Dodaj do ulubionych

Max & Art-A z Zabek

IP: *.selmar.com.pl 08.03.02, 18:37
Poszukuje wszelkich informacji o tej firmie. Buduja osiedle w Zabkach. Za
wszystkie odpowiedzi serdecznie dziekuje.
Marian
Obserwuj wątek
    • Gość: Hegemon Re: Max & Art-A z Zabek IP: 10.202.6.* 18.06.02, 13:58
      Czy przez ostatni miesiąc udało Ci się zdobyć jakieś
      informacje o tej firmie? Teraz ja jestem zainteresowany i
      byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie Info.

Gość portalu: marian napisał(a):

> Poszukuje wszelkich informacji o tej firmie. Buduja
      osiedle w Zabkach. Za
      > wszystkie odpowiedzi serdecznie dziekuje.
      > Marian

• Gość: MARIAN Re: Max & Art-A z Zabek IP: *.selmar.com.pl 19.06.02, 11:41
        Oczywiscie nic nikt nie napisal. Moze internauci buduja tylko w W-wie:)))
        Ja juz podpisalem z nimi umowe i w najblizszej przyszlosci odbieram mieszkanie
        w budynku S3 - to ten zielony, ktory bedzie oddawany najszybciej.
        Pozdrawiam. Marian
        • Gość: kkll Re: Max & Art-A z Zabek IP: 195.94.206.* 20.06.02, 09:16
          Też kupuje mieszkanie w Ząbkach - w Gazomontażu na ul. Powstańców. Na razie
          jestem zadowolony - przekazanie mieszkań w grudniu. Cena atrakcyjna 2450/m2 +
          balkony i komórka w piwnicy gratis. Przekonuje także solidnośc firmy - istnieje
          od 1952 roku i developerka to tylko dodatek.
          Napisz coś o swojej inwestycji - jestem niezmiernie ciekawy.
          • Gość: MARIAN Re: Max & Art-A z Zabek IP: *.selmar.com.pl 21.06.02, 15:11
            Osiedle mozesz zobaczyc na rogu ulic Sikorskiego i Stefczyka. Jak szukalem
            mieszkania to bylem i na osiedlu Gazomontazu, ale sie troche przestraszylem tej
            lokalizacji.
            Jezeli chodzi o mojego developera, to jest to ich pierwsza inwestycja, ale
            firma ktora buduje ma duze doswiadczenie. Jestem juz po wstepnym odbiorze.
            Ściany i podłogi idealnie proste - naprawde bylem pod wrazeniem. Firma jest
            bardzo mila (dali rabat, pomagaj jak moga). Jedyny mankment, to male opoznienie
            w oddaniu calego budynku. Na szczescie mam juz klucze i glazurnik obecnie
            kladzie mi plytki, wiec to opoznienie znaczaco nie wplywa na moj komfort
            psychiczny (na razie):)))
            Pozdrawiam
            Marian
        • Gość: Hegemon Re: Max & Art-A z Zabek IP: *.icm.edu.pl / *.tch.com.pl 21.06.02, 20:09
          Też się przymierzam do zakupu mieszkania w MAX-Art-cie. Odstrasza mnie tylko dosyć uciążliwe sąsiedztwo:
          Spalarnia Śmieci na Targówku oraz Elektrociepłownia Kawęczyn. Podejrzewam, że taki duet może trochę zepsuć
          powietrze w okolicy. Poza tym nie wiem jak wygląda dojazd z Ząbek do Warszawy, czy rano można się jakoś
          przebić
          do Warszawy poprzez korki.
          Czy udało Ci się wynegocjować lepszą cenę w Max-Arcie ? Na ile są elastyczni ?

Gość portalu: MARIAN napisał(a):

> Oczywiscie nic nikt nie napisal. Moze internauci buduja tylko w W-wie:)))
          > Ja juz podpisalem z nimi umowe i w najblizszej przyszlosci odbieram mieszkanie
          > w budynku S3 - to ten zielony, ktory bedzie oddawany najszybciej.
          > Pozdrawiam. Marian

• Gość: MARIAN Re: Max & Art-A z Zabek IP: *.selmar.com.pl 25.06.02, 08:10
            Cos za cos. Chcesz miec czyste powietrze to musisz placic 3400 z metra. A tak
            apropo to Warszawa nie ma jednej dzielnicy, gdzie skupialby sie przemysl i
            marzenia ze w sasiedztwie nic nie stoi dymiacego, albo w przyszlosci nie stanie
            to tylko mrzonki. Mnie sie lokalizacja podoba. Z dojazdem moga byc problemy,
            ale na pewno jest to najblizsza lokalizacja Warszawy ze wszystkich
            podwarszawskich miast (troche mnie smieszy ze Rembertow jest dalej od centrum
            ni Zabki). Przy podpisaniu umowy wynegocjowalem upust 50PLN od ceny za metr.
            Pozdrawiam
            Marian
          • Gość: Valdi Re: Max & Art-A z Zabek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 00:06
            Witam wszystkich przyszłuch sąsiadów. Ja dopiero w okolicach kwietnia - jak
            zima nic nie opóźni(S-3). Panowie jak wygląda sprawa netu? Może pomyślimy o
            jakimś serwerku?
          • Gość: Valdi Re: Max & Art-A z Zabek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 00:14
            Witaj!
            Wilanów to to nie jest ale lasek niedaleko a z dojazdem autem nie jest źle!
            Trzeba się tylko przebijać do Radzymińskiej na wysokości Apteki i Makro, dalej
            np przez kondratowicza do mostu Gdańskiego. Rano zajęło mi to 17 min, w sobotę
            9!!!
            Zapraszam do korespondecji przyszłych sąsiadów valkoc@wp.pl
            A co z dostępem do netu?
    • Gość: faflusni Re: Max & Art-A z Zabek IP: 212.157.120.* 04.07.02, 11:23
      Witam

Podpisalem z Max-Artem umowe rezerwacyjna, ale musialem wyjechac na dluzej.
      W zwiazku z tym mam pytanie: w jakim stanie jest obecnie budynek S-3? Byc moze
      ktos juz odebral mieszkanie?
      • Gość: MARIAN Re: Max & Art-A z Zabek IP: *.selmar.com.pl 05.07.02, 08:23
        Witam
        W S-3 zostały do zrobienia tynki zewnetrzne na scianie od podworka (okolo50%
        jeszcze na tej scianie), tynki na wejsciach do klatek, kanciapa dla stroza,
        smietnik. Poza tym podlaczenie do sieci gazowej i energetycznej. Woda juz jest,
        wg Max-Art'u instalacja gazowa jest juz odebrana, trzeba tylko zagazowac
        budynek, do elektrycznosci maja budynek podlanczac w poniedzialek. To tyle co
        mi przychodzi na mysl. Pozdrawiam.
        Marian
        • Gość: faflusniak Re: Max & Art-A z Zabek IP: *.tch.com.pl 05.08.02, 08:57
          Witam,

Bardzo prosze o kontakt, kogos z mieszkancow osiedla Bajkowe.
          Mam pilne pytanie. Prosze o maila na adres:

faflusniak@yahoo.co.uk
        • Gość: Danvar Re: Max & Art-A z Zabek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 23:29
          Rozwazam mozliwosc kupna mieszkania na osiedlu Bajkowe. Z tego, co wiem,
          budynek S-3 jest juz oddany...? Bardzo prosze mieszkancow (lub przyszlych
          mieszkancow) wszystkich trzech budynkow o informacje, czy wszystko jest w
          porzadku z ta inwestycja? Nie mieliscie zdnych problemow?
          A Ty Marian - jak Ci sie mieszka?
          • belbelbel Re: Max & Art-A z Zabek 04.12.02, 15:14
            Dzis podpisalem umowe rezerwacyjna na mieszkanko w budynku S1 (ten od
            Stefczyka, w ksztalcie litery L). Odpowiada mi lokalizacja= do stacji PKP dotre
            w mniej niz 10 minut, rzut kamieniem do ulicy Ks. Skorupki skad jada liczne
            autobusy prywatne z Kobylki i Wolomina do centrum Wawy, takze do miejskich
            warszawskich 145 i 345 nie jest daleko. Budynek niski, 3 pietrowy, w otoczeniu
            domki jednorodzinne, blisko do lasu. Nie bez znaczenia bylo tez dla mnie to, ze
            50 % pieniedzy moge wplacic dopiero tuz przed odbiorem mieszkania, gdy bedzie
            juz gotowe. Troszke zraza cena- 2780 brutto za metr mieszkania + 1000 za metr
            balkonu, nie ma piwnic i garazy... W Dolcanie jest znacznie taniej, ale osiedle
            szwolezerow ma beznadziejna lokalizacje, a po przeczytaniu licznych ostatnio na
            tym forum opinii na temat tej firmy0 zrezygnowalem jednak z ich uslug.
      • Gość: Valdi Re: Max & Art-A z Zabek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 00:08
        Witam przyszłego sąsiada. MIeszkanie mają być od 15-tego kwietnia tak mówi
        omowa. W tej chwili kończą tynkować. Moj e-mail valkoc@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka