Gość: Wiktor IP: *.arcor-ip.net 03.08.04, 21:42 Rowniez jestem ciekawy co to za inwestycja na Wilanowskiej. Jest juz tam dosc dlugo reklamowana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iga Re: Budmark IP: 217.11.152.* 04.08.04, 09:44 Mieszkam w pobliżu. Reklama wisi od bardzo dawna ale do roboty wzięli się niedawno od może 2, 3 m-cy. Ma tam powstac apartamentowiec ceny mieszkań w zależności od położenia od ok. 4200-5500m. Najlepiej się z nimi spotkać i zapytać o szczegóły. Powoli budują, ale czy skończą na czas, niewiadomo. Też się interesowałam kiedyś tą inwestycją, ale trochę zalewa tam, regularnie przy większych ulewach. Na pewno jest rachunek powierniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Budmark IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.08.04, 16:58 Dzieki, sprobuje dowiedziec sie o szczegoly. Rowniez slyszalem o problemie z potokiem, ale podobno zaczynaja go udrazniac - i byc moze przestanie wylewac??? na razie, W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Budmark IP: 217.11.152.* 06.08.04, 10:52 Nie jestem ekspertem ale tam jest mokro. Ten teren generalnie nie należy do suchych miejsc. Jak zaczynali budować, pomimo ciepłej pogody musieli cały czas wypompowywać wodę, aby cokolwiek tam zacząć. A woda i tak cały czas im się zbierała. Popytaj innych mieszkańców jak im się tam mieszka, czy nie zalewa im garaży i czy nie tworzy się grzyb. Odpowiedz Link Zgłoś