Dodaj do ulubionych

Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierwotny.

IP: *.free.aero2.net.pl 19.01.13, 18:26
Witam.
Niedawno zamieszkałem w Warszawie i chcę kupić mieszkanie.
Trafiłem do firmy CONSE - doradcy finansowi przez portal "rynek pierwotny".
Czy może ktoś wyrazić opinie na ich temat.
Szukają mieszkania i załatwiają kredyt - obsługa kompleksowa.
Ciekaw jestem ilu mają zadowolonych klientów ze współpracy z nimi.
Dziękuję z góry za opinie.
Obserwuj wątek
    • eurosmp Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw 19.01.13, 20:04
      pewnie tylu samo, co zadowolonych pracowników.. no może jednak tych klientów jest ciut mniej
      • Gość: Globetrotter Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.free.aero2.net.pl 20.01.13, 12:34
        Domyślam się że pracowałeś/pracowałaś u nich...
        Czyżby firma była już znana na rynku i nie cieszy się dobrą opinią?
        • eurosmp Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw 21.01.13, 20:45
          Gość portalu: Globetrotter napisał(a):

> Domyślam się że pracowałeś/pracowałaś u nich...
          > Czyżby firma była już znana na rynku i nie cieszy się dobrą opinią?

coż to za wyjątkowa technika marketingowa :) :) aż chce się zadzwonić, zapytać, na spotkanko umówić
          • Gość: Globetrotter Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.01.13, 21:40
            Nie mam doświadczenia z forami, więc pytam, ale chyba źle mnie postrzegasz.
            Jeśli możesz się wypowiedzieć o firmie to proszę - w każdy cywilizowany sposób (i zły i dobry)
    • Gość: Boleck Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.r-link.pl 21.01.13, 17:05
      Potwierdzam, że strona rynek pierwotny coś tam nie nadaje się do KOMPLETNIE NICZEGO.
    • Gość: mat Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 19:28
      trzymaj się z dala od wszelakich pośredników, doradców, agentów i innych pasożytów! W dobie internetu samemu znaleźć łatwiej, przyjemniej a przede wszystkim taniej!
    • Gość: lucka Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 11:32
      spróbuj poszukać sobie sam rzeczywiście :) ja znalazłam fajną inwestycję właśnie on line :) strona to nasowinskiego.pl a jak sam adres wskazuje, znajduje się na ul. Józefa Sowińskiego na Woli . jeśli masz niedaleko, to możesz się przejść i zobaczyć co i jak :) no i w ten sposób nie zapłacisz prowizji pośrednikowi :)
      • Gość: lol Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.euro.com.pl 23.01.13, 11:41
        faktycznie fajna ta inwestycja. polecam każdemu !!
        ale nie zapomnijcie odpowiednio zabezpieczyć swojego życia. mnie ostatnio uświadomił pan doradca. szukałem sam ale on odpowiednio mnie pokierował
        www.getinbank.pl/produkt/kredytow-hipotecznych/215-ubezpieczenie-na-zycie,215p.html
        ja właśnie się umówiłem na podpisanie umowy. może ktoś ma doświadczenia z tym ubezpieczeniem ?
      • Gość: ferdynanda Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 11:32
        a kupiłaś już mieszkanie w tym Na Sowińskiego?
        • Gość: mariusz 82 Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: 195.248.72.* 29.04.13, 06:39
          Niestety nie mają małych mieszkań
          • Gość: GGR Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 08:39
            A ja jestem zadowolony z obsługi.
            • Gość: Kaśka Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.static.chello.pl 10.10.13, 10:06
              Też jestem zadowolona z portalu, szukałam mieszkania, wszystko jest przejrzyste, łatwo znaleźc info o inwestycji.
              • Gość: fifi Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 21:46
                bzdury, nie polecam
                to tak jak korzystanie z usług ołpenfinansa który współpracuje z ponad 20 bankami ale kredyt sugeruja brac w konkretnym JEDNYM banku, wiadomo jakim

ta strona to zbiór reklam najwiekszego badziewia jakie jest na rynku
    • Gość: marek Odradzam IP: *.german-proxy.de 11.10.13, 09:33
      Skorzystałem z opcji "Nie masz czasu na poszukiwania? Znajdziemy dla Ciebie mieszkanie lub dom". Po przesłaniu swoich wymogów dostałem informacje z portalu, że mogą rozesłać moje wymagania do deweloperów. Zalała mnie fala spamu od deweloperów którzy nie mieli w ofercie nawet jednego mieszkania które spełniało moje kryteria.
    • Gość: Ania Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.13, 00:25
      Tej firmy, którą podałeś nie znam. Ale trafiłam jakiś czas temu do podobnej, która miała takie same usługi - znajdą mieszkanie i załatwią kredyt. Przyznam, że na żadną z tych usług nie mogę narzekać. Doradca nieruchomości - Pan Łukasz - był bardzo zaangażowany i chętnie odpowiadał na wszystkie moje pytania, podobnie jak doradca kredytowy - Pan Robert. Tyle, że ja szukałam mieszkania przede wszystkim taniego, więc ostatecznie po wielu rozmowach z Panem Łukaszem zdecydowałam się na Ząbki, bo tanio, bo w okolicy dużo sklepów i punktów usługowych, a także przedszkoli, a dojazd do centrum niczym nie różni się od obrzydliwej białołęki.

Także polecam współpracę z takimi firmami jak Falthunters, bo wiem, że nie tylko oni świadczą tego typu usługi. Ja będę wszystkim polecała Pana Łukasza. Konkretny, zaangażowany i... przystojny ;)
    • Gość: jaga Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.02.14, 19:03
      ta firma to jedna wielka porażka. Zadzwonili, że mają jakieś propozycje i w celu przedstawienia musimy się spotkać w biurze. Na spotkaniu przedstawili oferty, których cena, ilość pokoi i lokalizacja nie zgadzały się z tym co przedstawiłam przy pierwszej rozmowie. Strata czasu.
      • Gość: wuk Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.14, 18:14
        Proponuję zignorować spam od agencji a szukać tylko ofert bezpośrednich. Cały czas dopracowuję swój portal z bezpośrednim wynajmem i sprzedażą na Warszawę. Polecam sprawdzić fajny agregat. bezspamu.pl/
        Mam nadzieję, że tego typu projekty zakończą życie agencji. Zwłaszcza jak ktoś doda do tego rozwiązanie dla kwestii prawnych i kredytowych.
      • Gość: mk zdecydowanie odradzam IP: *.ip.netia.com.pl 19.03.14, 17:19
        Zadzwonili z propozycja spotkania, ponieważ rzekomo znaleźli ciekawe dla mnie oferty. Telefonicznie Pani z call center udzieliła mi informacji, ze świadczenie ich usług jest całkowicie bezpłatne, gdyż w przypadku sprzedaży mieszkania rozliczają się z deweloperem. Umówiona byłam na spotkanie z doradcą ds. nieruchomości, a przyjął mnie również doradca finansowy, z usług którego nie chciałam korzystać. W związku z powyższym poinformowano mnie, ze pobierają 1% prowizji od wartości sprzedanego mieszkania.Telefonicznie wprowadzają klienta w błąd, a później chcą wyłudzić pieniądze. Odradzam, STRATA CZASU!!!
        • Gość: gość Re: zdecydowanie odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.14, 17:06
          Ja jestem bardzo zadowolona. Poleciłam ich nawet mojej koleżance. Bardzo mi pomogi- wynegocjowali cenę mieszkania. Pracowałam z Panią Olą Furgą. Faktycznie pobierają prowizję w wysokości 1% ale tylko w przypadku kiedy nie bierzesz z nimi kredytu. Szczerze było mi wszystko jedno z kim biorę kredyt. Nie zapłąciłam ani grosza prowizji. W 2 tygodnie załatwiliśmy wszystko łącznie z podpisaniem umowy kredytowej:) Firma konkurencyjna chciała ode mnie prawie 3% prowizji!
          • Gość: qwert Re: zdecydowanie odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.14, 20:09
            żenada
    • Gość: TNGZ.pl Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.itsa.net.pl 26.03.14, 16:59
      Polecam zapoznać się z mieszkaniami na stronie www.tngz.pl , gwarantujemy pełną obsługę prawną od przeanalizowania planu zagospodarowania przestrzennego do sprawdzenia umowy z deweloperem, pomoc w negocjacjach ceny oraz rabaty niedostępne nigdzie indziej, a to wszystko bezpłatnie.
      • Gość: wuk Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.14, 22:24
        Stworzyłem narzędzie do wyceniania mieszkań w Warszawie. Bazuje na 600 000 ofert. Sprawdza aktualne ceny, z ostatnich 4 miesięcy, więc odzwierciedla trendy. Jest bardzo dokładne. Np. stare mieszkanie na Białołęce w bloku z 1979 kosztuje więcej według narzędzia niż nowe z 2007. Po prostu wszystkie stare bloki są przy linii tramwajowej na Tarchominie a nowe zwykle dalej na końcu Światowida. Pokazuje tego typu smaczki. bezspamu.pl/ byłbym zobowiązany za wszelkie uwagi. Poza tym jest tam też wyszukiwara bezpośrednich na Warszawę, ale o tym już kiedyś pisałem. Co jeszcze mogłoby być przydatne a brakuje?
    • Gość: Poszuku Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.14, 19:43
      Ja polecam okazjedeweloperskie.pl
    • lulek879 Re: Poszukiwanie mieszkania przez wwww.rynekpierw 16.09.14, 16:55
      najlepiej jest kupić w dupie :) albo w Radzyminie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka