Dodaj do ulubionych

DOM DEVELOPMENT proszę o opinie

14.07.04, 16:59
Szukam ludzi którzy wypowiedza sie na temat tego inwestora.
Podobno są u niego jakieś problemy z atem notarialnym na mieszkania...?
A jak jest z wykończeniem budynków- ok czy jednak jest coś nie tak?
I jak u nich z terminami?
Szególnie proszę o wypowiedź mieszkańców osiedla aleja kasztanowa choć nie
tylko...
Obserwuj wątek
    • wwojtekk75 Re: DOM DEVELOPMENT proszę o opinie 14.07.04, 17:42
      poczytaj www.kasztanowa-aleja.pl
      • radecee Re: DOM DEVELOPMENT proszę o opinie 14.07.04, 19:03
        wwojtekk75 napisał:

> poczytaj www.kasztanowa-aleja.pl

Dziękuje za pomoc. :)
        • Gość: miko Re: DOM DEVELOPMENT proszę o opinie IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 15.07.04, 15:36
          Jeśli chodzi o Dom Development powodów do narzekań zbyt wielu nie ma. Jestem
          świeżo po przeprowadzce do ursynowskiego bloku Metrum przy al. KEN. Oto
          spostrzeżenie z rocznej współpracy z firmą:

- mieszkanie oddane terminowo, a nawet trochę (ok. miesiąca) przed terminem
          - jakość wykończenia bardzo dobra (to osiedle budował Warbud, nie wiem jak jest
          z Kasztanami), moja ekipa powiedziała nawet, że prawie nigdy nie zdarza się,
          żeby nie mieli rzadnych poprawek, a tu nie mieli
          - podpisanie aktu - miesięczna obsuwa
          - komunikacja i traktowanie klienta - bez rewelacji, ale raczej OK, poza jednym
          przypadkiem: PANI ARCHITEKT, która pomaga nanieść poprawki do projektu.
          Wybitnie olewcza, mało pomocna, bez pomysłu, a na dodatek nie poczuwa się do
          żadnej odpowiedzialności za proponowane rozwiązania. Byle szybciej, byle
          skasować klienta. Na szczęście są w tej firmie takie osoby, które godzą się
          później naprawiać jej błędy.

Generalnie uważam, że udało się nam dobrze trafić. Mieszkanko jest ładne, w
          dobrym punkcie i przede wszystkim zbudowane w ekspresowym tempie. Ale jak
          wiadomo, inwestycja inwestycji nierówna.

Pozdrawiam i trzymam kciuki za trafne wybory,
          Miko.
          • radecee Re: DOM DEVELOPMENT proszę o opinie 15.07.04, 16:38
            Gość portalu: miko napisał(a):

> Jeśli chodzi o Dom Development powodów do narzekań zbyt wielu nie ma. Jestem
            > świeżo po przeprowadzce do ursynowskiego bloku Metrum przy al. KEN. Oto
            > spostrzeżenie z rocznej współpracy z firmą:
            >
            > - mieszkanie oddane terminowo, a nawet trochę (ok. miesiąca) przed terminem
            > - jakość wykończenia bardzo dobra (to osiedle budował Warbud, nie wiem jak
            jest
            >
            > z Kasztanami), moja ekipa powiedziała nawet, że prawie nigdy nie zdarza się,
            > żeby nie mieli rzadnych poprawek, a tu nie mieli
            > - podpisanie aktu - miesięczna obsuwa
            > - komunikacja i traktowanie klienta - bez rewelacji, ale raczej OK, poza
            jednym
            >
            > przypadkiem: PANI ARCHITEKT, która pomaga nanieść poprawki do projektu.
            > Wybitnie olewcza, mało pomocna, bez pomysłu, a na dodatek nie poczuwa się do
            > żadnej odpowiedzialności za proponowane rozwiązania. Byle szybciej, byle
            > skasować klienta. Na szczęście są w tej firmie takie osoby, które godzą się
            > później naprawiać jej błędy.
            >
            > Generalnie uważam, że udało się nam dobrze trafić. Mieszkanko jest ładne, w
            > dobrym punkcie i przede wszystkim zbudowane w ekspresowym tempie. Ale jak
            > wiadomo, inwestycja inwestycji nierówna.
            >
            > Pozdrawiam i trzymam kciuki za trafne wybory,
            > Miko.

Dziękuje za wyczerpujacą wypowiedz, podniosła mnie na duchu:)
          • Gość: kropka Re: DOM DEVELOPMENT proszę o opinie IP: *.zywiec.plusnet.pl 16.07.04, 16:44
            Ja też mieszkam w tej inwestycji :)
            Potwierdzam, że jakość wykonania dobra, budowa szła szybko i sprawnie
            ( Warbud !!! )natomiast kwestia obsługi ze strony developera pozostawia wiele
            do życzenia jak dla mnie.
            Pani Architekt, jeżeli mamy na myśli tę sama osobę, jest mało kompetentna i
            trzeba na nią bardzo uważać, kontrolować i sprawdzać czy to co mówi jest zgodne
            z rzeczywistością, jeśli chodzi o biuro obsługi klienta, to dopóki nie
            podpiszesz umowy wynoszą Cię pod niebiosa a potem mają Cię w nosie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka