Dodaj do ulubionych

bemowo segment czy mieszkanie

04.05.11, 11:42
czy ktos moze widzial nowa inwestycję na Bemowie na ul. Kopalnianej ( przy Lazurowej)- sa to naprawde piękne segmenty z dużymi tarasami. Myslalam o większym mieszkaniu ale w sumie prawie za taka cene mogę miec segment> Kurcze i juz prawie koncza. Czy ktos to widzial i czy to możliwe bo cena jest kusząca i wykonanie w piaskowcu - naprawde az wierzyc mi sie nie chce. Prosze o info czy ktos to widzial i czy sie juz interesował?
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: bemowo segment czy mieszkanie IP: *.era.pl 04.05.11, 13:23
      a jaka jest cena jeśli nie tajemnica?
      • mariolaccc Re: bemowo segment czy mieszkanie 04.05.11, 20:50
        Cena od 6 tys/m2, biorąc pod uwagę że powierzchnia to ponad 180 m, wychodzi całkiem spora sumka, zbyt spora wydaje mi się, zwłaszcza jak się przeanalizuje układ pomieszczeń. To quasi dom, za taką cenę zdecydowanie wybrałabym mieszkanie z wielkim tarasem, z sensownym układem pomieszczeń i nie na Jelonkach. :))
        • Gość: dr Re: bemowo segment czy mieszkanie IP: *.subscribers.sferia.net 04.05.11, 21:17
          lece kupywać
          • Gość: mika Re: bemowo segment czy mieszkanie IP: *.acn.waw.pl 07.05.11, 00:28
            Watek zalatuje podpucha dewelopera. Jak ludzie maja dobra okazje, to NIE pisza o niej na forach, tylko kupuja.
        • bluegirlone Re: bemowo segment czy mieszkanie 04.05.11, 21:43
          Nie, no ja jednak zdecydowanie wole nawet nieduzy segment z kawalkiem ogrodka niz mieszkanie (jezeli ceny są podobne).To rozumie ten kto ma male dzieci. Pozatym ja od zawsze mieszkam na Bemowie i akurat szukam tylko w tamtej okolicy. Juz sie umowilam na spotkanie z developerem. dzieki za info
          • Gość: bielanczyk Re: bemowo segment czy mieszkanie IP: *.warszawa.mm.pl 05.05.11, 18:19

a nie lepiej kupić sobie działkę nad Wkrą 1000m za 20 tys i tam dzieci wypasać niż na 30m trawnika?
    • Gość: felipe Re: bemowo segment czy mieszkanie IP: *.home.aster.pl 05.05.11, 18:44
      Nie rozumiem co ludzie widzą w wielkich tarasach. Przecież mieszkamy w Polsce, a nie w Hiszpanii. Tutaj minimum od grudnia do lutego mamy śnieg, który na takim tarasie będzie zalegał. Na Wilanowie dew kazał ludziom zanosić śnieg do wanny, aby tam się topił. Sam miałem taras 50 m, ani razu nie zrobiłem na nim grilla, za to tyle co odśnieżałem, to moje. Jak dla mnie bezsens.
      • Gość: Ja Re: bemowo segment czy mieszkanie IP: *.opera-mini.net 06.05.11, 08:15
        W sumie masz racja, lepiej kisic sie w domu niz wypic kawke na swiezym powietrzu...
        • Gość: felipe Re: bemowo segment czy mieszkanie IP: *.home.aster.pl 06.05.11, 09:55
          Do wypicia kawki na świeżym powietrzy wystarczy balkon 5 m2 + stolik + krzesło. Jeżeli mieszka się w ładnej okolicy, jak np. Saska Kępa, to na kawę idzie się na powietrze do kafeterii. Oj przepraszam, zapędziłem się, przecież mając apartamĘt z tarasem nie stać już na porządną kawę, bo przecież kredycik do spłacenia no i szpanik nie ten :)
          • Gość: Ta... Re: bemowo segment czy mieszkanie IP: *.era.pl 06.05.11, 10:32
            Tylko skoro miałeś Taras (czy balkonik) i na nim wogóle nie siedziałes to po co kupowałeś takie mieszkanie? dla szpanu ?
            • fotografka85 zdecydowanie segment lub dom 06.05.11, 12:24
              O jejku Kazdy lubi co innego. Osobiscie wypicie kawy rano latem na swoim duzym tarasie to moje marzenie. Marze o domu lub segmencie w dobrej lokalizacji w Warszawie, zeby nie tracic 2 godzin dziennie na dojazd .Niestety nie stać mnie na taki luksus i pewnie nigdy nie bedzie. ale jakbym mogla wybierac nigdy nie kupilam duzego mieszkania zamiast segmentu nawet z malym ogordem. Kupno nowego segmentu lub domu w takiej okolicy za kilka lat bedzie juz tylko nieosiagalna mrzonka, eh szkoda...Na razie szukam 40 metrów i ręce mi opadaja jak bede splacac ten kredyt:(
              • Gość: xx Re: zdecydowanie segment lub dom IP: *.opera-mini.net 06.05.11, 15:23
                A gdzie szukasz tego mieszkania bo ja za kilka mies. bede sprzedawal mieszkanie 38m2. dopiero co wykonczone w nowym bloku z garazem podziemnym. Okolice ul. Modlinskiej i okolice przystanku Kowalczyka.
            • Gość: felipe Re: bemowo segment czy mieszkanie IP: *.home.aster.pl 06.05.11, 17:35
              Kto Ci powiedział, że kupiłem? :) Lemingiem kredytowym nie jestem.
    • Gość: Ala Re: bemowo segment czy mieszkanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.11, 18:43
      Ciekawe dlaczego ktoś informuje forumowiczów, że chce kupić segment zamiast mieszkania. Niech kupuje i koniec. Płytki chwyt marketingowy. Wstydu oszczędź...sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka