Dodaj do ulubionych

Czyzby zaczela sie jazda?:D

04.08.11, 13:23
www.dawro.pl/?module=licytacje&id=42107&utm_source=Licytacje&utm_medium=2011-08-02&utm_campaign=sprzedaz...
Getin Noble Bank S.A. w Warszawie wpisany do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy XIII Wydział Gospodarczy pod nr KRS 18507, działając na podstawie art. 40 ust. 1 Ustawy z dnia 03.02.1993 r. o restrukturyzacji finansowej przedsiębiorstw i banków oraz zmianie niektórych ustaw (Dz.U. nr 18, poz. 82 z późn. zm.) informuje o zamiarze sprzedaży wymagalnych wierzytelności wynikających z umowy kredytu hipotecznego indeksowanego do CHF nr DK/KR-B/06285/08 z 19.06.2008 r.

i co? mowilam ze tak bedzie - albo sprzedajesz w normalnej cenie albo udlaw sie apartamentem i zdychaj ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: zyczliwykotek21 Jazda to sie zacznie... IP: *.aster.pl 04.08.11, 18:27
      ...kiedy ktos skuma kim naprawde jestes, Piotrze.
      • Gość: adramel Ale o co chodzi? IP: *.aster.pl 04.08.11, 19:59
        Czyżby kocica była tak naprawde facetem?
        • Gość: oleg Re: Ale o co chodzi? IP: *.spray.net.pl 04.08.11, 20:36
          > Czyżby kocica była tak naprawde facetem?

z tego co slyszalem to, gdyby ciocia miala wasy to bylaby wujkiem...
          • Gość: kotek21 Re: Ale o co chodzi? IP: *.aster.pl 04.08.11, 20:42
            Nie bój nie bój... Kocica bardzo dobrze wie o co i o kogo chodzi. Mam dla niej propozycje - jeśli przestanie tu pisać to nie powiem skąd i co o niej wiem. Co powiesz?
            • Gość: jacek nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej nowelizacji IP: *.speed.planet.nl 04.08.11, 21:01
              kodeksu karnego to co robisz kwalifikuje sie jako przestepstwo scigane z urzedu

• Gość: kotek21 Re: nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej noweliz IP: *.aster.pl 04.08.11, 21:25
                wlasnie dlatego pisze pisze z sieci, ktora zapewnia mi anonimowosc. :) Zreszta straszy mnie kodeksami gosc, ktorego mozna 10x wsadzic za pomowienia i obelgi na tym forum

@oleg: No to poczekaj. Jak kocica zignoruje te wiadomosc to zobaczysz cos bardzo ciekawego.
                • Gość: jacek nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej nowelizacji IP: *.speed.planet.nl 04.08.11, 21:30
                  > wlasnie dlatego pisze pisze z sieci, ktora zapewnia mi anonimowosc. :)

kocica bedzie wiedziala - az taka glupia nie jest

> Zreszta straszy mnie kodeksami gosc, ktorego mozna 10x wsadzic za pomowienia i obelgi n
                  > a tym forum

wsadzic za pomowienia i obelgi to mozna na Bialorusi - szczegolnie te urojone

> @oleg: No to poczekaj. Jak kocica zignoruje te wiadomosc to zobaczysz cos bardz
                  > o ciekawego.

widac kocica niezle tam musiala nadepnac na ciemne interesy - skoro sie lapia chlopaki za brzytwy

takiego docenienia raczej sie nie spodziewala !!!
                  • Gość: kotek21 Re: nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej noweliz IP: *.aster.pl 04.08.11, 21:38
                    > wsadzic za pomowienia i obelgi to mozna na Bialorusi - szczegolnie te urojone

Serio?
                    www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081014/POWIAT05/632154964
                    Jacus zapewne nie beknal za swoja dzialalnosc z jedego, jedynego powodu. Jakiego? Ano takiego, ze jego adwersarze maja go i jego epitety gleboko w rzyci

A co kocicy to jest to prywatna inicjatywa. Ot, lubie tepic prostakow. Hobby takie.
                    • Gość: Bomba Re: nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej noweliz IP: *.183.237.220.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.08.11, 21:44
                      > Jacus zapewne nie beknal za swoja dzialalnosc z jedego, jedynego powodu. Jakieg
                      > o? Ano takiego, ze jego adwersarze maja go i jego epitety gleboko w rzyci

co innego epitety rzucane przez Kocicę - te jak widać bolą do żywego, skoro trzeba sięgać po drastyczne metody takie jak próby zastraszania (tylko nie wiadomo czym, zapewne czymś strasznym)
                      • Gość: jacek nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej noweliz IP: *.speed.planet.nl 04.08.11, 21:48
                        > co innego epitety rzucane przez Kocicę - te jak widać bolą do żywego, skoro trz
                        > eba sięgać po drastyczne metody takie jak próby zastraszania (tylko nie wiadomo
                        > czym, zapewne czymś strasznym)

wypierdki deweloperskie w czercu 2008 przez kilkanascie dni blokowaly to forum wysylajac setki postow co godzine - mozna jeszcze znalezc slady - nerwowe towrzystwo
                    • Gość: jacek nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej noweliz IP: *.speed.planet.nl 04.08.11, 21:45
                      > Jacus zapewne nie beknal za swoja dzialalnosc z jedego, jedynego powodu. Jakieg
                      > o? Ano takiego, ze jego adwersarze maja go i jego epitety gleboko w rzyci

jak kazdy przestepca malo wiesz o swiecie

> A co kocicy to jest to prywatna inicjatywa. Ot, lubie tepic prostakow. Hobby ta
                      > kie.

w porownaniu z toba kocica wychodzi na niezwykle skomplikowana i rozwinieta
                      • Gość: j.bartosiewicz pax vobiscum parafianie - modle sie za was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 23:45
                        czy my Polacy, dzieci narodu ktory wydal na swiat wielkiego Polaka - Jana Pawla II Santo Subito, nie potrafimy sie ladnie roznic ?

Czy trzeba naruszac etyke biznesowa, obrazac i pomawiac rodakow, rzucac obelgi i kalumnie w tym wielokrotnie wykorzystujac konta mailowe klientow biznesowych w konsultingu strategicznym oraz security i risk assessment w metodzie Fermata ?

Te dzialania nie przynosza nikomu korzysci bo niszcza kapital spoleczny i sa wymierzone w polskich developerow a przy tym mozna je latwo wylapac przez GOOGLE GOOGLE

i takie naruszenie etyki biznesowej jest widziane po latach - kiedy naruszylo sie prawa i etyke wobecjednego klienta,co powstrzymuje przed tym samym w obecnej pracy dot security, consulting, FERMAT i advisory oraz stewardship ?

na to nie ma przyzwolenie i takie nieetyczne dzialania beda zwalczane caly czas
                        • Gość: jacek raczej pax canis - krzempus, psie glosy nie ida po IP: *.speed.planet.nl 08.08.11, 19:18
                          pod niebiosy

zwlaszcza jak klepiesz pod kradzionym nickiem
                    • kocica_ewela Re: nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej noweliz 04.08.11, 23:03

> A co kocicy to jest to prywatna inicjatywa. Ot, lubie tepic prostakow. Hobby ta
                      > kie.

Zmien hobby na lepsze, zmien umysl na bystrzy :D :D
                      • Gość: kotek21 Re: nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej noweliz IP: *.aster.pl 04.08.11, 23:06
                        Chyba "bystrzejszy", lub "bardziej bystry", tłuku.
                        • kocica_ewela Re: nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej noweliz 04.08.11, 23:37
                          no wez wybacz ortografie bo przebijesz dzisiejszego niusa Twojego autostwa :D

Zreszta bylam w szoku ze jakis kocurek zakrada sie do mojego ogrodka i grzebie w worku ze smieciami :D
                          • mufffa Re: nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej noweliz 08.08.11, 11:52
                            nie nie, to nie ortografia , to POCHODZENIE...
                            • kocica_ewela Re: nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej noweliz 08.08.11, 12:13
                              lecz sie frajerze :D
                          • Gość: Wiatrak Re: nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej noweliz IP: 81.15.149.* 08.08.11, 13:51
                            w tym wypadku masz kłopoty nie z ortografią tylko gramatyką, błyszczysz wiedzą nieuku
                • Gość: oleg Re: nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej noweliz IP: *.spray.net.pl 04.08.11, 21:31
                  > @oleg: No to poczekaj. Jak kocica zignoruje te wiadomosc to zobaczysz cos bardz
                  > o ciekawego.

.-.
                  (o o) boo!
                  | O \
                  \ \
                  `~~~'
                  • kocica_ewela Re: nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej noweliz 04.08.11, 22:51
                    łod straszenie sa duchy :D
                • kocica_ewela Re: nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej noweliz 07.08.11, 18:02
                  Nie zignoruje bo mam gdzies twoje grozby :D
                  milo nie?:D szantaz nie udany i jedziemy dalej z koksem :D

jak widzisz nie przestraszylam sie :D a ty dalej chowaj sie za nickiem kocurkowatym :D
                • kocica_ewela Re: nie wiem czy wiesz - ale po ostatniej noweliz 08.08.11, 14:11
                  Aster zapewnia anomimowosc leszczyku?:D
            • Gość: oleg Re: Ale o co chodzi? IP: *.spray.net.pl 04.08.11, 21:08
              > Nie bój nie bój... Kocica bardzo dobrze wie o co i o kogo chodzi. Mam dla niej
              > propozycje - jeśli przestanie tu pisać to nie powiem skąd i co o niej wiem. Co
              > powiesz?

byla sobie baba jaga, miala chatke z masła..
            • kocica_ewela Re: Ale o co chodzi? 04.08.11, 21:53
              Gość portalu: kotek21 napisał(a):

> Nie bój nie bój... Kocica bardzo dobrze wie o co i o kogo chodzi. Mam dla niej
              > propozycje - jeśli przestanie tu pisać to nie powiem skąd i co o niej wiem. Co
              > powiesz?

moze powiesz aaaaa o sooo chodzi?:D
              • Gość: kotek21 Re: Ale o co chodzi? IP: *.aster.pl 04.08.11, 21:56
                O Twój pierwszy post na forum gazety. Maila, którego podałaś i o personalia jego właściciela. Jak to wytłumaczysz wszystkim swoim wielbicielom?
                • Gość: kotek21 Kot czy kocica? IP: *.aster.pl 04.08.11, 21:59

Czy znacie jakies osrodki zdrowia, centra medyczne w Warszawie - mogą być
                  państwowe, w których przyjmują do pracy techników masażystów?

Pozdrawiam
                  garfield21@interia.pl

forum.gazeta.pl/forum/w,140,97775853,97775853,Praca_dla_masazystki_gdzie_.html
                  Reszte podpowiedza google. Czy Piotr Sobolewski to Ty lub Twój dupcyngiel? Bo innego wytłumaczenia naprawdę nie widzę.
                  • Gość: oleg Wujek czy Ciocia?? IP: *.spray.net.pl 04.08.11, 22:09
                    > Reszte podpowiedza google. Czy Piotr Sobolewski to Ty lub Twój dupcyngiel? Bo i
                    > nnego wytłumaczenia naprawdę nie widzę.

ze tak sparafrazuje. Czy Kocica to Piotrek?? Czy rumun to hubert? Czy hubert to satorianus? Czy satorianus to zbignieff ??? czy muffa to Zosia?? A czy Jacek to Placek?? A czy Oleg to Bolek??

i oto odpowiedz...

a co to q...a kogo obchodzi???

hahahahahahhaahahah!!!!!! :D

wow! jestem zdruzgotany tym newsem... ide na spacer przemyslec calość :P !!!
                    • Gość: kotek21 Re: Wujek czy Ciocia?? IP: *.aster.pl 04.08.11, 22:13
                      To idź. Sądzę że wiele innych osób te wykopaliska wielce zainteresują. Mój mistrz i idol mufffa pewnie będzie z tego powodu szczytował raz po raz. :)))
                      • Gość: oleg Re: Wujek czy Ciocia?? IP: *.spray.net.pl 04.08.11, 22:22
                        > mufffa pewnie będzie z tego powodu szczytował raz po raz. :)))

sadze, ze muffa ma to tak samo gdzies jak reszta. ale poczekamy zobaczymy...
                        • Gość: obecny Re: Wujek czy Ciocia?? IP: *.centertel.pl 04.08.11, 22:28
                          No chyba że muffa to tak naprawdę alter ego kocicy. Parę postów wydaje się na to wskazywać. A jeśli tak to kolega kotek naprawde ustrzelił grubego zwierza...
                          • kocica_ewela Re: Wujek czy Ciocia?? 04.08.11, 22:57
                            Pytanie tylko czy ustrzelil ;) czy jednak to byl kapiszon skoro tu pisze i moge sie przedstawic jako Piotr S-ski i nie mam z tym problemu? :D
                          • mufffa Re: Wujek czy Ciocia?? 08.08.11, 11:56
                            ja i królewna remizy mamy być tą samą osobą?!

ale obelga!!

nie daruję!

a ti ti niedobry!
                        • mufffa Re: Wujek czy Ciocia?? 08.08.11, 12:00
                          nie ma gdzieś!

trzeba zdemaskować i spersonalizować to źródło totalnego brak taktu i smaku!

zaraz dodam coś od siebie - kolejny wątek w sprawie! :)

do dzieła Sherlock'owie!!!
                    • Gość: xl bolec Re: Wujek czy Ciocia?? IP: *.play-internet.pl 04.08.11, 22:16
                      dementuję. kocica ewela to nieco pomarszczona napływowa trzydziecha ze sporym cycem, atracyjną, nieco bezmyślną gębą, przetłuszczonym fryzem i w obleśnych ciuchach. Nie śmierdzi, jest czysta i miła.

Za starych czasów bywało że solidnie przetrzepałem jej futerko.

pozdro
                      • Gość: romek Re: Wujek czy Ciocia?? IP: *.spray.net.pl 04.08.11, 23:06
                        a gdzie zaproszenie do merytorycznej dyskusji ??? :)
                        • Gość: kotek21 Re: Wujek czy Ciocia?? IP: *.aster.pl 04.08.11, 23:07
                          Zapraszam :)
                    • kocica_ewela Re: Wujek czy Ciocia?? 04.08.11, 23:04
                      Dzisiejszy nius to prawie jak z faktu - "Znana aktorka miala brudne pięty" :D
                      • Gość: kotek21 Re: Wujek czy Ciocia?? IP: *.aster.pl 04.08.11, 23:08
                        Lub była facetem.
                  • kocica_ewela Re: Kot czy kocica? 04.08.11, 22:16
                    No to mnie masz :( Sory za wszystkie posty w ktorych jechalam po dweloperach i rzadzie :(
                    JEstescie super wladza, kupie ten apartament za 15k na bialolece tylko blagam juz nie piszcie niz o Piotrze S :(
                • kocica_ewela Re: Ale o co chodzi? 04.08.11, 22:14

> O Twój pierwszy post na forum gazety. Maila, którego podałaś i o personalia jeg
                  > o właściciela. Jak to wytłumaczysz wszystkim swoim wielbicielom?

masz podlgad w dane podane przy rejestracji? :)
                  • Gość: kotek21 Re: Ale o co chodzi? IP: *.aster.pl 04.08.11, 22:20
                    Nie, nie mam. Jeszcze jakieś pytania, czy też doczekamy się komentarza? Czyżby nagle przestało byś zabawnie?
                    • kocica_ewela Re: Ale o co chodzi? 04.08.11, 22:22
                      Tak jest malo zabawnie :| co mam zrobic by zmyc moje winy?
                      • Gość: co zrobic Re: Ale o co chodzi? IP: 89.204.137.* 04.08.11, 22:32
                        Piotrek dawaj prognoze CHF na jutro. Nie ma sie co lamac. Wymasujesz plecy i deweloperzy ci wybaczą :D
                        • kocica_ewela Re: Ale o co chodzi? 04.08.11, 22:46
                          Gość portalu: co zrobic napisał(a):

> Piotrek dawaj prognoze CHF na jutro. Nie ma sie co lamac. Wymasujesz plecy i de
                          > weloperzy ci wybaczą :D

Przeciez nie podalabym prawdziwych danych na siakims forum. Lubie opanujcie sie - PS to nie ja bynajmniej - jakbym to byla ja to bym wpuszczala z sobolem spoleczki na new connect i mialabym fajny ogonek ;)

Dobra my tu gadu gadu. Szantazysci wesza ;) Sledczego juz 1 mamy - spokojnie moglby wyjasniac katastrofy lotnicze z nutka mgly ....:P

To skoro juz wyprztykal sie kolega i twierdzi ze ja to PS to spoko moge dalej jechac z analizami i prognozami. Zastanawiajace tylko dlaczego akurat w tak znamiennym watku.
                          Sami widziecie ze sa tu grupy interesu na ktore SRAM ;)

Kurs CHF na jutro to przebicie 3.75 jesli dane od usiakow beda zle co odkrywcze nie jest, i wcale tego nikomu nie zycze bo to tez plucze mi portfel z akacjami :(

Obawiam sie jednak ze jutro moze byc zle i przebijemy 3.75 pln za chf. I mam nadzieje ze ta prognoza nie wejdzie bo to oznacza ze dostana sama po ogonie poprzez akcje ;)
                          Zobaczcie jakie dzis zlecenia byly na gpw ile bylo PKC - rynek reaguje wczesniej .....

Jutro zobaczymy 110/akcja na JSW lub nizej ....

Takie jest moje zdanie a jak bedzie jutro zobaczymy :|

Dzieki wszystkim, ktorzy w jakis sposob ujeli sie ze mna, wyjatkowo chamski szantaz, dobrze ze do wisly nie wrzucaja jeszcze :P ;)
                          • Gość: kotek21 To trochę nie tak... IP: *.aster.pl 04.08.11, 23:04
                            1. Adres garfield21@interia.pl podałaś w poście jako kontakt do siebie, więc raczej z pewnością nie był to fałszywy/wymyślony/skopiowany mail :)))

2. Na to że de facto jesteś Piotrusiem wskazuje fakt, że een sam adres oraz imię i nazwisko właściciela podałaś rejestrując konto na gazeta.pl. Ale do tego już sama się przed chwilą przyznałaś, ofiaro losu.

3. Zawsze możemy napisać do Piotrka i zaprosić do do wypowiedzi w tym wątku... Może to nam rozjaśni sytuację. Ja tak nie chciałbym być kojarzony z takim prymitywem jak Ty.

4. Wątek kocica->mufffa wart w sumie rozważenia. Piotruś to niezły prwerch: niegrzeczna.blog.pl/komentarze/index.php?nid=9032440
                            • kocica_ewela Re: To trochę nie tak... 04.08.11, 23:35

> 1. Adres garfield21@interia.pl podałaś w poście jako kontakt do siebie, więc ra
                              > czej z pewnością nie był to fałszywy/wymyślony/skopiowany mail :)))

Z pewnoscia :D Moglabym rownie dobrze nazywam sie Lidmila S na jakims forum i tez bys to kupil :D

> 2. Na to że de facto jesteś Piotrusiem wskazuje fakt, że een sam adres oraz imi
                              > ę i nazwisko właściciela podałaś rejestrując konto na gazeta.pl. Ale do tego ju
                              > ż sama się przed chwilą przyznałaś, ofiaro losu.

Tia podalalam prawdziwe dane :D I nadl tu pisze i spokojnie moge sie przedstawic takim imieniem i nazwiskiem jakie mi zapodasz :D
                              Lezysz gosciu - ani nie wzbudziles sensacji ani mnie nie zaszantazowales knypku ;)
                              Dalej jade z prognozami a jak bys sam podal prawdziwe dane i kogo reprezentujesz
                              to moglbys wymagac tego ode mnie. :D

> 3. Zawsze możemy napisać do Piotrka i zaprosić do do wypowiedzi w tym wątku...
                              > Może to nam rozjaśni sytuację. Ja tak nie chciałbym być kojarzony z takim prymi
                              > tywem jak Ty.

Tak tak napiszmy ploooosheeee :D
                              czy to juz koniec straszenia i wracamy do merytorycznej dyskusji? :D

> 4. Wątek kocica->mufffa wart w sumie rozważenia. Piotruś to niezły prwerch: niegrzeczna.blog.pl/komentarze/index.php?nid=9032440

Tia :) Nie ma to jak brnac dalej w slepa uliczke :D
                              Jestes nie zrownany a moi fani sa mi wierni ;)
                              A moze napiszesz jeszcze ze mam na imie Rocco i jestem uchodzca z Wloch ?:D
                              • Gość: kotek21 Re: To trochę nie tak... IP: *.aster.pl 04.08.11, 23:43
                                > Z pewnoscia :D Moglabym rownie dobrze nazywam sie Lidmila S na jakims forum i t
                                > ez bys to kupil :D

Przestań chrzanić. Zadałaś pytanie i poprosiłaś żeby przysyłano ci odpowiedzi na nie twój mail ot tak dla zgrywu? Numer konta też jakiś przypadkowy podajesz? Wybacz, ale te tlumaczenia nie trzymaja sie kupy... A mama juz wie, ze lubisz być "facetem z cipka"? Bo nie wiem jakiej reakcji mam sie spodziewac kiedy juz ustale konkretny namiar :)
                                • kocica_ewela Re: To trochę nie tak... 04.08.11, 23:49

> > Z pewnoscia :D Moglabym rownie dobrze nazywam sie Lidmila S na jakims for
                                  > um i t
                                  > > ez bys to kupil :D
                                  >
                                  > Przestań chrzanić. Zadałaś pytanie i poprosiłaś żeby przysyłano ci odpowiedzi n
                                  > a nie twój mail ot tak dla zgrywu? Numer konta też jakiś przypadkowy podajesz?
                                  > Wybacz, ale te tlumaczenia nie trzymaja sie kupy... A mama juz wie, ze lubisz b
                                  > yć "facetem z cipka"? Bo nie wiem jakiej reakcji mam sie spodziewac kiedy juz u
                                  > stale konkretny namiar :)

Bedziesz dalej ustalal?:D myslalem ze dzisiejsza sromotna kleska zniechecila a tu prosze :D
                                  • Gość: Wiatrak Re: To trochę nie tak... IP: 81.15.149.* 08.08.11, 14:04
                                    > Bedziesz dalej ustalal?:D myslalem ze dzisiejsza sromotna kleska zniechecila a
                                    > tu prosze :D

chłopie, napisałeś "myslalem" tobie się co jakiś czas zadarza mylenie rodzajaów, to nie jest często spotyka nie i trudno to zwalać tylko na braki w gramatyce, chociaż oczywiście też :)
                                    • kocica_ewela Re: To trochę nie tak... 08.08.11, 14:14
                                      Gość portalu: Wiatrak napisał(a):

> > Bedziesz dalej ustalal?:D myslalem ze dzisiejsza sromotna kleska zniechec
                                      > ila a
                                      > > tu prosze :D
                                      >
                                      > chłopie, napisałeś "myslalem" tobie się co jakiś czas zadarza mylenie rodzajaów
                                      > , to nie jest często spotyka nie i trudno to zwalać tylko na braki w gramatyce,
                                      > chociaż oczywiście też :)

A nie pomyslales ze gram w gre w ktora muffa przygotowal? sttwierdzil zem piotr to pisze po mesku :D
                                      • Gość: Wiatrak Re: To trochę nie tak... IP: 81.15.149.* 08.08.11, 14:34
                                        Ani mi to przez myśl nie przeszło. Jak to ukąłeś "piszesz po męsku"... "piszesz"?! Czyli gdzie i ile razy? W tym długim wątku tylko raz użyłeś roszaju męskiego... rodzaje Ci się po prostu meradają graczu... giełgowy... :)
                                        • kocica_ewela Re: To trochę nie tak... 08.08.11, 14:37
                                          Gość portalu: Wiatrak napisał(a):

> Ani mi to przez myśl nie przeszło. Jak to ukąłeś "piszesz po męsku"... "piszesz
                                          > "?! Czyli gdzie i ile razy? W tym długim wątku tylko raz użyłeś roszaju męskieg
                                          > o... rodzaje Ci się po prostu meradają graczu... giełgowy... :)
                                          nowy trop? :D
                                          • Gość: Wiatrak Re: To trochę nie tak... IP: 81.15.149.* 08.08.11, 14:40
                                            chłopie, jaki nowy?!
                                        • kocica_ewela Re: To trochę nie tak... 08.08.11, 14:45

Do tego adresu ip: 81.15.149.1
                                          nie jest przyporządkowana żadna nazwa hostu.

Nazwa sieci: PL-TELENERGO-20020805
                                          Kraj: PL
                                          Pula adresów IP: 81.15.128.0 - 81.15.255.255

Opis sieci:
                                          Exatel S.A.
                                          EXATEL S.A.
                                          EXATEL S.A.

Dane adresowe sieci:
                                          Exatel S.A
                                          Exatel S.A.
                                          ul. Perkuna 47
                                          04-164 Warszawa
                                          POLAND

gdzies tam jestes?:P :D
                                        • kocica_ewela Re: To trochę nie tak... 08.08.11, 14:47
                                          Przed chwila dostalam na maila firmowego info o tym ze ktos jednak odkryl moja tozsamosc juz nic nie psize sory. pa
                                        • Gość: dementor Gra kocicy w kota IP: *.centertel.pl 08.08.11, 18:25
                                          To nie pierwszy i nie drugi kiedy kocica ma wyraźne problemy z określeniem własnej tożsamości

forum.gazeta.pl/forum/w,106,120927624,120967833,Re_Berberysowe_ogrody.html
                                          forum.gazeta.pl/forum/w,106,125380418,125394208,Re_Pytanie_fundamentalne_.html
                                          To tyle w temacie płci. Trzeba jeszcze potwierdzić osobę.
                                          Piotr Sobolewski na 100% jest z Gdańska, jego numer GG to 1976488, w sieci sporo napisał po nickami garfield21@interia.pl, a także adramel i adramelech. Tutaj jest jego chyba najbardziej aktualne portfolio portfolio.adramel.prv.pl/ wraz z chyba aktualnym adresem email: psobolewski@op.pl więc jeśli pisać to raczej tutaj...

Warto też przyjrzeć się postom, które kocica napisała na tym forum jako garfield21 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=garfield21

Gość napisał przez ostatnie 10 lat masę postów - większość w usenecie, wiec zaleca się korzystanie z wyszukiwarek grup dyskusyjnych. Stylem odbiega znacznie od kocicy, miejsce pochodzenia i zamieszkania oraz wykształcenie też nie pasuje. Z drugiej strony na stówę już chyba wiemy, że kocica jednak jest kotem...

Na razie tyle. Pozdro.
                                          • kocica_ewela Re: Gra kocicy w kota 08.08.11, 18:51
                                            Gość portalu: dementor napisał(a):

> To nie pierwszy i nie drugi kiedy kocica ma wyraźne problemy z określeniem włas
                                            > nej tożsamości
                                            >
                                            > forum.gazeta.pl/forum/w,106,120927624,120967833,Re_Berberysowe_ogrody.html
                                            > forum.gazeta.pl/forum/w,106,125380418,125394208,Re_Pytanie_fundamentalne_.html
                                            > To tyle w temacie płci. Trzeba jeszcze potwierdzić osobę.
                                            > Piotr Sobolewski na 100% jest z Gdańska, jego numer GG to 1976488, w sieci sporo napisał po nickami garfield21@interia.pl, a także adramel i adramelech. Tutaj jest jego chyba najbardziej aktualne portfolio portfolio.adramel.prv.pl/ wraz z chyba aktualnym adresem email: psobolewski@op.pl więc jeśli pisać to raczej tutaj...

No i zostalam rozgryziona. Maila z wpisami na forum dostali MOI ZNAJOMI!!!!
                                            Mam nadzieje ze teraz jestescie szczesliwi :(

> Warto też przyjrzeć się postom, które kocica napisała na tym forum jako garfield21 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=garfield21
                                            >
                                            > Gość napisał przez ostatnie 10 lat masę postów - większość w usenecie, wiec za
                                            > leca się korzystanie z wyszukiwarek grup dyskusyjnych. Stylem odbiega znacznie
                                            > od kocicy, miejsce pochodzenia i zamieszkania oraz wykształcenie też nie pasuje
                                            > . Z drugiej strony na stówę już chyba wiemy, że kocica jednak jest kotem...
                                            >
                                            > Na razie tyle. Pozdro.
                                            • kocica_ewela Re: Gra kocicy w kota 08.08.11, 21:03
                                              Mozesz ile chcesz demaskacji napisac na tym forum. Narazie same pudla :D DALEJ BEDE TU PISAC I NIE DAM SIE ZASTRASZYC :)

kumasz? jak zaba? :D
                                            • kocica_ewela Re: Gra kocicy w kota 08.08.11, 21:06
                                              oczywiscie to byl zart - wielu sledczych z tego forum zostalo zrobionych w bambuko :D tia
                                              w gdansku mnie szukaja :D
                                          • kocica_ewela Re: Gra kocicy w kota 08.08.11, 21:05
                                            dawaj wiecej leszczyku :D
                                          • kocica_ewela Re: Gra kocicy w kota 09.08.11, 12:05
                                            No kolego uprzejmie Cie informuje, ze dzisiaj w wolnej chwili wieczorkiem wyskrobie maila z infem ktore tu nam objawiles ;) Bo teraz nie mam czasu.
                                            Ciekawe co ten czlowiek zrobi hmmmmm - ale to twoj problem. ;)
                                • Gość: koci zbok Re: To trochę nie tak... IP: 89.204.137.* 04.08.11, 23:55
                                  Chlop pieprzy jak potłuczony. Ale na poczatku bylo widac, ze sie przestraszyl...

Teraz nie wie jak się wytłumaczyć i jego wersja wygląda tak: "dowód osobisty w moim portfelu, nie jest mój, chociaż podobnie wyglądam, no ale przecież to nie muszę być ja i jak mi chcesz udowodnić, że to ja", itd. ;)

O dziwo kocica strasznie matrwi sie, zeby google nie zindeksowalo Piotr S***skiego, Kota i garfield21@int*.pl. Nagle wrażliwa się stała na losy innych :D

• kocica_ewela Re: To trochę nie tak... 05.08.11, 00:01
                                    Gość portalu: koci zbok napisał(a):

> Chlop pieprzy jak potłuczony. Ale na poczatku bylo widac, ze sie przestraszyl..

a po ktorym poscie zauwazyles przejaw strachu?

> Teraz nie wie jak się wytłumaczyć i jego wersja wygląda tak: "dowód osobisty w
                                    > moim portfelu, nie jest mój, chociaż podobnie wyglądam, no ale przecież to nie
                                    > muszę być ja i jak mi chcesz udowodnić, że to ja", itd. ;)
                                    >
                                    > O dziwo kocica strasznie matrwi sie, zeby google nie zindeksowalo Piotr S***ski
                                    > ego, Kota i garfield21@int*.pl. Nagle wrażliwa się stała na losy innych :D
                                    LOL
                                    • kocica_ewela Re: To trochę nie tak... 05.08.11, 00:12
                                      A niech indeksuje :D wyskoczyles z rewelacjami :D
                                      Powiedz co ja cie przeszkadzalam ze az tak weszysz :D To jest dziwne. Nadepniety odcisk? :D
                                      • Gość: kotek21 Re: To trochę nie tak... IP: *.aster.pl 05.08.11, 00:25
                                        Węsze, bo lubie. I ciebie nie lubie. Nie za prospadkowość. Za prostactwo, chamstwo i głupotę. I za pychę - czyli za to, że nie potrafisz napisać paru prostych zdań nie robiąc poważnego błędu ortograficznego/stylistycznego, lecz uważasz się jednocześnie za eksperta wszechnauk. I przede wszystkim za to, że ludzie piszący o spadkach przez Ciebie są postrzegani jako banda takich ćwoków jak ty. Kiedyś zamieszczano linki do dyskusji na tym forum w drukowanych mediach. A dziś? Szkoda gadać...

Ale oczywiście możesz sobie tłumaczyć, ze jestem ramieniem bojowym spisku developerów, Ty zaś bardzo im szkodzisz i stąd ten atak. Powodzenia. Ktoś kiedyś powiedział, że nie należy by powściągliwym w marzeniach.
                                        • kocica_ewela Re: To trochę nie tak... 05.08.11, 00:36

> Węsze, bo lubie. I ciebie nie lubie. Nie za prospadkowość. Za prostactwo, chams
                                          > two i głupotę. I za pychę - czyli za to, że nie potrafisz napisać paru prostych
                                          > zdań nie robiąc poważnego błędu ortograficznego/stylistycznego, lecz uważasz s
                                          > ię jednocześnie za eksperta wszechnauk. I przede wszystkim za to, że ludzie pis
                                          > zący o spadkach przez Ciebie są postrzegani jako banda takich ćwoków jak ty. Ki
                                          > edyś zamieszczano linki do dyskusji na tym forum w drukowanych mediach. A dziś?
                                          > Szkoda gadać...
                                          >
                                          > Ale oczywiście możesz sobie tłumaczyć, ze jestem ramieniem bojowym spisku devel
                                          > operów, Ty zaś bardzo im szkodzisz i stąd ten atak. Powodzenia. Ktoś kiedyś pow
                                          > iedział, że nie należy by powściągliwym w marzeniach.

Nie lubisz prawdy?:D Lubisz za to artykuly z mass mediow to pewnie pamietasz jakie byly profrankowe arty. A dzis co mamy? :D I to bede krytykowac i wysmiewac bo banda pompowala balona na rynku real estate. Dzis sami maja problem z balonem z chf/pln.
                                          W normalnym kraju osoba za srednie zarobki ma 1m2 mieszkania miesiecznie u nas spoleczenstwo napedzilo chory biznes, ktory dzis krwawi na gieldzie.
                                          Patrz na dzielo tej polityki z ktorej drwie :D
                                          Tak samo bede wysmiewac peło i plemiela co juz nie chce byc na plakatach :D
                                          Pisze prosto 2+2 =4 bez zadnych cymcykowych pie...
                                          Zobacz co analitycy teraz przewiduja? wzrosty chfa bo sa wzrosty jak bedzie spadal to przewidza spadki - ZERO wizji w szerszej perspektywie. Nikt nie przewidzial dzisiejszych problemow.

A ty czepiasz sie mnie? bo mnie nie lubisz?:D w d to mam czy lubisz czy nie.
                                          Podaje konkretne przyklady o ktorych w mainstreamie nie uslyszysz. Gdy czytales kolorowe gazetki ze ceny nieruchomosci wychamowaly ja pokazuje wig deweloperzy. ZERO CHLAMU IKOLOROWANIA RZECZYWISTOSCI. Jutro chf 3.8 - ktore kolorowe pisemki to przewidzialo?

a moje posty jak poszukasz to znajdziesz moje wizje o franku po 3.30 i wiecej kilkanascie miesiecy wczesniej i tez znalezli sie przesmiewcy :D
                                          • Gość: kotek21 Re: To trochę nie tak... IP: *.aster.pl 05.08.11, 00:58
                                            > Podaje konkretne przyklady o ktorych w mainstreamie nie uslyszysz.

Tak kocico. Prawdy i treści w Twoich postach są dobre i nowe. Problem w tym że to co dobre nie jest nowe, a to co jest nowe nie dobre. Próbujesz na kogoś pozować, ale oprócz kopiowania poglądów mądrzejszych od siebie brak ci kumacji na cokolwiek konstruktywnego. Znasz termin "dziecko hossy"? Otóż Ty jesteś typowym dzieckiem bessy - tępakiem, któremu wydaje się że rozgryzł rynek :) Kierunek odwrotny, ale mechanizm ten sam i prawdopodobnie tak samo skończysz - jako dawca kapitału... Nie sztuka zarabiać na giełdzie gdy wszystko idzie w górę/dół. Sztuką jest nie wtopić kiedy trend się odwróci.
                                        • Gość: Piotrek Sobolewicz Re: To trochę nie tak... IP: *.183.237.220.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.08.11, 02:11
                                          >Za prostactwo, chamstwo i głupotę

kotek to nie jest takie oczywiste. Sam zaprezentowałes się tak, że we wspomnianych cechach długo ci nikt tu nie dorówna. Szczególnie ta nieudana próba szantażu ugruntowała ci renomę.

>I za pychę - czyli za to, że nie potrafisz napisać paru prostych
                                          > zdań nie robiąc poważnego błędu ortograficznego/stylistycznego lecz uważasz s
                                          > ię jednocześnie za eksperta wszechnauk.

jesli uważasz, że sam potrafisz posługiwać się polszczyzną, to wolę nie myśleć, w jakim środowisku takie przekonanie mogło powstać i przez pół godziny się uchować. Pokaż jakiś lepszy błąd Kocicy. Kocica po prostu jest wolną i twórczą użytkowniczką języka, natomiast ty nerwicowo usztywnionym krawaciarzem (i nieudolnym szantażystą). Zanim zaczniesz wytykac innym ortografię, spróbuj zapamiętać, że "wszech nauk" piszemy osobno. Informuję z litości, skoro dla Ciebie pisownia to coś superważnego.

>przez Ciebie są postrzegani jako banda takich ćwoków

użytkownicy tego forum postrzegają rzeczywistość w nieco bardziej subtelnych kategoriach. Sam się wykładasz. A miałeś szansę się nie odzywać.
                                  • Gość: kotek21 Re: To trochę nie tak... IP: *.aster.pl 05.08.11, 00:17
                                    Przestraszyła się, bo myślał(a), że mam dostęp do danych z rejestracji i tak znalazłem powiązanie między kotem, a Piotrem. Zapomiało biedactwo, że pośród tysięcy postów, które spłodził(a) parę lat temu był JEDEN w którym nieopatrznie podpisało się imieniem i nazwiskiem. www.google.pl/search?aq=f&q=Piotr+Sobolewski+garfield21+interia A dalej to już po sznurku... Artykuły branżowe, numer GG, portale społecznościowe :)))

Ps: Oczywiście chyba nikomu nie muszę tłumaczyć jaka jest wiarygodność wersji kocicy. Półanalfabetka z podkarpackiego kradnąca tożsamość osoby z jednego posta na grupie poświęconej technologiom sieciowym. :)))
                                    • kocica_ewela Re: To trochę nie tak... 05.08.11, 00:21

> Przestraszyła się, bo myślał(a), że mam dostęp do danych z rejestracji i tak znalazłem powiązanie między kotem, a Piotrem. Zapomiało biedactwo, że pośród tysięcy postów, które spłodził(a) parę lat temu był JEDEN w którym nieopatrznie podpisało się imieniem i nazwiskiem. www.google.pl/search?aq=f&q=Piotr+Sobolewski+garfield21+interia A dalej to już po sznurku... Artykuły branżowe, numer GG, portale społecznościowe :)))
                                      >
                                      > Ps: Oczywiście chyba nikomu nie muszę tłumaczyć jaka jest wiarygodność wersji k
                                      > ocicy. Półanalfabetka z podkarpackiego kradnąca tożsamość osoby z jednego posta
                                      > na grupie poświęconej technologiom sieciowym. :)))

Tralala :D Nazywam sie Piotr Sobolewski :D i co? znajdziesz na facebooku?:D ale masakra :D
                                      Czlowieku ogarnij sie :D niedawno podawales jako dowod ze szukam noclegu w zamosciu po 15 zeta :D a dzis to :D kim bede jutro?:D

Wesz dalej ;) Nie mialam czego sie obawiac jak dobrze powezysz to moze bede nawet Patrcyja ...
                                    • kocica_ewela Re: To trochę nie tak... 05.08.11, 00:26
                                      Jej ale zakreciles :D teraz ze ukradlam tozsamosc ;) czy moge prosic o te moje dane? :D
                          • Gość: dementor Kończ waść IP: *.centertel.pl 07.08.11, 12:45
                            > Przeciez nie podalabym prawdziwych danych na siakims forum. Lubie opanujcie sie
                            > - PS to nie ja bynajmniej - jakbym to byla ja to bym wpuszczala z sobolem spol
                            > eczki na new connect i mialabym fajny ogonek ;)

Lepiej już nic nie pisz, bo wysypujesz się z każdym postem. Na nk.pl jest tylko jeden Piotr Sobolewski z gdańska(z postów jasno wynika że jest właśnie z tego miasta) i jego pseudo to właśnie... sobol. Poza tym gość chwalił się mocno, że studiuje informatyke na Polibudzie. Ty pytałaś o perspektywy zatrudnienia/zarobków dla takiego gościa w okolicach Twojego piardziszewa... Piotrkiem raczej nie jesteś ze względu na oczywiste różnice w kumacji wyrażające się innym stylem wypowiedzi + parę innych istotnych szczegółów . Prędzej Piotruś to Twój były lub obecny chłoptaś. A jak były to może się trochę wkurzyć jak się dowie że się pod niego podszyłaś i zrobiłaś z niego skończonego trolla-półidiotę. No i wtedy może dowiemy się kim jesteś naprawdę, bo to że się znacie jest pewne!
                            • kocica_ewela Re: Kończ waść 07.08.11, 15:29

> > Przeciez nie podalabym prawdziwych danych na siakims forum. Lubie opanujc
                              > ie sie
                              > > - PS to nie ja bynajmniej - jakbym to byla ja to bym wpuszczala z sobo
                              > lem
                              spol
                              > > eczki na new connect i mialabym fajny ogonek ;)
                              >
                              > Lepiej już nic nie pisz, bo wysypujesz się z każdym postem. Na nk.pl jest tylko
                              > jeden Piotr Sobolewski z gdańska(z postów jasno wynika że jest właśnie z tego
                              > miasta) i jego pseudo to właśnie... sobol.

Hahahaha Tak to ja osobiscie podlinkuje tu jego fotki :D tylko daj namiary :D
                              Poza tym gość chwalił się mocno, że
                              > studiuje informatyke na Polibudzie. Ty pytałaś o perspektywy zatrudnienia/zarob
                              > ków dla takiego gościa w okolicach Twojego piardziszewa... Piotrkiem raczej nie
                              > jesteś ze względu na oczywiste różnice w kumacji wyrażające się innym stylem w
                              > ypowiedzi + parę innych istotnych szczegółów . Prędzej Piotruś to Twój były lub
                              > obecny chłoptaś. A jak były to może się trochę wkurzyć jak się dowie że się po
                              > d niego podszyłaś i zrobiłaś z niego skończonego trolla-półidiotę. No i wtedy m
                              > oże dowiemy się kim jesteś naprawdę, bo to że się znacie jest pewne!

No dowiemy sie :D to daj mu cynk moze co?:D czy taka lajza jestes i nie potrafisz na nk napisac i dac mu znac ze jego nie rzeczn dziewczyna szlaje i ma polewke z domoroslych szpiegow :D
                      • Gość: kotek21 Re: Ale o co chodzi? IP: *.aster.pl 04.08.11, 22:33
                        1. Wyjaśnij kim naprawdę jesteś.
                        2. Postaraj się nie trollować, bo chyba nie chciałabyś żeby dzieciaki za 20 lat przeczytały sobie jaką prostaczką/prostakiem był ich rodziciel i co wygadywał?
                        • kocica_ewela Re: Ale o co chodzi? 04.08.11, 22:50
                          1. Kim jestem?
                          Nie powiem - dzieki temu mam namiastke anonimowosci ;)
                          2. Trolowac bede mniej ;) Faktycznie moze czasami przeginam ale pisze tez duzo prawdy i z kazdym moge ustawic sie na zaklad o przekonanie o kurs dowolnego instrumentu :P;)

Mimo ze nie mazywam sie tak jak podales - nie wpisuej zeby google tu nie przekierowywaly na zupelnie inna osobe - bo jak dokladnie sie przyjrzysz to tamten osobnik odpisal na posta tego garfield21
                          • Gość: Igor Re: Ale o co chodzi? IP: *.play-internet.pl 04.08.11, 23:07
                            Chf już jest 3,76.
                            Na akcjach jutro dalej dół.
                            Słowo- klucz na nadchodzące dni: Francja.
                            • kocica_ewela Re: Ale o co chodzi? 04.08.11, 23:21
                              Faktycznie ale slowo daje, ze jak pisalam posta to o tym nie widzialam.
                              To niestety prognoza na jutro 3.85 - i niestety bedziemy przecierac oczy ze zdumienia a od rana ludzie beda wysypywac worki z akcjami .....

A wy jak? pozbywacie sie akcji czy trzymacie? Przeciez te spolki nadal funlkcjonuja, zarabiaja i przynosza zyski - co zmienilo sie od miesiaca?

Wedlug mnie przesadna panika. Co obchodzi dewelopera budujacego w warszawce kondycja stanow czy europy skoro tu sprzedaja w plnach i ubieraja ludzi w apartamenty ;)

Troche to takie naciagane dlatego ja siedze na moim worku z akcjami i moze tylko z nowa moda wysypie sie troche jutro ale nie wiem ;)
                              • Gość: Sądny dzień Piotra Re: Ale o co chodzi? IP: 89.204.137.* 04.08.11, 23:25
                                Troche zmieniłeś ton, jakby inna kocica...
                                Stary ale z tym rocco to wpadka :D
                                niegrzeczna.blog.pl/komentarze/index.php?nid=9032440
                                • Gość: ten sam nick Re: Ale o co chodzi? IP: *.spray.net.pl 04.08.11, 23:31
                                  Sadny dzien nie tylko na gieldach :)
                                • Gość: kotek21 To też fajne IP: *.aster.pl 04.08.11, 23:37
                                  seksmoderowana.archiwa.waw.pl/wyniki-1548.html
                                  ale pamietaj ze bycie facetem cipka tez moze byc fajne :D

W kontekście egzystencji kocicy nabiera to całkiem nowej treści, nieprawdaż?
                                  • kocica_ewela Re: To też fajne 04.08.11, 23:48

> seksmoderowana.archiwa.waw.pl/wyniki-1548.html
                                    > ale pamietaj ze bycie facetem cipka tez moze byc fajne :D
                                    >

>
                                    > W kontekście egzystencji kocicy nabiera to całkiem nowej treści, nieprawdaż?

ROTFL :) czLOWIEKU leze po tym poscie :D
                                • kocica_ewela Re: Ale o co chodzi? 04.08.11, 23:46
                                  ale jaka wpadka?:P zaraz wpadka?:P ktos podal jakies dziwne dane nei wiem o so kamon :D
                            • Gość: .. Ze kocica to facet to wiadomo od zawsze IP: *.play-internet.pl 04.08.11, 23:24
                              tak samo jak to ze za roznymi nickami kryja sie te same osoby. Niektorzy maja jakis problem z mozgiem i tak sobie zapelniaja zycie.A jeszcze innym za to placa jak rumunowi vel satorianusowi czyli Hubercikowi.Chociaz ostatnio cos go chyba wylali,devy ledwo ciagna i uznaly ze szkoda kasy na takie kretynizmy.
                              Jest jeszcze Jacek ze swoja obsesja na tle jakiegos przewalacza co to zbudowal jakis domek,i jego alter ego.Generalnie niezle jaja,ale muffa i tak rzadzi i jego rozne wcielenia :)
                              • kocica_ewela Re: Ze kocica to facet to wiadomo od zawsze 04.08.11, 23:39

> Generalnie niezle jaja,ale muffa i tak rzadzi i je
                                > go rozne wcielenia :)

Ale POlewa :D ja jestem prawie pewna ze muffa dzis robil za kocurka z walizka pozyczona od tego co z walesa do wyborow mial startowac - nie pamietam nazwiska :D

Zreszta kto inny jak nie muffa ostatnio ode mnie dostal baty ze mial powod zeby weszyc - zaczynal od zaczepek typu podkaparciara :D
                                • mufffa Re: Ze kocica to facet to wiadomo od zawsze 05.08.11, 04:45
                                  ale jakie baty? :)))

czy ci od gnoju kompletne łeb zlasowało? :)))

ja rozumiem, że masowanie bolców nie wysila umysłu, obciążenie dziedziczne, że wieczorowe na WS-ie, ale do k...y nędzy! niech chociaż 1/10 będzie z sensem!
                    • Gość: Kot Edward Re: Ale o co chodzi? IP: *.183.237.220.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.08.11, 01:43
                      > Nie, nie mam. Jeszcze jakieś pytania, czy też doczekamy się komentarza? Czyżby
                      > nagle przestało byś zabawnie?

jakiego komentarza? co przestało być zabawne??? kotek ty chyba jako jedyny nie zauważyłeś, że twoje odkrycie nikogo nie obchodzi. Nie przejmuj się tak tym wszystkim.
        • kocica_ewela Re: Ale o co chodzi? 04.08.11, 23:15
          Gość portalu: adramel napisał(a):

> Czyżby kocica była tak naprawde facetem?

Trzeba jej pod ogonek zajrzec :)
          • Gość: ten sam nick Re: Ale o co chodzi? IP: *.spray.net.pl 04.08.11, 23:25
            aby dupe zobaczyc? Piotrze z przodu ma fallusa jak rozumiem?
            • Gość: . Re: Ale o co chodzi? IP: *.159.42.168.static.crowley.pl 05.08.11, 23:34
              z tym fallUSA to macie troche racji
            • Gość: Ala Re: Ale o co chodzi? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.11, 15:50
              Określenie granic normalności jest często zbędne, oraz zwykle bardzo trudne.
              Psychiatria biologiczna wiąże zaburzenia psychiczne z przyczynami neurochemicznymi.

Psychologia najczęściej łączy większość zaburzeń z czynnikami intrapsychicznymi, doświadczeniami społecznymi i poziomem nasilenia stresu.

Skrajne podejście, jak antypsychiatria, czy psychologia systemowa przerzucają ciężar patologii z procesów intrapsychicznych na interakcje społeczne, zwłaszcza związane z rodziną pochodzenia.
              • Gość: seiw83 Re: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 18:41
                atak personalny jest typowy gdy ktos nie chce prowadzic dyskusji merytoryznej. Kazdy jest iny i kazdy ma inne potrzeby. Jak ktos nie potrafi tego uszanowac to jego problem.70% spleczenstwa nie potrafi myslec i pojac rzeczy istotnych, dlatego opiera sie na dogmatach np komunizm jest lepszy niz kapitalizm lub odwrotnie i moga prowadzuc beznadzjeny spor przez tysiace lat nie wprowadszajac nic nowego. Dlatego kazdemu mozna cos zarzucic z perspektyw innej osoby.
                • Gość: ??? Re: Ale o co chodzi? IP: *.183.244.174.dsl.dynamic.t-mobile.pl 06.08.11, 19:20
                  tak jakby Twoi "potrafiący myśleć" oraz "pojmować istotne rzeczy" (oceniani na 30% populacji) nie opierali się na dogmatach. Przecież klienci "pojmowali", że warto kupować chawiry na Białołęce po 5 tys. franków metr oraz po "przemyśleniu" sprawy brali 30-letni kredyt w banku. Moim zdaniem "potrafiący myśleć" to po prostu umowna nazwa pewnego targetu, któremu się sprzedaje odpowiednie poglądy i produkty. Ostatnio wprawdzie trochę stracili na renomie jako "młodzi wykształceni z wielkich miast", ale zaoferuje im się jakiś korzystny rebranding.

> atak personalny jest typowy gdy ktos nie chce prowadzic dyskusji merytoryznej.

chciałoby się pieprzyć od rzeczy bez ponoszenia odpowiedzialności za słowa, co?

• Gość: l Wreszcie jakas mala afera na nudnym forum :) IP: *.play-internet.pl 06.08.11, 19:58
                    Ostatnia taka byla za czasow slynnego Kensia i zdemaskowania go na Sympatia.pl, bylo foto,byly namiary.Czekam az sie rozwinie dalej sytuacja,bo nudne to forum od dawna wyjatkowo.
                    Do dziela!
                    • kocica_ewela Re: Wreszcie jakas mala afera na nudnym forum :) 06.08.11, 20:55
                      Do dziela do dziela :D szukam soboleskiego na nk facebooku i innych :D no chyba potraficie?:D
                      • whatso Re: Wreszcie jakas mala afera na nudnym forum :) 07.08.11, 00:43
                        A niby skąd od razu wiedziałaś, że NIE DA się go znaleźć na facebooku, drogi Holmesie? Naprawdę nie masz nic wspólnego z PS?
                      • Gość: zrobiłeś literówkę Re: Wreszcie jakas mala afera na nudnym forum :) IP: 82.113.99.* 07.08.11, 01:10
                        garfield21@interia.pl Piotr Sobolewski Warszawa kocica_ewela kot
                  • kocica_ewela Re: Ale o co chodzi? 06.08.11, 20:55
                    > chciałoby się pieprzyć od rzeczy bez ponoszenia odpowiedzialności za słowa, co?

To ja Piotr Sobolessssski blagam juz nie piszcie :D zdemaskowal mnie super szpieg :D
                    • Gość: I tu też Re: Ale o co chodzi? IP: 82.113.99.* 07.08.11, 01:12
                      garfield21@interia.pl Piotr Sobolewski Warszawa kocica_ewela kot
                      • kocica_ewela Re: Ale o co chodzi? 07.08.11, 15:32
                        Nie zakneblujesz mi ust dupku - NADAL BEDE TU PISAC NIEWYGODNA PRAWDE MIMO SZANTAZY SZMACIARZY :D:D
                    • Gość: masażysta wawa Re: Ale o co chodzi? IP: 82.113.99.* 07.08.11, 01:14
                      Czy garfield21@interia.pl Piotr Sobolewski Warszawa kocica_ewela kot

to dobry masażysta?

• kocica_ewela Re: Ale o co chodzi? 07.08.11, 15:23
                        Gość portalu: masażysta wawa napisał(a):

> Czy garfield21@interia.pl Piotr Sobolewski Warszawa kocica_ewela kot
                        >
                        > to dobry masażysta?
                        >

Wedlug mnie bardzo dobry :D tym bardziej ze ostatnio jakis DEBIL wymyslil ze ten osobnik pisze na forum dw :D
                        Ale dobra ja moge napisac nazywam sie soboleski a muffa to debil :D
                        to teraz mnie pozwij kretino:D
                  • Gość: seiw83 Re: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 17:56
                    przeczytaj jeszcze raz co napislaem pozniej jeszcze raz co odpisales/as i pomysl gdziejest blad w twoim rozumieniu. targetem jest nie te 30 a 70%. Gdyby bylo 30% to niechcialoby sie nikomu dupy ruszyc.
      • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 07.08.11, 17:59
        Gość portalu: zyczliwykotek21 napisał(a):

> ...kiedy ktos skuma kim naprawde jestes, Piotrze.

I co zyczliwykotku? :D mam cie w dupce?:D kumasz? robie kupke do kuwety na twoje grozby :D :D
        • mufffa Re: Jazda to sie zacznie... 08.08.11, 12:31
          A ja sobie myślę tak. Remizianka lekko zbrązowiła futerko między pośladami bo przestaje być anonimowa. :)))

Lawiruje teraz, że niby ma to w dupie, niby jej wisi i powiewa, ale jak już ktoś napisał - przestało być zabawnie. (dla niej) :))) Potwierdzi się personalia i puści mailika z linkami kocicy do znajomych i pracodawcy buhahahahaha!!!!!! :)))

Podsumujmy co wiemy. Również wg mnie kocica i Piotruś to raczej nie te same osoby ponieważ, prowincjonalny, mało logiczny styl i język kocicy nie ujawnia osoby po studniach wyższych, szczególnie technicznych (prawdziwych studniach, nie mówię o WSie w Zamościu). Ale musiałby tu podyskutować Piotruś dla porównania.

Prawdopodobnie, remizianka będąc jeszcze na zadupiu w Krasnymstawie nie miała łatwego dostępu do internetu i podała maila Piotrusia, a ten pamiętając niedawne smaczki z życia nocnego a intymnego, ochoczo zobowiązał się przekazywać ew. odpowiedzi.

Wszystko to działo się w 2009, Piotruś zaś egzystuje w sieci nawet od 2004 - prawdopodobnie od kiedy poszedł na studnia na infę.

Możliwe też, że Piotruś to braciszek. Co do samego nazwiska inspektor Kotek może nie mieć racji , ponieważ istnieją z 2006 i 2007 roku kojarzące w sposób niewątpliwy emaila garfield21 z Piotrusiem R. , tutaj linki:

www.grupy.v10.pl/Zakup,auta,a,oszusci,1,1606865,2007_05.html
          www.goldenline.pl/piotr-roczniak2
          ... z lubelskiego :) da się wygrzebać więcej, więc do dzieła Sherlockowie!

Zapraszam do merytorycznej dyskusji o rynku RE i do śledztwa!! :)
          • Gość: aaa Re: Jazda to sie zacznie... IP: 62.138.6.* 08.08.11, 13:06
            No nie bardzo.

W tym wątku "Zakup auta..." Piotr Roczniak dyskutuje z niejakim Piotrkiem <garfield21@interia.pl>.

Ten drugi popisuje się znajomością ortografii pisząc m.in. tranZakcja - co zostało mu zresztą wytknięte.

Jak dla mnie kocica i Piotrek <garfield21@interia.pl> to ten sam analfabeta i troll.

• Gość: aaa Re: Jazda to sie zacznie... IP: 62.138.6.* 08.08.11, 13:09
              Ok. Nie zauważyłem Piotrek <garfield21@interia.pl> jeno cytuje "tranzkacje"...
              Ale w każdym razie nie jest on Piotrem R.

• mufffa Re: Jazda to sie zacznie... 08.08.11, 13:11
              masz rację!

ale gafa! jeszcze bym sprowadził śledztwo na manowce!
              • Gość: aaa Re: Jazda to sie zacznie... IP: 62.138.6.* 08.08.11, 13:21
                Jak dla mnie Piotr/garfield21@interia.pl i kocica_ewela to na 100% ta sama osoba.

Rejestrując konto na gazeta.pl należy podać adres email. Zatem twierdzenie, że kocica_ewela miał konto na gazeta.pl, ale nie miał emaila - więc w poście podał email brata/kochanka/babci, jest całkowicie bez sensu.

Odnoszę się oczywiście do:
                forum.gazeta.pl/forum/w,140,97775853,97775853,Praca_dla_masazystki_gdzie_.html
                • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 08.08.11, 13:29
                  Jakie sledztwo. Masakra :D czy to ta sama osoba czy nie oto jest pytanie ?:D
                • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 08.08.11, 13:32
                  Gość portalu: aaa napisał(a):

> Jak dla mnie Piotr/garfield21@interia.pl i kocica_ewela to na 100% ta sama osob
                  > a.

ojojo ta sama osoba :D

> Rejestrując konto na gazeta.pl należy podać adres email. Zatem twierdzenie, że
                  > kocica_ewela miał konto na gazeta.pl, ale nie miał emaila - więc w poście podał
                  > email brata/kochanka/babci, jest całkowicie bez sensu.
                  >
                  > Odnoszę się oczywiście do:
                  > forum.gazeta.pl/forum/w,140,97775853,97775853,Praca_dla_masazystki_gdzie_.html

masakra widzisz jak mozna stworzyc lancuch roznych postaci nei istniejacych a ktos ma zagadke?:D
                • mufffa Re: Jazda to sie zacznie... 08.08.11, 13:41
                  może masz rację i szukał WS dla rodzinny albo jakiejs dziury, a mnie zmyliło, że można być takim cepem, ale co ściana wschodnia to ściana wschodnia.
                  • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 08.08.11, 13:48
                    a ty jako madrala wszystko wyjasnisz :D
                    To ja cie koles BLAGAM SLIJ MAILA do P.R-a :D
                  • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 08.08.11, 13:56
                    moja fotka
                    img238.imageshack.us/img238/4168/sygnaturatg9.jpg
              • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 08.08.11, 13:30
                mufffa napisała:

> masz rację!
                >
                > ale gafa! jeszcze bym sprowadził śledztwo na manowce!
                >

Bo jestes 1 wielka gafa :D juz pewnie maile dales do piotra roczniaka i do jego pracodawcy :D
                czlowieku zaplulam monitor jak czytam twoje posty
                • mufffa Re: Jazda to sie zacznie... 08.08.11, 13:37
                  mufffa wyczuwa nerwowy wymuszany śmiech u remizianki :)))
          • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 08.08.11, 13:20
            mufffa napisała:

> A ja sobie myślę tak. Remizianka lekko zbrązowiła futerko między pośladami bo
            > przestaje być anonimowa. :)))

Tia, jak juz mowilam, panika na fula :D

> Lawiruje teraz, że niby ma to w dupie, niby jej wisi i powiewa, ale jak już kto
            > ś napisał - przestało być zabawnie. (dla niej) :))) Potwierdzi się personalia i
            > puści mailika z linkami kocicy do znajomych i pracodawcy buhahahahaha!!!!!! :)
            > ))

Puszczaj mailika smialo - najwyzej to nie ta osoba i zrobisz komus niezly kwas i jak bedziesz mial troche szczescia to dostaniesz wezwanko - wiec zachecam - wszak w pierdlu twoje miejsce :D :D

> Podsumujmy co wiemy. Również wg mnie kocica i Piotruś to raczej nie te same oso
            > by ponieważ, prowincjonalny, mało logiczny styl i język kocicy nie ujawnia osob
            > y po studniach wyższych, szczególnie technicznych (prawdziwych studniach, nie m
            > ówię o WSie w Zamościu). Ale musiałby tu podyskutować Piotruś dla porównania.

Ale ciag logiczny :D rozumowanie ze szok :D rozgryzles a ja smieje sie w kulak :D

> Prawdopodobnie, remizianka będąc jeszcze na zadupiu w Krasnymstawie nie miała ł
            > atwego dostępu do internetu i podała maila Piotrusia, a ten pamiętając niedawne
            > smaczki z życia nocnego a intymnego, ochoczo zobowiązał się przekazywać ew. od
            > powiedzi.

Ale trop :D no masakra :D

> Wszystko to działo się w 2009, Piotruś zaś egzystuje w sieci nawet od 2004 - pr
            > awdopodobnie od kiedy poszedł na studnia na infę.

tiaaaaa

> Możliwe też, że Piotruś to braciszek. Co do samego nazwiska inspektor Kotek moż
            > e nie mieć racji , ponieważ istnieją z 2006 i 2007 roku kojarzące w sposób niew
            > ątpliwy emaila garfield21 z Piotrusiem R. , tutaj linki:
            >
            > www.grupy.v10.pl/Zakup,auta,a,oszusci,1,1606865,2007_05.html
            > www.goldenline.pl/piotr-roczniak2
            > ... z lubelskiego :) da się wygrzebać więcej, więc do dzieła Sherlockowie!
            >
            >
            > Zapraszam do merytorycznej dyskusji o rynku RE i do śledztwa!! :)

Tia :D Narazie to jestes w dupce ;)
            • mufffa Re: Jazda to sie zacznie... 08.08.11, 13:39
              a czy ktoś cię prosił o komentarz? pisałem do sherlocków knurku

nerwowość remizianki , a raczej remiziarza rośnie

buhahahaah!!!!
              • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 08.08.11, 13:55
                mufffa napisała:

> a czy ktoś cię prosił o komentarz? pisałem do sherlocków knurku
                >
                > nerwowość remizianki , a raczej remiziarza rośnie
                >
                > buhahahaah!!!!

Tia rosnie :D jak widzisz pisze smieje sie i mam sie dobrze :D poza tym malo tego zachecam do sledztwa :D
                • mufffa Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 10:17
                  mufffa widzi, że kolega remiziak tranweścior śmieje się, ale bardzo nerwowo.

kontakty do znajomych i pracodawców są już kolekcjonowane, żeby można było się pośmiać z twórczości Piotrusia w "rodzinnym" kręgu. :))
                  • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 10:52
                    Tia :D Czekam z niecierpliwoscia az wyslesz serio - wtedy bede mogl cie pozwac o naruszenie dobr :D i co ty na to?:D myslisz ze bede cos mogl zarobic? za ujawnienei danych osobowych? hę?
                    • mufffa Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 11:07
                      buhahahahahahahaha!!!!!!!

kocica piotruś brązowe gacie obesrany na maksa grozi sądem!!! :))))))

aaaaa dane osobowe!!! :)) swoje dane osobowe zamieniłeś na sraczkę swoją marną twórczością i głupotą, która pozwoliła zindentyfikować cię po łańcuszku postów w necie.

wiem, że dane zbiera jeszcze kilku userów i może iść komunikacja przez serwer w Bahrajnie z konta @ w RPA :))))

buziaczki buhahaha!! :))
                      • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 11:42
                        mufffa napisała:

> buhahahahahahahaha!!!!!!!
                        >
                        > kocica piotruś brązowe gacie obesrany na maksa grozi sądem!!! :))))))
                        >
                        > aaaaa dane osobowe!!! :)) swoje dane osobowe zamieniłeś na sraczkę swoją marną
                        > twórczością i głupotą, która pozwoliła zindentyfikować cię po łańcuszku postów
                        > w necie.
                        >
                        > wiem, że dane zbiera jeszcze kilku userów i może iść komunikacja przez serwer w
                        > Bahrajnie z konta @ w RPA :))))
                        >
                        > buziaczki buhahaha!! :))

To podaj zobaczymy kto twardszy? :)
                        • Gość: Tomek Re: Jazda to sie zacznie... IP: *.centertel.pl 09.08.11, 12:05
                          Kocica!!!
                          Daj spokój! Nie trać czasu na czcze dyskusje i rób dalej swoje.
                          Niech sobie szczekają. Ty jedź dalej. Poz.
                    • Gość: aaa Re: Jazda to sie zacznie... IP: 62.138.6.* 09.08.11, 11:19
                      LOL faktycznie się obesrałeś Piotrek - a taki kozak byleś.

BTW, sprzedałeś już akcje i kupiłeś CHFy? Przecież Twoje prognozy się zawsze sprawdzają. A jak na razie na akcjach tylko tracisz, no a franko przeca tylko w gorę do 6zł, a może nawet wyżej.

• kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 11:56
                        Tia ;) Po prostu dam info do tego kolesia co jego dane tu podaliscie i zobaczymy czy spodoba mu sie taka reklama ;) Paru idiotow mylnie polaczylo fakty i niestety byc moze beda musieli zaplaci.
                        Koles z aster pisal wiec mysle ze spokojnie da sie ustalic o ile ten Pan co go tu pomowiliscie o pisanei ze chce :)

Po raz kolejny zachecam do podania danych. Gosc sobie zarobi :D
                        • Gość: bbb Re: Jazda to sie zacznie... IP: 62.138.6.* 09.08.11, 12:09
                          Uuu, ale cuchnie. Co to?
                          Przestało być śmiesznie? No pewnie, co znajomi powiedzą... Koledzy (i koleżanki?) gdy zobaczą posty garfielda21... który lubi nazwać siebie rocco i nie tylko :D

Spylasz te akcje i kupujesz CHFy czy nie? Określ się Piotrek.
                          • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 12:15
                            Gość portalu: bbb napisał(a):

> Uuu, ale cuchnie. Co to?
                            > Przestało być śmiesznie? No pewnie, co znajomi powiedzą... Koledzy (i koleżanki
                            > ?) gdy zobaczą posty garfielda21... który lubi nazwać siebie rocco i nie tylko
                            > :D

i co to ma byc hak? uuu jakos sie nie boje :D DALEJ BEDE PISAC, dawaj do sobola znajomych info o moich podbojach :D
                            • Gość: aaa Re: Jazda to sie zacznie... IP: 62.138.6.* 09.08.11, 12:24
                              No już przestań się obsrywać kotku. Odpowiedz na pytanie genialny analityku.
                              • Gość: Behemot Re: Jazda to sie zacznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 15:07
                                Ludzie jesteście normalnie żałośni.
                                Frank prawie po 4 zeta, jeszcze 20 groszy i kredyt będzie więcej wart od mojej pracowicie od 6 lat spłacanej hawiry, a Wy śledztwo w sprawie jakiegoś gościa prowadzicie.
                                Zawitałem tu po kilku miesiącach bo coś mi się wydaje, że do 5 PLN za CHF dojdzie, co radzicie ?
                                Można się jakoś zabezpieczyć ?
                                Rozumiem, że jak Wąsacz podpisze ustawę to trzeba będzie franciszki gdy tanie po trochu kupować i na koncie dewizowym trzymać ?
                                Czy mogę zrobić coś jeszcze. Proszę o merytoryczną dyskusję.
                                PS. Ale dajcie znać jak jakieś postpy w śledztwie będą. Lektura była ciekawa, posty eweli świadczą o niezłym trafieniu, ale czułem się trochę jak hiena oglądająca sprzątanie po wypadku samochodowym.
                                • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 15:39
                                  Gość portalu: Behemot napisał(a):

> Ludzie jesteście normalnie żałośni.
                                  > Frank prawie po 4 zeta, jeszcze 20 groszy i kredyt będzie więcej wart od mojej
                                  > pracowicie od 6 lat spłacanej hawiry, a Wy śledztwo w sprawie jakiegoś gościa p
                                  > rowadzicie.

A niech prowadza narazie maja falszywe tropy wiec jest luz ;)

> Zawitałem tu po kilku miesiącach bo coś mi się wydaje, że do 5 PLN za CHF dojdz
                                  > ie, co radzicie ?
                                  > Można się jakoś zabezpieczyć ?
                                  > Rozumiem, że jak Wąsacz podpisze ustawę to trzeba będzie franciszki gdy tanie p
                                  > o trochu kupować i na koncie dewizowym trzymać ?
                                  > Czy mogę zrobić coś jeszcze. Proszę o merytoryczną dyskusję.
                                  > PS. Ale dajcie znać jak jakieś postpy w śledztwie będą. Lektura była ciekawa, p
                                  > osty eweli świadczą o niezłym trafieniu, ale czułem się trochę jak hiena ogląda
                                  > jąca sprzątanie po wypadku samochodowym.
                                  Stary nie czuj sie jak hiena bo narazie sledztwo zostalo skierowane na manowce ze wzgledu ze nigdy bym nie podala w necie prawdziwych danych ... wiec z zasady bladzą ;) a ja mam polewkę ;) Gdby bylo trafienie to przeciez bym nie zachecala do wyslania mAILA do znajomych i pracodawcy czyz nie? a do tego zachecam bo to nie ja i jak ktos zrobi taki numer to moze komus niezle na stope nadepnac na co po cichu licze:)
                                  Oczywiscie dzisiaj zgodnie z zapowiedzia informuje tego osobnika co go dzis pomowiono ;)
                                  Ku waszej uciesze wkleje tu maila zeby nie bylo ....

Jak mozecie to podajcie co zawrzec w tym mailu?
                                  W sumie 2 osoby tu pomowiono wiec napewno podam 2 linki hmm to skojrzenie z jakims forum erotycznym tez pewnie nie ucieszy gosci ;)

Ale bedziecie miec jazde kocurki :)
                                  • mufffa Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 16:03
                                    Poważni userzy już na całęgo wzięli się do roboty. Rezultat kompleksowego scanningu jest kwestią dni. Wiem z pewnego źródła, że będzie szeroka komunikacja do grupy celowej.
                                    • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 17:01
                                      Bo sam jestes tym zrodlem :D dodatkowym utrudnieniem jest zmiana nazwiska ..... :D
                                      • Gość: Garfield Re: Jazda to sie zacznie... IP: *.183.234.17.dsl.dynamic.t-mobile.pl 09.08.11, 17:05
                                        Kocica nie rozdrabniaj się tu na jakieś śledztwa, tylko wracaj na front walki z deweloperką i franciszkanami. Nie mamy co czytać!
                                    • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 17:07
                                      To co wczesniejsze ustalenia to nie byly na calego?
                                      Patrzac po efektach to chyba tak albo takie lajzy :D

Jak juz pisalam dzisiaj produkuje maila do pomowionych tu osob chyba ze ktos mnie przekona zeby tego nei robic - grozby mile widziane - przeprosiny tez:)

maila tu sforwarduje. czas wiadomy osobnik ma do okolo 19 .... ;)
                                    • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 18:30
                                      mufffa napisała:

> Poważni userzy już na całęgo wzięli się do roboty. Rezultat kompleksowego scann
                                      > ingu jest kwestią dni. Wiem z pewnego źródła, że będzie szeroka komunikacja do
                                      > grupy celowej.
                                      Ja tez jako POwazna userka tego forum wzielam sie do roboty i wlasnie zbieram informacje forum do maila dla Panow ktorych tu pomowiono :D ;)
                                      • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 18:38
                                        Naskrobalam juz szkielet maila:

"Witam Pana bardzo serdecznie

Pisze do Pana zeby poinformowac, ze na jednym z forow internetowych zostaly Podane Pana dane
                                        osobowe wraz z numerem gadu-gadu, adresem e-mail.
                                        Ktos blednie stwierdzil, ze Pan to ja - uzytkowniczka w/w forum.
                                        Uprzejmie tez informuje, ze namierzenie takiej osoby nie powinno stanowic problemu.
                                        Jeden z adresow to aster wiec do namierzenia jest ow zartownis.
                                        Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r o ochronie danych osob reguluje wiele aspektow takiej sprawy.

Adresy wiadomosci z upubliczionymi danymi:
                                        - forum.gazeta.pl/forum/w,106,127636314,127748816,Gra_kocicy_w_kota.html

Pozdrawiam"

wysylac czy przeprosisz muffa?
                                        czy moze cos dodac jakies sugestie?
                                        • mufffa żenująca próba wybicia śledztwa na boczne tory 09.08.11, 22:57
                                          bardzo poważni userzy tego forum nie zostaną zwiedzeni żenującą i zarazem nieudolną próbą zasabotowania śledztwa pro-publico i zasad otwartej polityki informacyjnej

obiektywne fakty jak wzmożona aktywność trolowania, uporczywie powtarzane dementi, obelgi i zastraszanie zostają uwględniane w śledztwie w gronie argumentów "za" jako klaryfikatory wydedukowanych wstępnie hipotez w postępowaniu.

uporczywie naruszający mir forumowy userzy zostaną uwzględnieni w nadchodzącej kampanii komunikacyjnej po stronie marginesu destruktywnego
                                          • kocica_ewela Re: żenująca próba wybicia śledztwa na boczne tor 09.08.11, 22:59
                                            Ale tekst :D Czlowieku lecz sie i dawaj te niby moje dane :D
                            • mufffa Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 16:08
                              mufffa widzi, że bardzo dużo energii poświęca Pietrek na pisanie, że nie jest Pietrkiem, nazbyt dużo aby miałaby być to nieprawda :)

jesli dołożyć do tego fakt, że przypadkiem podał istniejącego maila o dość żłożonej budowie i powiązanego z kotami (sic!) ciężko będzie znaleźć userów, który uwierzą w tą wygodną dla Pietrka przypadkowosć :))

buhahahah!!

a w ogóle jesteś moim idolem - tak się wystawić jak ostatni jeleń!!!! buuuu!!!! :)))))))))
                              • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 17:03
                                takis pewny to SLIJ MAILA DO ZNAJOMYCH TEGO GOSCIA BLAGAM CIEEEEE :d
                                a moze nie masz jaj?:D
                                • mufffa Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 22:42
                                  na nic pozorowane działania odwetowe i próby zaowalowania łańcucha faktów

z dobrego źródła wiem, że odpowiednio umocowani userzy kontynuują śledztwo i skrupulatnie gromadzą dane

prawda zostanie zakomunikowana do szerokiego grona a odstępcy napiętnowani

zapraszama do merytorycznej dyskusji!
                                  • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 22:45
                                    juz zapowiedzi byly i powtarzasz sie, nie nie pokoi cie moj mailik koteczku?
                                    poczytales juz KK? :D
                                    • mufffa Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 23:02
                                      psychopatyczne warowanie na forum w trybie 24/7 również może zostać zaklasyfikowane po stronie argumentów konfirmująych postawione tezy i mieć wpływ na kształt planowanej polityki komunikacyjnej
                                      • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 23:11
                                        Tia :D wiec koniec sledztwa?:D
                                        wyslesz maile do znajomych z moimi wpisami?
                                      • Gość: mufffa Re: Jazda to sie zacznie... IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 23:19
                                        przestan siac zamet i koncz to sledztwo, daj popalic gowniarze
                                        • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 09.08.11, 23:33
                                          No wlasnie do dziela inzynierze srodowiska :D

Wczesniej pisal na takie tematy przebiegly lis:
                                          "Witam wszystkich. Mam ciężki temat referatu i licze że mi pomożecie, mam podac przyklady stosunków antagonistycznych na przykładzie zwierząt afrykańskich. Licze że mnie wesprzecie swoją wiedzą bo żeby cokolwiek znaleśc to na prawde ciezko."

Od tego czasu teraz jest zwierzyna ktora wpadla w moje sidla :D
                                          Ja tez potrafie weszyc tyle ze skuteczniej ........
                                          • Gość: dementor Re: Jazda to sie zacznie... IP: *.centertel.pl 10.08.11, 00:08
                                            I to tego mufffa jest pewnie dziesięciolatką, co? www.photoblog.pl/zzelek/92319247/mufffa.html Osób to takim nicku mogą być setki, właściciel maila zazwyczaj jest tylko jeden. Poza tym obsesyjne próby odstraszania mufffy niewiele dadzą. Gość od 2007r dał się we znaki wielu osobom wśród których zapewne byli ludzie przewyższający Cię o kilka klas zarówno ogólną kumacją, jak i wiedzą techniczną i jakoś nikomu do tej pory nie udało się go wytropić...

Co do przyszłości śledztwa - widzę że staneliśmy w martwym punkcie. Może teza to tym, że Piotrek to osoba z rodziny ma jakiś sens i warto byłoby poszukać jakiś Sobolewskich lub generalnie ludzi z okolic kocicy w kontaktach kandydatów na "Kota"?
                                            • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 10.08.11, 07:39

> I to tego mufffa jest pewnie dziesięciolatką, co? www.photoblog.pl/zzelek/92319247/mufffa.html Osób to takim nicku mogą być setki,

Tia tylko tego nicka w 99% uzywaja dzieci lub kobiety. Na necie jest 1 gosc :D w dodatku dal fotki na myspace. Co ty muffa z tymi paszczurami?:D

właściciel maila zazwyczaj jest tylko jeden. Poza tym obsesyjne próby odstraszania mufffy niewiele dadzą.

jak to niewiele dadza?:D zdziwisz sie :D

Gość od 2007r dał się we znaki wielu osobom wśród których zapewne byli ludzie przewyższający Cię o kilka klas zarówno ogólną kumacją, jak i wiedzą techniczną i jakoś nikomu do tej pory nie udało się go wytropić...

co to za pojecie? ogolna kumacja? moze kopulacja?:D ty i muffa to ta sama osoba podobnie jak kucurek co tu fikal i sie zamknal :D

>
                                              > Co do przyszłości śledztwa - widzę że staneliśmy w martwym punkcie. Może teza t
                                              > o tym, że Piotrek to osoba z rodziny ma jakiś sens i warto byłoby poszukać jaki
                                              > ś Sobolewskich lub generalnie ludzi z okolic kocicy w kontaktach kandydatów na
                                              > "Kota"?

Wlasnie w martwym punkcie - padles frajerze, a znajomych sobie przegladaj - jak zobaczysz jakas kobiete to zwal sobie konia bo zrobilam cie w konia ty kumaty cieciu :D :D
                                              • Gość: jacek Re: Jazda to sie zacznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 08:15
                                                To nie ten mufffa. Tutejszy forumowy mufffa publikowałby swoje zdjęcia od pasa w dół, a nie odwrotnie.
                                                • mufffa Re: Jazda to sie zacznie... 10.08.11, 11:37
                                                  jaki komplement :)
                                            • kocica_ewela Re: Jazda to sie zacznie... 10.08.11, 07:42
                                              hehe chcesz mi powiedziec ze kolo na myspace wybral nicka mufffa przez 3f tak przypadkiem?:D
                                              ni huhuhuhu mam kolesia :D jak chcecie go zobaczyc to moge dac linka :D ale jazda :dco mufffa? od wlasnej broni pasc LOL :D
                                              • Gość: sparky Tymczasem wróćmy do Garfielda :) IP: *.rev.netart.pl 10.08.11, 08:58
                                                Polecam: ASK GOOGLE: jupik007(małpa)interia.pl. Czy Garfield21 i jupik007 to ta sama osoba? Tutaj odpowiedź: niusy.onet.pl/niusy.html?t=artykul&group=pl.comp.lang.delphi&aid=33187766. Jupik0007 także podpisywał się czasami Rocco.

:-)
                                                • kocica_ewela Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 09:47
                                                  tia
                                                  • mufffa Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 11:29
                                                    da się zauważyć, że do pracy wzięli się poważni inwestygatorzy i śledztwo nabiera tempa, odkrywane są nowe wątki działalności stręczycielskiej, spamerskiej i dewastacyjnej w Internecie

dostałem na maila informacje, że wciąż otwartych jest kilka obiecujących wątków i niedługo w ramach polityki otwartej komunikacji światło dzienne ujrzą nowe arcyciekawe fakty

podobno w jednym z wątków pojawiło się też nietypowane dotychczas nazwisko na literę D.
                                                  • kocica_ewela Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 11:38
                                                    mufffa napisała:

> da się zauważyć, że do pracy wzięli się poważni inwestygatorzy i śledztwo nabie
                                                    > ra tempa, odkrywane są nowe wątki działalności stręczycielskiej, spamerskiej i
                                                    > dewastacyjnej w Internecie

Tia - a ja nadal mam POlewke :D i inwestygatorow bo sa CIENCY - ZA CIENCY NA MNIE kapisz? :D

> dostałem na maila informacje, że wciąż otwartych jest kilka obiecujących wątków
                                                    > i niedługo w ramach polityki otwartej komunikacji światło dzienne ujrzą nowe a
                                                    > rcyciekawe fakty

czekam na te arcyciekawe fakty, dlugo jeszcze? :D

> podobno w jednym z wątków pojawiło się też nietypowane dotychczas nazwisko na l
                                                    > iterę D.
                                                    >

oho to juz bedzie 3 nazwisko wiec poprzednei 2 to juz nie aktualne?:D czyzby wczesniejszy inwestygator dal ciala przy poprzednich nazwiskach, Hmm jesli nie rosiak i soboleski to moze dupek?:D
                                                    idziesz na manowce dalej?:D
                                                  • mufffa Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 11:34
                                                    php.laski.pl/ogloszenia/?kat=1&p=1064&laski_admin=6724fcb6a5c62ad54b90a530e0f2a3e3
                                                    Pietrek (jupik007) nadal szarpiesz mnicha za kaptur, czy już nie jesteś tak bardzo napalony??

buhahahahaha!!!!!! :)))))
                                                  • kocica_ewela Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 11:50
                                                    mufffa napisała:

> php.laski.pl/ogloszenia/?kat=1&p=1064&laski_admin=6724fcb6a5c62ad54b90a530e0f2a3e3
                                                    > Pietrek (jupik007) nadal szarpiesz mnicha za kaptur, czy już nie jesteś tak bar
                                                    > dzo napalony??
                                                    >
                                                    > buhahahahaha!!!!!! :)))))

Widze, ze bladzimy dalej blednym tropem? Powiedz cos nowego PROSZE! chce sie bac ogierze - pokaz co tam masz :D :)
                                                  • mufffa Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 12:34
                                                    widzę jak kocia skórka cierpnie wraz z postępem prac inwestygacynych! :))
                                                    nic dziwnego, tyle głupot napisałeś w necie na różnych forach, a teraz śledzczy mogą przypiąć do tego personalia!!

link kocica_ewela - garfield21 - jupik007 - rocco nie budzi najmniejszych wątpliwości...
                                                    ...ale co jeszcze w zanadrzu kryją userzy dedektywi? :)

ale się wpakowałeś, aż mi cię szkoda!!! :))
                                                  • kocica_ewela Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 12:45
                                                    mufffa napisała:

> widzę jak kocia skórka cierpnie wraz z postępem prac inwestygacynych! :))
                                                    > nic dziwnego, tyle głupot napisałeś w necie na różnych forach, a teraz śledzczy
                                                    > mogą przypiąć do tego personalia!!

Tia moga :D CZLOWIEKU jesli myslisze ze wierze ze cos znalazles?
                                                    Co z poprzednimi tropami? :D WTOPY :D
                                                    i teraz tez. BLAGAM PODAJ TU TE PERSONALIA - nie omieszkam powiadomic osoby
                                                    ktora tu pomowisz.

> link kocica_ewela - garfield21 - jupik007 - rocco nie budzi najmniejszych wątpl
                                                    > iwości...
                                                    > ...ale co jeszcze w zanadrzu kryją userzy dedektywi? :)
                                                    kolejne wtopy kryja? :D
                                                    > ale się wpakowałeś, aż mi cię szkoda!!! :))

sam zrobiles z siebie idiote - NIKT NIE WIE KIM JESTEM I NIE BEDZIE WIEDZIAL CZAISZ? :d
                                                    jak uwazasz inaczej DAWAJ DANE I NIE STRASZ BO BEDE TU PISAC :D
                                                    aha i prosba powiadom moich znajomych dobra? oni czekaja a tu nic - ja tez sie niecierpliwie :D

mi ciebie zal kocie :D bo mialy byc rewelacje a mamy wielkie g :D smieje sie w kulak :D
                                                  • Gość: mamusia Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) IP: 204.45.133.* 10.08.11, 13:23
                                                    naprawdę nikt Łukaszu...?
                                                  • kocica_ewela Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 14:22
                                                    Gość portalu: mamusia napisał(a):

> naprawdę nikt Łukaszu...?

o nowy trop :D mozna wiecej? :D dawaj koles :D i maila do znajomych prosze
                                                  • Gość: po co ci to było Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) IP: 62.138.6.* 10.08.11, 15:07
                                                    Nie gadaj sam ze sobą, próbując dezinformować.

Wersja jest jedna i każdy, kto śledzi ten wątek ją zna Piotrze. Używasz/łeś w sieci następujących nicków i adresów:

kocica_ewela - garfield21@ - jupik007@

A twa twórczość i to co po sobie pozostawiłeś w czeluściach Internetu jest po prostu żałosne.
                                                  • kocica_ewela Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 15:30
                                                    > A twa twórczość i to co po sobie pozostawiłeś w czeluściach Internetu jest po p
                                                    > rostu żałosne.

a niby co na przyklad?
                                                  • kocica_ewela Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 15:43
                                                    Gość portalu: po co ci to było napisał(a):

> Nie gadaj sam ze sobą, próbując dezinformować.
                                                    >
                                                    > Wersja jest jedna i każdy, kto śledzi ten wątek ją zna Piotrze. Używasz/łeś w s
                                                    > ieci następujących nicków i adresów:
                                                    >
                                                    > kocica_ewela - garfield21@ - jupik007@
                                                    >
                                                    > A twa twórczość i to co po sobie pozostawiłeś w czeluściach Internetu jest po p
                                                    > rostu żałosne.

sam jestes zalosny :D znalazlam faktycznie na necie jest cos co prowadzic moze do mnie:
                                                    komiks.polter.pl/Garfield-21-Wysokie-loty-n18973
                                                    garfield21 i wszystko sie zgadza :D masakra nie ?:D
                                                  • Gość: po co ci to było Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) IP: 62.138.6.* 10.08.11, 15:51

Z tonu ostatnich odpowiedzi zauważam, że mięknie ci rurka kotku.

garfield21 i jupik007 to konta e-mail na interia.pl. Nie wysyłaj durnowatych przypadkowych linków. Pisałem żebyś nie dezinformował. I tak już dużo postów jest w tym wątku.

• kocica_ewela Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 16:21
                                                    nic mi nie mieknie :D wysylasz te maile do mnie do roboty i do znajomych czy sie objajasz?:D - czy tak pisze osoba ktorej mieknie rura?:D dawaj te maileeeeeeeeeeeeeeeeee znajomi na nk czekajooooom :D
                                                  • mufffa Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 18:36
                                                    knąbrność trolla wynika z faktu, że inspektor kotek21 raczej nietrafnie powiązał z nim nazwisko Sobolewski , Sobolewski tylko cytował trolla w tamtej dyskusji. stąd nadal złudne poczucie anonimowości i bezstydu mimo upubliczonych ośmieszających faktów dot. Piotrusia i demaskujących jego portret psychologiczny (zapewne zdruzgotany złym wychowaniem, meliniarnym otoczeniem bądź molestą w okresie nieletności);

najwyraźniej nałogowe trącanie kapucyna po kapturze w wieku 28 lat, wiara w "systemy totolotkowe" i klikanie za pięniądze (buhahahah!!! :))) , czy fascynacja kobietami w roli zbiornika na spermę ( www.www.oceandvd.pl/index.php?cmd=prodet&pid=1130&phrase=&searchtype=3&attrid=6886&cid=0&pricemax=&p= ) nie są wystarczającymi powodami by zaszyć się w ciemnej norze w krasnystawie :)

nie mniej jednak śledztwo trwa i wiem z dobrze poinformowanego źródła, że algorytmem kroczącym eliminowane są kolejne hipotezy i złączenia logiczne, a spectrum potencjalnie pozytywnych wniosków zawęża się wykładniczo

buziaczki dla wszystkich (poza piotrusiem zboczusiem) :)
                                                  • kocica_ewela Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 19:15
                                                    mufffa napisała:

> knąbrność trolla wynika z faktu, że inspektor kotek21 raczej nietrafnie powiąza
                                                    > ł z nim nazwisko Sobolewski , Sobolewski tylko cytował trolla w tamtej dyskusji

Brawo wreszcie do niektorych dotarlo ze nawet jesli to ja to ktos cytowal ta wypowiedz :D a jakis leszcz skojarzyl to ze mna szok :D malo tego teraz tego kolesia przepraszaj smieciu! :D wszak gg nawet tu podano :D

> . stąd nadal złudne poczucie anonimowości i bezstydu mimo upubliczonych ośmiesz
                                                    > ających faktów dot. Piotrusia i demaskujących jego portret psychologiczny (zape
                                                    > wne zdruzgotany złym wychowaniem, meliniarnym otoczeniem bądź molestą w okresie
                                                    > nieletności);
                                                    mimo tego to ci fascynuje ze tak weszysz?:D
                                                    > najwyraźniej nałogowe trącanie kapucyna po kapturze w wieku 28 lat, wiara w "systemy totolotkowe" i klikanie za pięniądze (buhahahah!!! :))) ,
                                                    tiaaaaa nic innego nie mam do roboty tylko pisac o systemach :D
                                                    czy fascynacja kobietami w roli zbiornika na spermę ( www.www.oceandvd.pl/index.php?cmd=prodet&pid=1130&phrase=&searchtype=3&attrid=6886&cid=0&pricemax=&p= ) nie są wystarczającymi powodami by zaszyć się w ciemnej norze w krasnystawie :)
                                                    czlowieku chyba przesadzasz ze to ja :D jak kobieta moze napisac takie rzeczy? pomyslales troche? ten opis jest obrzydliwy!!!!!!
                                                    moze ten garfield tez tak nie napisal tylko ktos podal takie dane przeciez tam chyba mozna b ez zadnej rejestracji wpisac!!!! czaisz? :D

>
                                                    > nie mniej jednak śledztwo trwa i wiem z dobrze poinformowanego źródła, że algor
                                                    > ytmem kroczącym eliminowane są kolejne hipotezy i złączenia logiczne, a spectru
                                                    > m potencjalnie pozytywnych wniosków zawęża się wykładniczo

no dobra ale kiedy jakies konkretniejsze efekty typu konto na nk itp?:D bo ja czekam a tu mnie myla najpierw z byciem facetem :D pozniej podaja kilka nazwisk i tak w kolko co to za sledztwo? zadam profesjonalizmu bo narazie POLEWKE MAM :d

• mufffa Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 19:35
                                                    nie odwracaj kota ogonem (nomen-omen) , nie to nazwisko nie przekreśla całości dokonań kotka!

- jesteś facetem (i jak można wywnioskować z treści w necie, sfrustrowanym facetem ze zrytym łbem)
                                                    - wszystkie te maile są twoje i nie ma co do tego najmniejszej wątpliwości (łączy je styl, geografia i wzajemne powiązywanie)
                                                    - jesteś bezgranicznie głupi, że linkujesz sam do siebie, a potem się dziwisz, że cię nakryli

lepiej podrzuć jakiś dobry systemik do lotka, to userzy odkują się za franciszka

i nie trącaj tyle w kaptur tylko weź się do klikania w reklamy, może kiedyś kupisz własny kwadrat
                                                  • kocica_ewela Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 20:03
                                                    mufffa napisała:

> nie odwracaj kota ogonem (nomen-omen) , nie to nazwisko nie przekreśla całości
                                                    > dokonań kotka!

tiaaaa faktycznie nie przekresla ale czyni go troche niewiarygodnym :D wszak wypykaliscie 2 nazwiska :D 2 razy zlam sprawe i nadal tu pisze mimo ZASTRASZANIA - mam ujawnic twoje maila w ktorych straszysz mnie?

> - jesteś facetem (i jak można wywnioskować z treści w necie, sfrustrowanym face
                                                    > tem ze zrytym łbem)
                                                    spoko zawszze chcialam byc wyjatkowa :D

> - wszystkie te maile są twoje i nie ma co do tego najmniejszej wątpliwości (łąc
                                                    > zy je styl, geografia i wzajemne powiązywanie)
                                                    ooooo tiaaaa to zacytuj konkretnie co laczy garfilda ze mna bo to ze byl kotem to jakby troche za malo :D malo tego co mnie laczy z Rocco :D i juuuupem jakims tam?

> - jesteś bezgranicznie głupi, że linkujesz sam do siebie, a potem się dziwisz,
                                                    > że cię nakryli
                                                    czyzby? ale co nakryl?:D bo ja mam polewke :D czaisz wiec jakie nakryl? smieje sie w kulak z calej tej akcji baaaaaa czekam az zawiadomisz moich znajomych :D tiaaaaa
                                                    > lepiej podrzuć jakiś dobry systemik do lotka, to userzy odkują się za franciszk
                                                    > a
                                                    nie znam sie na tymmmmmmm
                                                    > i nie trącaj tyle w kaptur tylko weź się do klikania w reklamy, może kiedyś kup
                                                    > isz własny kwadrat
                                                    bez komentarza, byc moze sa firmy ktore placa za surfowanie? czy nie ma?
                                                  • kocica_ewela Re: Tymczasem wróćmy do Garfielda :) 10.08.11, 20:05
                                                    Mufffa jelopie ale temat rozkrecilam :D a pamietasz jak kotek mnie straszyl na poczatku? :D
                                                    juz myslal ze mnie ma :D ze sie zdygam :d a tu nie jade dalej z wami!!! :D

hmm to w jakim punkcie jest sledztwo? :D jakby martwyyyyym?:D
                                                  • Gość: kapitansowa Podsumowanko IP: 31.61.45.* 10.08.11, 22:18
                                                    Nie pal głupa. Pewne są fakty:

1. Podałaś adres garfield21@interia.pl przy rejestracji na forum gazety. Żeby aktywować konto MUSIAŁAŚ mieć dostęp do linka kończącego procedurę rejestracji, więc NIE PIEPRZ, ŻE PO PROSTU PODAŁAŚ FAŁSZYWE KONTO.
                                                    2. Kilkukrotnie w dyskusji zdarzyło ci się użyć formy męskiej. Za każdym razem znajdowałaś inny wykręt, ale ze względu na recydywę sytuacja jest raczej prosta
                                                    3. Większość brudnej działalności Piotrusia miała miejsce na grupach dyskusyjnych, więc on raczej wspomnianego adresu też nie wziął z kapelusza.

Biorąc powyższe do kupy Twój związek z Pietrkiem jest oczywisty i udowodniony, jedyne pytania dotyczą natury waszych relacji.

Ps: Można by poszukać na forach giełdowych jakiegoś przychlasta pasującego charakterystyką typów i ograniczonym rozumowaniem do kocicy. Z garfieldowego tropu chyba niewiele więcej da się wycisnąć.

@Mufffa: Pisałeś do niej maile? Na jaki adres?
                                                  • Gość: PARANOIK Re: Podsumowanko IP: *.aster.pl 15.08.11, 11:13
                                                    Ludzie, jestescie przerazajacy. Robicie jakies durne sledztwo przeciwko uzytkownikowi forum, tylko dlatego, ze ma zdanie inne niz wasze. Interesujecie sie jego zyciem seksualnym co juz samo w sobie jest ohydne. Grozicie kontaktem ze znajomymi i przelozonymi w pracy. Tak to jest jak ktos nie ma wlasnego zycia - wowczas zatruwa je innym lub wpada w serialowe pulapki typu "Klan". Zalosne. I przerazajace.
                                                  • kocica_ewela Re: Podsumowanko 15.08.11, 12:09
                                                    W pelni podpisuje sie pod ta opinia. Problem w tym, ze stworzylam taki lancuch osobowosci ktory gwarantuje mi anonimowosc - wszystkie tropy prowadza do nikad ;)

Wrecz zachecalam do informowania moich znajomych ;)
                                                    Swoja droga czy nie sa to pracownicy jakiegos oburzonego dewelopera - bo komu by sie chcialo atakowac kogos kto pisze o spadkach lub odwoluje sie do raportow z sprzedazy ;)

szok, chociaz wesolo jest ;)

Pozdrawiam
                                                    Sobol:D buahahaha
                                                    buziaczki mufffa leszczyku :D
                                                  • kocica_ewela Re: Podsumowanko 15.08.11, 12:12
                                                    i co jeszcze udowodnisz?:D bo ja mam POLEWKE :D
    • Gość: wielbiciel koniec jazdy IP: *.opera-mini.net 10.08.11, 18:18
      Pewnie kocica po prostu zarejestrowala konto po tym jak poprzedni uzytkownik je usunal. Na interii tak sie da zrobic... Tak bylo, kocico? A w ogole to jakie typy na jutrzejszy kurs CHF?
      • kocica_ewela Re: koniec jazdy 10.08.11, 19:26
        Gość portalu: wielbiciel napisał(a):

> Pewnie kocica po prostu zarejestrowala konto po tym jak poprzedni uzytkownik je
        > usunal. Na interii tak sie da zrobic... Tak bylo, kocico? A w ogole to jakie t
        > ypy na jutrzejszy kurs CHF?

Oczywiscie nie potwierdzam i nie zaprzeczam wszak ta teoria tylko zwieksza moja anonimowosc i dzieki temu moge tu pisac bez skrepowania, ze jakis szympans bedzie mnie szantazowal ;)

ok podaje prognozy:
        - Gant - przebije do konca tygodnia 8
        - Marvipol - przebije do konca tygodnia 7
        Takei jest moje zdanie
        Co do Chf/pln wnioskuje wkrotce lekka cofke na podstawie dlugosci fal .... ale w zasiegu 4.10 niestety, pewnie jutro kolejne trupy z szafy wypadna ....
        • kocica_ewela Re: koniec jazdy 10.08.11, 23:09
          > w zasiegu 4.10 niestety, pewnie jutro kolejne trupy z szafy wypadna ....

weszlo jak w maslo!
          • Gość: kapitansowa Re: koniec jazdy IP: 31.61.45.* 10.08.11, 23:41
            Jutro zaczyna się zazwyczaj trochę później, kocico, więc jakby dałaś ciała z tą prognozą.
            • kocica_ewela Re: koniec jazdy 11.08.11, 07:18
              Gość portalu: kapitansowa napisał(a):

> Jutro zaczyna się zazwyczaj trochę później, kocico, więc jakby dałaś ciała z tą
              > prognozą.

Widzisz to sprawdz wykres dokladnie na forexie po polnocy rowniez bylo powyzej to po 1
              po 2 moja prognoza brzmiala "> w zasiegu 4.10 niestety, pewnie jutro kolejne trupy z szafy wypadna .... "
              widzisz przecinek?

ale weszlo juz wczesniej wiec co sie czepiasz? mam co do minuty podawac zeby bylo trudniej?
              bez sensu ;)

zamiast krytykowac i przyp....c sie podaj swoj typ ;)
              • Gość: Behemot Re: koniec jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 08:15
                Czy ktoś mi odpowie co mam zrobić z tym nieszczęsnym kredytem w CHF ?
                Wczoraj CHF 4,14 kurs sprzedaży.

Już nawet nie czytam Waszych bzdetów (ewela i wataha śledczych).
                Gazeta Wam płaci za to zaśmiecanie forum i zwiększanie ruchu ?
                Zarówno działalność w klimatach berlińskiej love parade jak i
                śledzenie takiej działalności moim zdaniem należy do tematyki
                jakichś tęczowych forum i/lub specjalistów po akademii medycznej.

Tutaj ludzie mają mortgage, teściowe, dzieci i pełno problemów.
                Pobudka!
                Ziemia do różowych!

PS. Do rozwiązania płać i płacz już doszedłem.
                • kocica_ewela Re: koniec jazdy 11.08.11, 08:18
                  Gość portalu: Behemot napisał(a):

> Czy ktoś mi odpowie co mam zrobić z tym nieszczęsnym kredytem w CHF ?
                  > Wczoraj CHF 4,14 kurs sprzedaży.
                  >
                  > Już nawet nie czytam Waszych bzdetów (ewela i wataha śledczych).
                  > Gazeta Wam płaci za to zaśmiecanie forum i zwiększanie ruchu ?

Sluchaj jako jedna z niewielu osob na tym forum podaje KONKRETNE dane na temat franka, ktore z racji posiadanego powinny cie zainteresowac. Jakbys mnie posluchal przy 3.30 ze frank bedzie rosl i co chwile podawalam prognoze to mogles nabrac frankow na mase po nawet 3.5 i spokokjnie splacac. A ublizasz mi od love parade ale spoko twoja kasa twoj cenny apartament :D
                  • Gość: cieć Re: koniec jazdy IP: *.pool.mediaWays.net 11.08.11, 08:59
                    Nie pieprz jak potłuczony. W swoje prognozy Piotruś to ty sam nie wierzysz.

Jak frank był po 3.30 to go nie kupowałeś, za to zainwestowałeś w akcje (czym sam się chwalisz) i się umoczyłeś... a przecież "prognozowałeś" właściwy scenariusz. Heh, co za palant.

• kocica_ewela Re: koniec jazdy 11.08.11, 09:06
                      Gość portalu: cieć napisał(a):

> Nie pieprz jak potłuczony. W swoje prognozy Piotruś to ty sam nie wierzysz.
                      >
                      > Jak frank był po 3.30 to go nie kupowałeś, za to zainwestowałeś w akcje (czym s
                      > am się chwalisz) i się umoczyłeś... a przecież "prognozowałeś" właściwy scenari
                      > usz. Heh, co za palant.
                      >

Chwileczke, skad wiesz w co inwestowalam?
                      Poza tym wysypalam sie z wielu akcji, ktore mialam z zyskiem!!!
                      Pozostały tylko spolki o zdrowych fundamentach, ktore koniec koncow beda rosnac. Zobacz jak konczyly sie inne kryzysy. Akcje ktore zostaly stracily ale w dluzszej perspektywie przyniosa zyski. Oczywiscie moge wymienic te spolki to sobie sprawdzisz za 2-3 lata ile skoczyly od dzisiaj hęęęę?
                      • Gość: Behemot Re: koniec jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 10:01
                        Nikomu nie ubliżam, to forum o nieruchomościach a nie życiu prywatnym wyimaginowanych osób. Jeśli się poczuwasz jako adresat nie mój problem, w odpowiedzi możesz mnie wyzwać od najgorszych Marsjan i mnie to nie dotknie. Teraz merytorycznie.
                        Podajesz konkretne informacje..., przeczytałem Twój ping-pong z mufffą i jego avatarami w innym wątku. Nie wystarczy powiedzieć Słońce świeci, trzeba wiedzieć dlaczego.
                        Siły, które teraz działają na franka vs PLN, te ktore zauważyłem:
                        USA: bardzo luzna polityka monetarna (dewaluacja) i spowodowana przez nią banka na NYSE i NASDAQ oraz wyeksportowana na cały swiat inflacja, co gorsza USD jest kluczową waluta rezerwową 60% global assets, problemy z wiarygodnością, obniżenie ratingu US, ucieczka od dolara, problemy fiskalne US (dług), problemy polityczne US, 2012 wybory, partisan politics. Aprecjacja CHF względem US o ponad 70%.
                        UE: problemy fiskalne (dług), ucieczka od EUR, aprecjacja CHF/EUR o 60%
                        Szwajcaria: gospodarka otwarta, duży napływ gorącego kapitału bo jedyny perceived saf haven (może poza Japonią ale tam ryzyka i bo duży dług i duży rynek i skutecznie zbijają yena , bo pamiętają jak się kiedyś przejechali na skokowej aprecjacji), aprecjacja CHF względem większości walut od 50% do 120% (GBP, Brytyjczycy drukują GBP jeszcze szybciej niz US jeszcze większa będzie rozpierducha), co oznacza za chwilę zatrzymanie eksportu i recesję.
                        Za mali na interwencje, za mały rynek żeby nie skoczyło i do 2 USD/EUR za 1 CHF. Co zrobią Helweci ? Czy podejmą decyzje administracyjne i zamkną bramkę.
                        Polska: EUR dość płasko względem PLN, kiedy wejdziemy do strefy EUR i czy bedzie jakaś strefa jak sie niemcy w koncu wk.rwia.
                        Itp. itd. podałem ich z połowę.

I Ty mówisz że to wszystko ogarniasz ?

Może na to forum zaplątał sie jednak jakiś FOREX trader lub makro analityk z dużego banku, oni tez muszą w końcu gdzieś mieszkać.
                        Pytam o rozwiązanie long-term, perpektywa kilku-kilkunastu lat (na najbliższy rok jestem ogarnięty), bardzo niska stopa, ale czy to co na niej zarobię nie stracę na FXach ?
                        W podobnej sytuacji jest jakieś 500 000 ludzi w Polsce więc myślę że temat wart rozmowy.
                        • zbignieff Re: koniec jazdy 11.08.11, 10:23
                          Ewelina nic z tego nie ogarnia, ale w końcu nie musi. Ma nosa :)

A tak na serio to chyba pomyliłeś fora, kolego... I masz problem, bo nie ma w polskim internecie miejsca w którym można naprawdę merytorycznie porozmawiać na temat rynku RE. Rzeczywiście dziwne, ale tak to już jest.
                          • Gość: oko Re: koniec jazdy IP: 178.73.30.* 15.08.11, 13:52
                            a co to jest miejsce gdzie mozna prowadzic merytoryczna dyskusja o re
                            miejsce gdzie frankowcy beda mogli nawzajem sie pocieszac ze nie sa w czarnej dupie przy aktualnych poziomach kursow i ze w sumie zrobili swietny interes a franek lada moment poleci na ryj
                            jesli tak to istotnie tutaj "merytorycznie" nie podyskutujecie
                        • gabryella Re: koniec jazdy 11.08.11, 10:28
                          Typowi kredytobiorcy, którzy mieli naciąganą zdolność kredytową tu nie zaglądają. Poza tym mają do tego kredyty konsumpcyjne i ratalne na zakup wyposażenia, plus ze dwie karty debetowe oraz dwoje dzieci i psa. Więc chyba sami dla siebie się tak produkujecie :P
                        • Gość: oko Re: koniec jazdy IP: 178.73.30.* 15.08.11, 13:26
                          kolega nie chce tradera tylko wrozke i jeszcze jest oburzony ze nikt sie nie zglasza...
                          nikt nie jest w stanie przewidziec co rynek zrobi z dnia na dzien, a kolega oczekuje prognozy na lata, gratuluje dobrego samopoczucia...
                          swoja droga, a gdzie kolegi prognoza, bo chyba kazdy kto bierze kredyt w walucie na dlugie lata musi miec zbudowany PORZADNY scenariusz oczekiwan wobec zachowan jego kredytowej waluty...

rynek aktualnie jest poza wszelka kontrola, a jego zachowania nie przystaja do tego co kiedykolwiek wczesniej doswiadczylismy, uwzgledniajac to co opisales z makro twierdzenie ze mozna zgadnac jak bedzie wygladal swiat za kilka lat to smiech, zwlaszcza ze nawet nie wiadomo czy za te kilka lat jeszcze bedzie istnialo eur, usd czy pln

i wreszcie najwazniejsza kwestia, jesli jestes zrobiony w chf to i tak przy dzisiejszych poziomach kursow nie masz innego wyjscia jak zacisnac zwieracze i czekac zmilowania losu i odwrocenia trendu, bez tego i tak nic sensownego zrobic nie mozesz bo przewalutowanie zabije a zamkniecie pozycji spowoduje straty
                          oczywiscie jest mozliwe ze odwrocenie trendu juz bylo, no ale o takim scenariuszu pewnie i tak frankowcy nie chca rozmawiac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka