Dodaj do ulubionych

donry developer-Warszawa

IP: *.251.161.225.threembb.ie 15.09.11, 20:32
Rozglądam się za mieszkaniem, ale zależy mi bardzo na dobrym wykonaniu-o ile to możliwe w dziesiejszych czasach. Mieszkanie 3 pokoje-około 70 mkw z balkonem. CO do dzielnicy nie mam preferencji o ile nie jest to koniec świata.
Kompletnie nie orientuję się w tym, który developer jest teraz dobry-przyzwoicie buduje i oddaje terminowo.
Znajomi polecają Ursus i Ebejot.
CO WY możecie powiedzieć, może polecić?
Zależy mi na prostych w miarę oczywiście podłogach, ścianach, żeby nie trzeba było wylewać ton samopoziomujących welewek przed położeniem podłog, albo ton gładzi przed malowaniem.

Z góry dziękuję i liczę na obecnych mieszkańców dobrze wykonanych mieszkań
pozdrawiam
rukolaola
Obserwuj wątek
    • Gość: rukolaola Re: doBry developer-Warszawa IP: *.251.161.225.threembb.ie 15.09.11, 20:34
      oczywiscie w temacie 'dobry" a a nie 'donry
      • Gość: taki tam Re: doBry developer-Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.11, 16:28
        Dobrych nie ma, podobnie jak aut, ktore sie nie psuja. Kupujac u deva licz sie z tym, ze kazdy z nich zechce cie mniej lub bardziej naciagnac, zatai cos, wcisnie kiche itp. Taka branza, gdzie jest kasa nie ma sentymentow, zwlaszcza na rynku tak rozbestwionym przez ostatnie lata prosperity jak ten. Moja rada - kup uzywke, najlepiej z okolic 2000 lub nieco przed.
    • agatka222.only Re: donry developer-Warszawa 19.09.11, 21:00
      jeśli lokalizacja nie jest dla Ciebie kwestią kluczową i nie upierasz się przy tym Ursusie, to przejrzyj sobie oferty Victoria Dom www.victoriadom.pl/s/products/c/24555588/0/ - mają sensowne ceny przy dobrych metrażach.
      • Gość: bus pas Re: donry developer-Warszawa IP: *.play-internet.pl 20.09.11, 06:03
        Zajrzyj do bmi na białołęce. Są mieszkania 70m z dwoma balkonami. A czy dobry deweloper to już w necie szukaj.
      • Gość: mat Re: donry developer-Warszawa IP: 178.73.48.* 20.09.11, 10:03
        nie wspominaj wiecej o victroria dom proszę, te barany nie mają pojęcią o obsłudze klienta,
        za zapytanie ofertowe, przysyłają mi inne chaotycznie podane informację niż to o co prosiłem w mailu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka