Gość: edith IP: 195.94.206.* 13.04.04, 10:34 Witam wszystkich, czy ktoś z Was zna firmę JAZ-BUD budującą w Ursusie na ul. Tomcia Palucha? Będę wdzięczna za informacje. pozdr., Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naturella Re: jaz-bud /ursus 14.04.04, 09:00 Gość portalu: edith napisał(a): > Witam wszystkich, > czy ktoś z Was zna firmę JAZ-BUD budującą w Ursusie na ul. Tomcia Palucha? > Będę wdzięczna za informacje. > pozdr., Hej, sama zadawałam takie pytanie jakiś czas temu, ale nie było zbyt wielkiego odzweu... A kupujesz u nich mieszkanie? Ja niebawem być może podpiszę umowę przedwstępną... Z tego co wiem, ludzie w Białymstoku, którym Jaz-Bud wybudował mieszkania, są zadowoleni. Jakim mieszkaniem jesteś zainteresowana? Tyle, że oni budują na Skoroszewskiej, a nie na Tomcia Palucha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ip Re: jaz-bud /ursus IP: *.chello.pl 16.05.04, 23:20 hej byłam bbb. mocno zainteresowana ta inwestycją, teraz już mniej z racji tego że nigdzie tak na dobrą sprawę nie można sprawdzić ich wiarygodności. W Warszawie nie wybudowali nic jeszcze a do Białegostoku troche daleko, poza tym w czym miałby mi pomóc z-ca komendanta Policji w Białymstoku? (taka podpowiedź uzyskałam z biura sprzedaży... ha ha)Nawet jesli się wgryzają na warszawski rynek powinni zostawiać po sobie więcej śladów. W tej konkretnej inwestycji odkupili ziemię od upadłej spóldzielni Kwadrat, troche mnie to zelektryzowało, nadal nie amja aktualnego wyciągu z KW więc na dobrą sprawę nie wiadomo kto jest właściecielem ziemi na której budują.W Stowarzyszeniu Budowniczych Domów jakoś nic o nich nie słyszeli, ja nie lubie takich cichociemnych. Aczkolwiek dziś gdzieś na łamach forum natknęłam sie na informację, że oni wraz z inną firmą budują osiedle wrzosy na Tarchominie przy ul. Ceramicznej (inwestycja RSM Praga) może by podążyć tym tropem? Poza tym słyszałam by być ostrożnym z biurem Unikat, niby hasło nie poparte żadnym konkretem ale wzbudziło mój niepokój (była to wypowiedx pani ze stowarzyszenia). Więc chyba przystopowałam na dobre, ale żal mi bardzo tych świetnych rozkładów mieszkań, jakie mieli do zaoferowania; a może jeszcze w najbliższym czasie wyklaruje się sytuacja? Wtedy wchodzę na pewno! Gdyby ktoś był w posiadaniu jeszcze cenniejszych informacj zamieśćcie je proszę na forum czekam z niecierpliwością ip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: jaz-bud /ursus IP: 62.233.139.* 01.06.04, 14:16 Tak znam. Jestem z Białegostoku i inwestycje tam zrealizowane sa na 6+. Sami z żoną zastanawiamy sie na kupnem mieszkania w inwestycji na Skoroszach. Zrobilem wywiad z ludzmi, ktorzy kupili u nich mieszkania w Białymstoku. Wszyscy byli zadowoleni, co sie rzadko zdarza, ale to nie jest rynek Warszawski tam sa inne reguly gry. Pozdrawiamy A i M W marekw@plusnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j_frac@acn.waw.pl Re: jaz-bud /ursus IP: *.inteligo.com.pl 01.06.04, 14:28 Cześć. Tak znam tą firmę. Sama kupuję od nich mieszkanie. Jest to firma Białostocka, która w Białymstoku postawiła mnóstwo super bloków mieszkalnych. Ludzie są z nich bardzo zadowoleni. W warszawie to jest ich pierwsza inwestycja właśnie na ursusie. Ja polecam gorąco. Nie jest to napewno firma krzak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: jaz-bud /ursus IP: *.era.pl 02.06.04, 12:39 Czy mają jakąś www? W wyszukiwarce nic nie znalazłem..:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star Re: jaz-bud /ursus IP: *.polkomtel.com.pl 02.06.04, 12:47 www.jaz-bud.pl Slabo szukasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: jaz-bud /ursus IP: *.era.pl 02.06.04, 16:42 Faktycznie - bez kreski wpisywałem :-) Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś