talamak 05.01.11, 15:51 Czy ktoś z Was miał do czynienia z tym developerem? Wybudował "budynek na przystanku" przy Remiszewskiej na Targówku, a w planach ma kolejny mały bloczek przy Lusińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marian Re: La Rocca Development IP: 46.112.237.* 05.01.11, 16:01 dziękujemy za informację. Też słyszeliśmy z mężem że to propozycja godna rozważenia. Dobre opinie i przystępne ceny!(podobno). My jutro umuwiliśmy się na wizytę by omówić warunki. Podobno można wynegocjować 2-3% obniżki ale to tylko tak nieoficjalnie mówię bo tak słyszałam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: La Rocca Development IP: *.171.122.130.static.crowley.pl 07.01.11, 13:32 jeżeli państwo coś ustalili po wizycie. jakie są wrażenia,czy widzieli inwestycje to proszę o wpis też jestem zainteresowany zakupem / dlaczego tak słabo idzie sprzedarz/ Odpowiedz Link Zgłoś
kredycik-i-wio [...] 07.01.11, 14:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: La Rocca Development IP: *.204.33.22.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.11, 22:12 Kurczę, ale się napracował -ponad 35 min podbijania postów. Ciekawe ile za to płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanie mieszkania mieszkania last minute IP: *.play-internet.pl 12.07.11, 23:38 www.mieszkanialastminute.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Re: La Rocca Development IP: *.jmdi.pl 08.02.14, 22:16 Nie polecam La Rocca - przyjdźcie na spotkanie wspólnoty remiszeska 14 a - mieszkańcy czuja się się oszukani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: La Rocca Development IP: *.play-internet.pl 14.02.14, 13:26 Witam. Szanowni Państwo nie tylko mieszkańcy czują się oszukani!. Ja zostałam oszukana na pieniądze jako wykonawca dla La Rocca. Szukam ludzi tak samo wykorzystanych jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: La Rocca Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.14, 09:29 Witam, Ja również zostałam oszukana przez "Panów" z La Rocca. Chętnie nawiążę z Panią kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka8311ab Re: La Rocca Development 25.02.16, 23:56 Wita. Czy moge dowiedziec sie czegos wiecej na remat tego developera? maja inwestycje na Lusinskiej ktora mnie zainreresowala, ale coraz wiwcej mam watpliwosci..prosze o kontakt wilkanna22@interia.pl dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś