagle aktualny.
        Od strony wewn. jest juz troche styropianu na scianach.
        • Gość: Kabacianka Re: Edbud - Dembego II etap IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 19.04.04, 14:38
          Mieszkam 200 m od budowy i potwierdzam powyższe informacje. Zaniepokoił mnie
          post "VAT na działki (EDBUD)". Czy może ktoś z Was mógłby mi przesłać artykuł z
          Gazety pt: "Zdołowani VAT-em" na kabacianka@tenbit.pl, nie mam dostępu do
          archiwalnych danych (artykuł ten powinien obniżyć mi ciśnienie, które
          drastycznie skoczyło po przeczytaniu tego postu). Z góry serdecznie dziekuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka