Dodaj do ulubionych

Osiedle Szaserów

05.02.13, 22:19
Mam pytanie o opinie na temat inwestycji Osiedle Szaserów. Czy ktoś miał jakiś kontakt z tym developerem (Volumetric)? Budowali m.in na Bielanach Osiedle Sokratesa
Obserwuj wątek
    • jackidaniels89 Re: Osiedle Szaserów 11.02.13, 21:41
      hej, może tu znajdziesz trochę informacji - zapraszam na forum osiedle-szaserow.waw.pl/
      • Gość: kejlis Re: Osiedle Szaserów IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.14, 19:56
        bardzo mało o nich informacji w necie,
        czy jest tu ktoś kto kupił mieszkanie na osiedlu szeserów?
        jestem zainteresowana kupnem w II etapie, ale z tego co się dowiedziałam mają problem z pozwoleniem na budowę, którą mieli zacząć w styczniu.
        • Gość: kejli Re: Osiedle Szaserów IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.14, 19:57
          małe sprostowanie - budowa II etapu miała rozpocząć się w kwietniu br.
        • djgazetaforum Re: Osiedle Szaserów 04.01.15, 14:45
          Witam, rownież planuję zakup z II etapu. Faktycznie mało informacji. Czy może udało się Pani dowiedzieć czegoś więcej? Na chwilę obecną developer chyba nie ma rachunku powierniczego.
    • pkowalski.84 Re: Osiedle Szaserów 02.11.15, 10:54
      Witam. Chętnie pomogę podczas odbioru mieszkania od dewelopera. Mam wykształcenie oraz wieloletnie doświadczenie z zakresu budownictwa (Kierownik Budowy, Inspektor nadzoru). Przeprowadzę kontrole stanu faktycznego z opisem zawartym w dokumentacji projektowej oraz z Polskimi Normami budowlanymi. Sprawdzę czy wykończenie lokalu oraz całego obiektu zapewnia bezpieczne warunki mieszkaniowe oraz nie będzie generowało kosztów związanych z ewentualną naprawą usterek. Sprawdzam: wymiary pomieszczeń, krzywiznę ścian i jakość tynków, drzwi, okna, parapety, posadzki, balkony, tarasy, grzejniki, rozmieszczenie instalacji elektrycznej, instalacji wodnej i kanalizacyjnej.

Zainteresowane osoby zapraszam pod numer telefonu: Piotr 889 228 440
    • pkowalski.84 Re: Osiedle Szaserów 29.12.15, 14:02
      Witam. Chętnie pomogę podczas odbioru mieszkania od dewelopera. Mam wykształcenie oraz wieloletnie doświadczenie z zakresu budownictwa (Kierownik Budowy, Inspektor nadzoru). Przeprowadzę kontrole stanu faktycznego z opisem zawartym w dokumentacji projektowej oraz z Polskimi Normami budowlanymi. Sprawdzę czy wykończenie lokalu oraz całego obiektu zapewnia bezpieczne warunki mieszkaniowe oraz nie będzie generowało kosztów związanych z ewentualną naprawą usterek. Sprawdzam: wymiary pomieszczeń, krzywiznę ścian i jakość tynków, drzwi, okna, parapety, posadzki, balkony, tarasy, grzejniki, rozmieszczenie instalacji elektrycznej, instalacji wodnej i kanalizacyjnej.

Zainteresowane osoby zapraszam pod numer telefonu: Piotr 889 228 440

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka