Dodaj do ulubionych

Warunki kredytu w PLN

IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 23:07
Czy ktoś orientuje się, jakie są teraz w bankach warunki kredytu w PLN, wpłata własna 25-30 %, na 25 lat? Chodzi mi gł. o WIBOR (3m czy 6m), marżę i prowizję.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: Warunki kredytu w PLN IP: 193.164.157.* 09.05.12, 08:12
      BGŻ może mieć dobrą ofertę dla Ciebie: prowizja 0, marża 1%(bo masz wkład własny) ale to musisz sprawdzić :)

---
      katalog stron
      • Gość: Le-Ming Re: Warunki kredytu w PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.12, 08:56
        No, jak wierzysz w reklamy, to tak jest. ;)
      • Gość: Kasia Re: Warunki kredytu w PLN IP: *.omd.pl 09.05.12, 13:59
        Witam, my z mężem wzięliśmy kredyt w BGŻ najkożystniejsze na rynku warunki i fachowa obsługa sprawiają że jesteśmy niezmiernie zadowoleni.
        • Gość: Janek Re: Warunki kredytu w PLN IP: *.omd.pl 09.05.12, 14:00
          Tak, potwierdzam że kredyt w BGŻ to doskonały wybór. Dodatkowym bonusem jest fachowa i przemiła obsługa.
          • Gość: Marek Re: Warunki kredytu w PLN IP: *.omd.pl 09.05.12, 14:00
            Tak się składa że i ja skożystałem z oferty BGŻ - polecam wszystkim !!!
            • Gość: POdatnik POkemon Re: Warunki kredytu w PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.12, 14:01
              Pyszne jedzonko i niskie ceny!
            • blasphemy Re: Warunki kredytu w PLN 09.05.12, 14:10
              ha, ha, ten sam analfabeta ("kożysta") pisze trzy razy z tego samego IP z różnymi nickami i myśli, że trafił na idiotów podobnych sobie? W BGŻ takich osłów zatrudniają?
              • sammler Re: Warunki kredytu w PLN 09.05.12, 14:35
                blasphemy napisał:

> W BGŻ takich osłów zatrudniają?

Nie, tutaj. Bądź wyrozumiały, jemu za to płacą. Inną sprawą jest to, że za tak szkolne błędy żądałbym od niego kar umownych, a nie mu zapłacił cokolwiek...

S.
                • Gość: njutek Re: Warunki kredytu w PLN IP: *.aster.pl 09.05.12, 14:57
                  ja jestem prawie pewnien, że ziomal/ka robiła sobie tzw...jaja, a teraz ma ubaw, że ktokolwiek mogl wziac to na powaznie i analizowac. przeciez poza domena takze i czas sugerowal, że to "dobrze zorganizowana akcja"...akcja uśmiech :)

ale nie bede upieral sie przy tym stanowisku od razu zaznaczam.

pozdro,
                  Njusacz

• Gość: Krzysiek Re: Warunki kredytu w PLN IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.12, 14:20
          My z mężem także kożystaliśmy z usług tego banku i polecamy szczeże.

Pozdrawiam

Wojtek
    • sammler Re: Warunki kredytu w PLN 09.05.12, 13:48
      Od dziś gorsze...

S.
    • Gość: we Re: Warunki kredytu w PLN IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.12, 14:19
      ciekawy ranking

serwisy.gazetaprawna.pl/finanse-osobiste/artykuly/614682,ranking_kredytow_hipotecznych_kwiecien_2012.html
      • sammler Re: Warunki kredytu w PLN 09.05.12, 14:38
        Gość portalu: we napisał(a):

> ciekawy ranking

No, bardzo ciekawy. Szczególnie te koszty utrzymania trzyosobowej rodziny na poziomie 800 zł miesięcznie i wkład własny na poziomie 50%... Zaiste typowa sytuacja, w jakiej znajduje się przeciętny wnioskujący o kredyt w połowie 2012 r...

S.
        • Gość: Adam Re: Warunki kredytu w PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.12, 22:03
          Ktoś to jeszcze łyka? Przez pierwsze 10 lat spłaci się około 26 000zł co daje średnio miesięcznie 216zł kapitału. Rewelacja po prostu...
    • aegis_of_heart Najgorsi naganiacze pracują w OMD. :D 09.05.12, 17:12
      Bogowie, co za żenada. :)

Ciekawe ile za to dostają, muszą być bardzo tani. 10 groszy za wpis? :)
      • Gość: Rafau Re: Najgorsi naganiacze pracują w OMD. :D IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.12, 20:37
        My z mężem także kożystaliśmy z usług tego banku i polecamy szczeże.

Pozdrawiam

Stefan
        • Gość: gosia 58 Re: Najgorsi naganiacze pracują w OMD. :D IP: *.subscribers.sferia.net 09.05.12, 21:22
          a ja z kochankiem nie dostalam kredyciku z BGZ, choc pani zaweniala ze bedziemy wkrotce gracowac po naszym nowym domku...buuuuuuuuuuuu
          • Gość: Gosia Re: Najgorsi naganiacze pracują w OMD. :D IP: *.play-internet.pl 09.05.12, 23:10
            A ja kożystam z Domuw Towarowych Centróm i je bardzo sobie chwalę. To piękne palto kupiłam w dziesięć minut.

Wpisujcie miasta111!
    • kredytypoludzku.pl Re: Warunki kredytu w PLN 29.09.16, 14:27
      witam,
      przy takich parametrach trzeba się spodziewać marży ok 1,7% i przynajmniej 1,7% prowizji. wibor jest zmienny więc tutaj nie ma co porównywać. Przy wyborze banku często trzeba wziąć pod uwagę kwestię zdolności kredytowej ( np w tańszym banku być może jej nie będzie ale droższy lepiej policzy zdolność i kredyt nam wyjdzie), celu kredytu (nie we wszystkich bankach da się skredytować zakup niektórych nieruchomości) itp Klientów z Warszawy zapraszam do kontaktu to pomogę wszystko przeliczyć i uzyskać najlepszy kredyt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka