Dodaj do ulubionych

Grupa Inwest

IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.12, 08:58
Proszę o opinie Państwa którzy mieli kontakt z tym developerem po roku 2009 , ( dość negatywnych opinii naczytałem się o tej firmie daty przypadały od 2006-2008) jak z negocjowaniem cen , jakością budynku , oddawaniem w terminie

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kormoran Re: Grupa Inwest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.12, 22:43
      negocjowac z nimi można i nawet są chętni opuścić cenę ale Ty musisz coś im zaproponować,oddaja zawsze w terminie ,usterki jeżeli sa to po zgłoszeniu jednak przychodza i naprawią,wybudowali dużo jednak budynków,analizowałem to i zdecydowałem kupic i o dziwo jestem zadowolony z tego mieszkania.
    • Gość: harieta Re: Grupa Inwest IP: 212.160.172.* 30.10.12, 09:50
      Ja tez zastanawiam się, i żadnych opiii po 2012..
      • Gość: hm Re: Grupa Inwest IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.04.13, 23:01
        Polecam stronę dotyczącą jednej z ich inwestycji - hl-narwik.jabster.info
        • Gość: Zenek Re: Grupa Inwest IP: *.r-link.pl 17.04.13, 10:09
          To są oczywiście niedoróbki, i sądząc po opiniach na temat Grupy Inwest na tym forum, ciężko będzie cokolwiek wyegzekwować, zresztą w przypadku prawie każdego dewelopera tak jest, bo nie stosuje się zabezpieczeń do umów sprzedaży lokali mieszkaniowych, można co najwyżej iść do sądu. Ja się przymierzałem do inwestycji na Świetlików, ale ostatecznie zrezygnowałem z powodu lokalizacji i właśnie opóźnień w realizacji.
          Niemniej, te usterki na zdjęciach w większości ogarnąć powinna zwykła firma techniczna, chyba że nadal tam zarządza deweloper albo jakaś dupa wołowa.
          • Gość: Damian Re: Grupa Inwest IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.13, 00:31
            UWAGA !!! Najgorszy deweloper w Warszawie. Kompletna ignorancja i mierna jakość budynków. Nie mają pojęcia jak budować dla klienta i poprawić jeśli już coś wybudują. Deweloper wkrótce może upaść ?
            • Gość: dixi Re: Grupa Inwest IP: *.jmdi.pl 29.06.13, 17:52

A gdzie tak zle wybudowali? I co bylo tak zle zrobione?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka