Dodaj do ulubionych

Kolejny deweloper bankrutuje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 17:01
Syndyk sprzedaje spółkę Wisła, która niegdyś wsławiła się zakupem najdroższych działek w Warszawie. Teraz całość idzie pod młotek za 1/3 ceny...
www.thecity.com.pl/Rynek/Wiadomosci/Najdrozsze-dzialki-w-Warszawie-wrocily-na-rynek
Obserwuj wątek
    • Gość: matol Re: Kolejny deweloper bankrutuje IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.13, 21:38
      pieknie, jeszcze z 1-3 scierwa z gpw :)
    • Gość: Maciej Re: Kolejny deweloper bankrutuje IP: *.ip.xcore.pl 28.07.13, 12:10
      A czy orientują się Państwo w ofercie magenta.dolcan.com.pl? Zastanawiam się nad zwróceniem się do tego dewelopera, ponoć można kupić dom na bardzo korzystnych warunkach.
      • Gość: turek_navigator Re: Kolejny deweloper bankrutuje IP: *.183.241.251.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.07.13, 14:36
        > A czy orientują się Państwo w ofercie rel="nofollow">magenta.dolcan.com.pl? Zastanawiam się nad zwróceniem się do tego dewelopera, ponoć można kupić dom na bardzo korzystnych warunkach.

Dolcan od paru dni spamuje liczne wątki na tym forum, najwyraźniej jest to bardzo poważna firma. Jeszcze z dziesięć wpisów i na pewno sprzedacie jakieś mieszkanko.
      • Gość: turek_navigator Re: Kolejny deweloper bankrutuje IP: *.183.241.251.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.07.13, 14:40
        > A czy orientują się Państwo w ofercie rel="nofollow">magenta.dolcan.com.pl? Zastanawiam się nad zwróceniem się do tego dewelopera, ponoć można kupić dom na bardzo korzystnych warunkach.

Warunki u Dolcana są korzystne, bo to wątek o bankructwach. Kupowanie lokalu od bankrutującej firmy to jednak spore ryzyko.
    • Gość: Załamanie kursu ak Załamanie kursu akcji Polnordu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.13, 14:04
      ..i kolejny
      gielda.onet.pl/zalamanie-kursu-akcji-polnordu,18726,5567122,1,news-detal

• Gość: Rrgw Re: Kolejny deweloper bankrutuje IP: *.play-internet.pl 29.07.13, 16:58
      Dlatego lepiej chyba kupować od deweloperów co do których nie ma żadnych wątpliwości, np. ja brałem mieszkanie od Matexi (rynekpierwotny.com/deweloper/matexi-polska-sp-zoo/) i nie było żadnych problemów
    • Gość: dd dzisiaj kolejny, spółka zależna Ganta IP: *.centertel.pl 29.07.13, 21:21
      dzisiaj kolejny, spółka zależna Ganta

biznes.pap.pl/NSE/pl/news/listings/info/843531,budopol-wroclaw-sa-wniosek-o-ogloszenie-upadlosci-z-mozliwoscia-zawarcia-ukladu
      • Gość: Ania Re: dzisiaj kolejny, spółka zależna Ganta IP: 46.187.149.* 08.08.13, 16:11
        Nic dziwnego ze bankrutują firmy, które nie są solidne. Ja kupiłam mieszkanie od sprawdzonego dewelopera. Ronson ma najlepszą sprzedaż na rynku. Przed zakupem mieszkania powinniśmy jak najwięcej dowiedzieć się o deweloperze, a nie narzekać po zakupie.
        • Gość: facet z ręcznikiem Re: dzisiaj kolejny, spółka zależna Ganta IP: *.adsl.highway.telekom.at 08.08.13, 19:32
          > Nic dziwnego ze bankrutują firmy, które nie są solidne. Ja kupiłam mieszkanie o
          > d sprawdzonego dewelopera. Ronson ma najlepszą sprzedaż na rynku. Przed zakupem mieszkania powinniśmy jak najwięcej dowiedzieć się o deweloperze, a nie narzekać po zakupie.

dzisiaj na forum najwyraźniej dzień ronsona :)
          • Gość: piekut Re: dzisiaj kolejny, spółka zależna Ganta IP: *.play-internet.pl 08.08.13, 19:59
            piekut development tez zbankrutowal
    • Gość: banrut Sjaelso w kłopotach IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.13, 11:23
      i ich osiedle na Wilanowie

www.thecity.com.pl/Rynek/Finanse/Sjaelso-w-klopotach
      Z powodu problemów z płynnością, rada dyrektorów grupy Sjaelso uznała, że nie ma podstaw do kontynuowania działalności grupy w obecnym kształcie.
      • parsifal-s Re: Sjaelso w kłopotach 18.08.13, 15:52
        widać przestój między RnS a MdM zrobił swoje, ludzie jednak czekają na ten program a to może wpływać na brak płynności finansowej, chociaż z tego co czytałem to inni deweloperzy odnoszą wzrosty sprzedaży np. jw construction (z tego co widziałem często komentowany na różnych wątkach na forum)
        • Gość: filipc Re: Sjaelso w kłopotach IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.13, 22:03
          klakier jeden z drugim podbija wątek to i często są na wierzchu, i tylko tyle ...albo aż tyle
    • Gość: test Re: Kolejny deweloper bankrutuje IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.13, 17:46
      a ktos wie co z mieszkaniami scandinavian house?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka