Gość: inwestor IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 00:13 co myślicie o tych apartamentach, podobno so daleko od infrastruktury, ale widze ze ludzie w programie telewizyjnym bijo sie o te apartamenty jak o niepodleglosc, moze warto zanabyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAT Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.medicover.pl 08.06.13, 08:48 Dostać mieszkanie za darmo a mieszkać w nim to 2 różne sprawy. Wygraja i spróbuja opchnąć. Patrzyłem z ciekawości to po 5tys chodza mieszkania - stan dew. Jak na środek pola to całkiem sporo. Za niewiele więcej można coś w rozsądnej lokalizacji nabyć Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon 11.06.13, 17:19 Łatwo sobie ot tak rzucić. Podaj przykład. Ile to wg Ciebie niewiele więcej 7-8tys. zł/m2? i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.13, 18:15 bardzo fajnie ze JWC rzucilo kilka mieszkan na promocje w programie. Teraz mozna zobaczyc standard JWC. Te patetyczne bramy wjazdowe z wyj...nym logo firmy po obu stronach :D, albo te scianki dzialowe w ktorych dziury wybija sie latwiej niz kartonie ;) nie lepsze wrazenie robia widoki z okna i te linie wysokiego napiecia przy dzialce :) TANIOSC bije po oczach panowie a ceny podobne do targowka lub bialoleki i ostatnio nawet wilanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchornosci Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon 14.06.13, 10:20 Wszystkie te zarzuty wynikają z nieczystej walki konkurencji o klienta. Jeśli dla kogoś to osiedle wygląda za tanio, to może za dużo biegał pod Vitkaca i stąd te nogobogackie maniery. Poza tym Kaputy czyli Ożarów, a właściwie Bemowo to dzielnice o dużo wyższym standardzie niż jakiś Targówek albo inne dzielnice po "tej gorszej" stronie Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.06.13, 12:29 Poza tym Kaputy czyli Ożarów, a właściwie Bemowo... Ja bym napisał tak: "Poza tym Kaputy czyli Ożarów, a właściwie Bemowo, a w sumie to prawie Marszałkowska..." Mistrzu, nie mierz innych swoją miarą. Tu wbrew pozorom zaglądają inteligentni ludzie. goo.gl/maps/h5L5w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.13, 19:11 Ahahahah, agent.ds.nieruchomosci - chyba cie chlopie odrealnilo? Moze jeszcze dostep do morza Kreczki maja? Prawie Bemowo, muhahahahahahahahah... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 21:18 No to już wiem kto dodaje w portalach ogłoszeniowych oferty z Kaput pisząc, że to Bemowo :) Za dwa razy przy takich ogłoszeniach kliknąłem "zgłoś jako spam", ale potem pomyślałem, że po co innym ludziom psuć dobry żart. Panie Agencie, jak chcecie przekonać do siebie potencjalnego klienta skoro zaczynacie od kłamstwa? Skoro firma JWC zachowuje się tak bezczelnie już od pierwszego kroku to czego można się spodziewać dalej? A nie można by zareklamować mieszkań w Kaputach, że są obok nowo powstającego osiedla willowego i pokazać wizualicję Azalii obok Lukrecji obok Rominy i majestatyczną bramę wjazdową? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipc Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.13, 21:20 chyba ty sobie gościu żartujesz! byłeś tam wogóle? wiesz co sprzedajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon 17.06.13, 21:28 Skoro potraficie tak skrupulatnie krytykować bzdury , które wypisuje kolega podszywający się pode mnie (zerknijcie na jego nick) to bądźcie też na tyle skrupulatni żeby odróżnić, że pisze to zupełnie inna osoba. A Wracając do tematu, czy ktoś każe na siłę kupować mieszkania w inwestycjach JWC, no nie. A jednak wiele osób się na to decyduje. Dlaczego? Między innymi dlatego , że jest różnica wydać w Warszawie na mieszkanie 5-6 tys. zł /m2, a 7-8tys. zł/m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 22:12 No ja faktycznie nabrałem się na inny nick - dlatego, że po samej treści posta rozróżnic się nie da. Faktycznie jest różnica: wydać na mieszkanie w Warszawie albo na wsi pod Ożarowem. Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon 19.06.13, 19:18 Przy tym porównaniu zestawiałem inwestycje warszawskie , a wspomniane ceny dotyczą inwestycji JWC na warszawskiej Białołęce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 20:52 Naprwdę? 7-8 tys. za metr na Białołęce? Przed chwilą sprawdziłem popularny portal z ogłoszeniami deweloperskimi i z tam, gdzie ceny są podowane (czyli większość dla Białołęki) tylko w jednej inwestycji cena m2 przekracza 6 tyś. I są to ceny ofertowe. Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon 20.06.13, 20:20 Nie rozumiemy się :) Spróbuję jeszcze raz. 7-8 tys. dotyczy innych, droższych dzielnic Warszawy, ceny na Białołęce zgoda, tak jak piszesz 5-6 tys. zł/m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazou Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: 193.203.192.* 18.06.13, 09:53 ja chciałam pooprosić pana agenta o odniesienie się do cen podanych w programie. ostatnio lektor powiedział, że wartość mieszkań o które walczą uczestnicy przekracza pół miliona. dodam, że są to mieszkania ok 65 m2 w kręczkach kaputach, co prawda będą wykończone, ale standard pokazany w tv jest taki sobie (wykańczanie i urządzane było przez uczestników). mi wychodzi ~7700 za m2. trochę drogo jak na taką betonową wiochę między polami kapusty... Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchornosci Odpowiedź jest prosta 26.07.13, 08:43 Taka jest faktyczna cena mieszkania, najlepszym dowodem jest parafraza starego kupieckiego przysłowia: "towar jest warty tyle, za ile uczestnicy chcą go wygrać". A przecież chętnych nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon 18.06.13, 13:30 agent.ds.nieruchornosci napisała: > Jeśli dla kogoś to osiedle wygląda za tanio, to może za dużo biegał pod Vitkaca i stąd > te nogobogackie maniery. :D S. Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon 27.06.13, 00:06 No to już będą przy tej inwestycji, informacja dla fanów programu Bitwa o Dom (finał programu w niedzielę na żywo, z terenu osiedla, o g.20.00). W dniach 29-30 czerwca na inwestycji Villa Campina odbędą się Dni Otwarte. Developer i uczestnicy programu serdecznie zapraszają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.13, 22:32 Siema! Po ile teraz te kwadraty ido bo jestem zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchornosci Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon 23.07.13, 02:12 Na rynku jest teraz wiele możliwości intratnego inwestowania w nieruchomości. Atrakcyjne lokale są dostępne od wschodnich do zachodnich dzielnic Warszawy. Chociażby Lewandów czy Zielona Dolina oraz Kręczki z drugiej strony. Co więcej, historia amerykańskiego Detroit pokazuje, że inwestycje w dzielnice peryferyjne są bardziej perspektywiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek_navigator Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.183.246.186.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.07.13, 00:30 agent.ds.nieruchornosci napisał: > Wszystkie te zarzuty wynikają z nieczystej walki konkurencji o klienta.[...] > Poza tym Kaputy czyli Ożarów, a właściwie Bemowo to dzielnice o dużo wyższym standardzie Jaki jest sens publikować posty o takim poziomie desperacji? Promujesz tę inwestycję czy też brutalnie kpisz? Kaputy to nie Ożarów, może aspirujecie do bycia Ożarowem, ale póki co to są jedynie marzenia. Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd? Jako agent ds. nieruchomości powinienieś też wiedzieć, że Kaputy nie znajdują się na Bemowie. Poza tym Kaputy i Ożarów to nie są żadne dzielnice. Teraz opowiedz coś o nieczystej walce konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchornosci Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon 23.07.13, 02:21 Nie ma tu żadnej nieczystej walki. Dla wielu mieszkańców Ożarowa, Kaput czy zachodniego Bemowa, wszystkie te trzy miejscowości są jak jedna integralna dzielnica. Ci mieszkańcy spacerując z Kaput do ożarowskiego kościoła w niedzielę, nie mówią "idę do Ożarowa" , a Bemowanie przyjeżdżający pooddychać świeżym powietrzem Kaput i napawać się sielskimi krajobrazami nie uważają że opuścili stolicę. Tych ludzi tabliczka z tą czy tamtą miejscowością nie dzieli, ale łączy ich wzajemne obcowanie w nowym, eleganckim osiedlu. Czasem warto mieć pozytywne spojrzenie, a nie wszystko na około krytykować i wyszydzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.centertel.pl 23.07.13, 08:07 Ty jesteś obłąkany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.205.6.191.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.07.13, 10:25 Też tak sądzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.centertel.pl 23.07.13, 15:35 dobry wkręt, dałem się nabrać:) Kurcze, ale to brzmiało tak typowo dla naganiaczy, że chyba wiele osób dało się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.13, 22:02 No ja też dałem się wkręcić. Myślę, że ktoś z JWC powinien się odezwać i zaoferować robotę albo może Gant chciałby zareklamować swoje obligacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek_navigator Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.183.242.56.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.07.13, 19:38 > dobry wkręt, dałem się nabrać:) > Kurcze, ale to brzmiało tak typowo dla naganiaczy, że chyba wiele osób dało się > nabrać. to była po prostu propaganda sprzedawców delikatnie podkręcona o ćwierć tonu, czy też może sentymentalne wspomnienie stylistyki naganiaczy z lat 2007-2009 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KierowiecBombowiec Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.07.13, 11:24 agent.ds.nieruchornosci napisała: > Nie ma tu żadnej nieczystej walki. Dla wielu mieszkańców Ożarowa, Kaput czy zac > hodniego Bemowa, wszystkie te trzy miejscowości są jak jedna integralna dzieln > ica. Ci mieszkańcy spacerując z Kaput do ożarowskiego kościoła w niedzielę, nie > mówią "idę do Ożarowa" , a Bemowanie przyjeżdżający pooddychać świeżym powietr > zem Kaput i napawać się sielskimi krajobrazami nie uważają że opuścili stolicę. Co ty bierzesz? Też chcę być na haju! Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon 23.07.13, 14:28 10/10 się obsmialem jak norka zawsze się dziwiłem, kto wykupuje kalosze ze sklepow na Bemowie, a to widać spragnieni spacerow po "nowym, eleganckim osiedlu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaputny Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: 194.251.119.* 23.07.13, 16:11 To teraz pytanie za 100punktów: Jak mieszkaniec Kaputów, mówi że jedzie do miasta, to ma na myśli Ożarów czy Warszawę? Gdzie jest Turek_navigator? Dawaj fotę bramy, bo sielskość krajobrazu trzeba jakoś pokazać! Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon 24.07.13, 16:04 > Jak mieszkaniec Kaputów, mówi że jedzie do miasta, to ma na myśli Ożarów czy Wa > rszawę? przecież nie może jechać do miasta - skoro już jest w miescie ... no chyba, ze wlasnie skonczyl wakacje w Sopocie, Kolobrzegu lub Zakopanem i jedzie samochodem do domu w miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia 58 Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.subscribers.sferia.net 24.07.13, 18:53 a ja otrzymałam ekskluzywne zaproszenie na dni otwarte ale nie powiem kiedy. Na tym etapie jest szansa na najlepszy wybór, może Pan Józef po bezpośredniej rozmowie da mi jakiś super rabat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek_navigator Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.183.242.56.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.07.13, 19:20 > Gdzie jest Turek_navigator? Dawaj fotę bramy, bo sielskość krajobrazu trzeba ja > koś pokazać! mieszkaniowy.blox.pl/2011/11/Luk-triumfalny-JW-Construction.html www.panoramio.com/photo/79217446 www.villacampina.pl/sites/default/files/security-page.jpg www.villacampina.pl/sites/default/files/styles/left-img/public/field/image/Brama-FrontEntry_RT_ENTRY.jpg a tu najwyraźniej Agora zachęca JWC do skontaktowania się z Markiem Wielgą w tej sprawie co zawsze: "Widmowe osiedle luksusowych willi od J.W. Construction. Dlaczego nikt ich nie chce?" "osiedle nie cieszy się dotąd zainteresowaniem klientów" warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,12720469.html pewnie się faktycznie nie sprzedają, ale to wiemy skądinąd, bo z artykłu dowiadujemy się tylko tyle, że JWC chwilowo zrezygnował ze współpracy, może zwątpił we wpływy "GW" na urabianie masowej opinii? "Wymuskane wnętrza kontrastują ze skibami ziemi za oknem oraz majaczącymi na horyzoncie 11 blokami o naprawdę okropnej architekturze (to również dzieło architektów J.W. Construction)." "Ceny zaczynają się od 1,1 miliona złotych"- zatem projektowany klient Kręczek to ktoś, komu podoba się zarówno architektura, jak i lokalizacja osiedla ORAZ jednocześnie dysponuje PONAD milionem złotych, bo inwestor z milionem sobie w Kręczkach nie pomieszka. Ciekawa kombinacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek_navigator Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.183.242.56.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.07.13, 19:23 > "Ceny zaczynają się od 1,1 miliona złotych"- zatem projektowany klient Kręczek > to ktoś, komu podoba się zarówno architektura, jak i lokalizacja osiedla ORAZ j > ednocześnie dysponuje PONAD milionem złotych, bo inwestor z milionem sobie w Kręczkach nie pomieszka. Ciekawa kombinacja. szkoda, że na to forum nie zagląda nikt z JWC, bo chętnie bym się dowiedział, czy może domy od jesieni staniały o połowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.13, 09:07 Teraz mają dwa nowe domy w ofercie i promocję dla pierwszych 10 klientów. Domy 150 i 210 mkw za 549 tys i 599 tys z działką. Podobno uzbrajają już te działki, bo oferta cieszy się dużym zainteresowaniem. Co do sprzedaży mieszkań - średnio schodzi im 10-15 mieszkań na kwartał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.centertel.pl 25.07.13, 09:10 te domy to mimo wszystko może być sensowna propozycja, ale mieszkania to kiepska, moim zdaniem, opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.13, 09:28 Są różne gusta. Nam akurat pasowała i lokalizacja (pracujemy na Bemowie) i okolica (cisza i świeższe powietrze) i standard (jedne z lepszym wśród inwestycji JWC). Kupiliśmy mieszkanie, urządzamy się właśnie. Ale rozumiem, że są i przeciwnicy. Fakt, że pola są naokoło nam kompletnie nie przeszkadza. Do pracy mąż jedzie ok 10 minut, ja 15. Dla nas wystarczająco. Cenę wywalczyliśmy niższą niż się ogłaszają, bo 4800 zł/mkw. Jak na razie nie mamy z niczym problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski Krenczki Kapóty JW Construkcjon 25.07.13, 13:52 10 minut to chyba idzie, nie jedzie - przecież to prawie Bemowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek_navigator Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.183.245.108.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.07.13, 14:10 > te domy to mimo wszystko może być sensowna propozycja, ale mieszkania to kiepska, moim zdaniem, opcja. mieszkać z pewnością można dość wygodnie, szczególnie jak ktoś nie musi codziennie jeździć do centrum Ożarowa (teraz dużo ludzi tak pracuje), tylko kto kupi coś, co w pół roku staniało z miliona do pół miliona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek_navigator Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.183.245.108.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.07.13, 14:07 > Teraz mają dwa nowe domy w ofercie i promocję dla pierwszych 10 klientów. Domy 150 i 210 mkw za 549 tys i 599 tys z działką. Podobno uzbrajają już te działki, > bo oferta cieszy się dużym zainteresowaniem. Co do sprzedaży mieszkań - średni > o schodzi im 10-15 mieszkań na kwartał. Więc te domy, co pół roku temu kosztowały ponad milion, teraz kosztują pół miliona? Imponująca dynamika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.13, 14:37 domy, które wcześniej kosztowały ok 1 mln, nie staniały i nadal tyle kosztują. dodali dwa nowe projekty, domy tańsze o mniejszych powierzchniach, na mniejszych działkach. stąd niższa cena. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski Krenczki Kapóty JW Construkcjon 25.07.13, 16:02 a na koniec będą do kupienia kawalerki z ogródkiem na dachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek_navigator Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.183.242.56.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.07.13, 19:29 > "Wymuskane wnętrza kontrastują ze skibami ziemi za oknem wiadomo, że czytelnik Wyborczej nie może znieść widoku skib ziemi za oknem, to dla niego najgorszy widok z możliwych, to są kpiny w żywe oczy, co innego wielkomiejska baza Miejskiego Przedsiębiorstwa Oczyszczania, linia kolejowa albo skrzyżowanie trzypasmówek, to jest nowoczesny, miejski styl, który każdego dnia sprawia satysakcję Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon 25.07.13, 18:55 Szanowni forumowicze, wczytajcie się w nick gościa , który się od kilku miesięcy na tym forum pod agenta JWC podszywa. Nie ma on a tym developerem nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek_navigator Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.183.245.108.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.07.13, 19:00 > Szanowni forumowicze, wczytajcie się w nick gościa , który się od kilku miesięc > y na tym forum pod agenta JWC podszywa. Nie ma on a tym developerem nic wspólnego. Co w tym złego, że fałszywy agent popularyzuje produkty JWC? Widać jakiś wasz fan. Piszecie prawie tak samo, to i mało kto was rozróżnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaputny Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: 194.251.119.* 26.07.13, 08:59 Naganiacze biją się o prawo do naganiania :) Dawno tego nie było... Zaraz polecą argumenty że tamten nie jest "true" bo w nicku się nie "ujawnił". heheh. Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci.jw Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon 26.07.13, 11:45 W związku z tym, że gość który się pode mnie podszywa, nabiera coraz więcej ludzi, zaczynam od dziś pisać na forum pod nowym bardziej odróżniającym się nickiem. Mam nadzieję, że zakończy to nieporozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek ds.nawigacji Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.183.225.167.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.07.13, 19:28 agent.ds.nieruchomosci.jw napisał: > W związku z tym, że gość który się pode mnie podszywa, nabiera coraz więcej ludzi, zaczynam od dziś pisać na forum pod nowym bardziej odróżniającym się nickiem. Mam nadzieję, że zakończy to nieporozumienia. Znakomity pomysł. Ale pod kogo chcesz się podszywać, pod fałszywego agenta, czy pod prawdziwego? Najlepiej napisz, co sądzisz o lokalizacji osiedla Villa Campina (gdzie jest położone oraz czy to dobre położenie), to jakoś sobie poradzimy z ustaleniem tożsamości. Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon 30.07.13, 19:22 Rozsądny człowiek pojedzie na inwestycję, czy lokalizację, którą jest zainteresowany i sam oceni czy miejsce i same osiedle warte jest, czy nie warte naszych pieniędzy i mieszkania tam, a nie gdzie indziej. I nie dotyczy to tylko inwestycji Villa Campina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.13, 20:01 w specyficzny sposob ktos mowi a kysz naganiaczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surfer Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.03.14, 21:39 Hehe, na stronie cena 4400 zł z metra i bonusowy darmowy busik od do Ożarowa na koszt deva. Z tym, że jak się wejdzie głębiej na stronę to cenka skacze do 4900 zł z metra (ale piszą że to też obowiązuje na małe metraże do 40 m kw:) ) Najbardziej mnie rozwalił "szybki dojazd do centrum", NO ŻESZ K... JEGO MAĆ Kabareton po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryn Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.elk.mm.pl 07.03.14, 22:10 Powyżej często opisywane jest krystalicznie czyste powietrze osiedla otoczonego polami. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ile chemii w postaci środków ochrony roślin leją na pola okoliczni rolnicy w sezonie ? Najczęściej robi się to przy słabym wietrze, ale już widzę protesty mieszkańców... Odpowiedz Link Zgłoś
wandotroll2 Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon 08.03.14, 07:15 Jak się kupuje mieszkanie na wsi to trzeba się liczyć z zapachem gnojowicy przez cały rok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trollstefan Re: Krenczki Kapóty JW Construkcjon IP: *.static.chello.pl 24.03.14, 22:01 wandunia pokaż cycunia Odpowiedz Link Zgłoś