Dodaj do ulubionych

luksusowe na wtórnym czy surowe na pierwotnym

IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:43
czy kupilibyscie mieszkanie 86m, dwupoziomowe, luksusowo wykończone z pełnym wyposażeniem kuchni (zmywarka, kolos lodówka, td) , z podziemnym garażem na 2 auta ,ale bez windy (na 3 p.) i bez balkonu? Czy też nowe, jeszcze nie istniejace ale z windą i balkonem?
Obserwuj wątek
    • zzrobert Sama już sobie odpowiedziałaś 09.08.04, 17:58
      Luksusu nie daje kolos lodówka ale na pewno traci się go przez brak windy i
      balkonu. 2 miejsca parkingowe czyli 2x więcej chodzenia po schodach.
      Wejdź 2 razy z zakupami na to piętro i usiądź w luksusowym fotelu by odpocząć i
      iść po kolejną porcję zakupów.
    • shamway Re: luksusowe na wtórnym czy surowe na pierwotnym 10.08.04, 06:24
      Jeśli ćwiczysz przed olimpiada :) To pewnie - z rowerkiem na dół i spowrotem,
      na dół i spowrotem...
      Jeszcze cena pewnie atrakcyjna :D
      A po pół roku będziesz dawać ogłoszenie sprzedam atrakcyjne 86m2 - oczywiscie w
      tresci nie bedziesz pisac ze bez windy, ze bez balkonu i ze dwupoziomowe :D:D:D
      dwupoziomowe to mozna kupic mieszkanie 140m2 a nie 86 :) bo 8 m2 to pewnie
      schody zajmuja :) 4m2 na gorze i 4m2 na dole :):):)

Kobieto nie daj sie oszukac !!!!!! TO KANAL
      • to-nie-ja Re: luksusowe na wtórnym czy surowe na pierwotnym 10.08.04, 14:28
        Bez przesady, ja mam dwupozimowe 86 m2 i jakos nie umieram. Na dole jest 40 m2
        a na gorze 46m2. Minusem rzeczywiscie jest bieganie po schodach, ale nie az
        takim.

shamway napisał:

> Jeśli ćwiczysz przed olimpiada :) To pewnie - z rowerkiem na dół i spowrotem,
        > na dół i spowrotem...
        > Jeszcze cena pewnie atrakcyjna :D
        > A po pół roku będziesz dawać ogłoszenie sprzedam atrakcyjne 86m2 - oczywiscie
        w
        >
        > tresci nie bedziesz pisac ze bez windy, ze bez balkonu i ze
        dwupoziomowe :D:D:D
        > dwupoziomowe to mozna kupic mieszkanie 140m2 a nie 86 :) bo 8 m2 to pewnie
        > schody zajmuja :) 4m2 na gorze i 4m2 na dole :):):)
        >
        > Kobieto nie daj sie oszukac !!!!!! TO KANAL
    • beniowski Re: luksusowe na wtórnym czy surowe na pierwotnym 10.08.04, 09:56
      A ile wynosi cena tego wyposażonego mieszkania i gdzie się ono znajduje?
    • Gość: magggie Re: luksusowe na wtórnym czy surowe na pierwotnym IP: *.energis.pl 10.08.04, 13:37
      Ja przede wszystkiem nigdy więcej nie wpakowałabym pieniędzy w coś, co jeszcze
      nie istnieje. Już raz tak zrobiliśmy i od trzech lat nie możemy odebrać
      mieszkania, bo spóldzielnia splajtowała. I Tobie też radzę nie kupować czegoś,
      czego nie widzisz - nigdy nie wiadomo, jak to może skończyć. A na 3 piętro
      schodami to wcale nie jest taki wysiłek znowu dla młodej osoby. Bieganie po
      schodach poprawi zarówno sylwetkę, jak i kondycję. Ale to moje zdanie...
      • Gość: kama Re: luksusowe na wtórnym czy surowe na pierwotnym IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:38
        dzieki, ale dalej mam dylemat, znalazłam fajne mieszkanko 85m 1-o poziomowe, więc fajne, ale ma byc do odbioru w przyszłym roku!!! co robić??
        • Gość: kama Re: luksusowe na wtórnym czy surowe na pierwotnym IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:42
          dodam , że jest to mieszkanko firmy Probud S.A.
          • Gość: magggie Re: luksusowe na wtórnym czy surowe na pierwotnym IP: *.energis.pl 10.08.04, 18:00
            Ja mam złe doświadczenia z kupowaniem mieszkania do odbioru w przyszłym roku.
            Spółdzielnia, od której kupowaliśmy była znana i renomowana, ale dzięki bankowi
            splajtowała. Nigdy więcej nie kupię czegos, czego nie widać. Ja kupuję, płacę i
            od razu odbieram klucze. Inne rozwiązanie w moim wypadku nie wchodzi w grę...
            • Gość: kama Re: luksusowe na wtórnym czy surowe na pierwotnym IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:13
              Masz właściwie rację, ale mam problem ze znalezieniem w dobrej cenie mieszkania pow. 80m, "już istniejącego". Polecisz cos?
              • trixie Re: Do Kamy 11.08.04, 07:47
                A jakim rejonem jestes zainteresowana? U mnie na osiedlu (Piaseczno) jest
                troche mieszkan do sprzedazy zarowno z pierwszej jak i drugiej reki. Ja swoje
                86 m2 sprzedalam z calym umemblowaniem oraz sprzetem AGD wykonczone w wysokim
                standardzie za cene 250.000 zl (w cenie byl garaz pod budynkiem).
                • Gość: kama Re: Do trixie IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:49
                  Dzieki, ale szukam na pólnocy Warszawy, a może byc nawet za!
              • Gość: mamut Re: luksusowe na wtórnym czy surowe na pierwotnym IP: *.polkomtel.com.pl 11.08.04, 09:00
                a ja poczekalem az deweloper wybuduje i jestem b.zadowolonym mieszkancem
                swojego M, nigdy zas nie kupilbym uzywanego/nowego mieszkania od społdzielni -
                SPÓŁDZIELNIA - to dopiero kanal!(generalizując...)
                ps. nigdy nie wolno generalizować...
                • Gość: spółdzielca Re: luksusowe na wtórnym czy surowe na pierwotnym IP: 194.235.127.* 11.08.04, 09:38
                  poczekaj, poczekaj aż zacznie działać Twoja wspólnota, po doswiadczeniach moich
                  znajomych w kilku inwestycjach postawionych przez deweloperów na Kabatach,
                  zdecydowałem się na spóldzielnię i zdecydowanie nie żałuję, przynajmniej nie ma
                  paraliżu decyzyjnego, jak w przypadku wielu wspólnot. Chyba że miałeś szczęście
                  i nie masz oszołomów za sąsiadów : )
                  • Gość: zwykły citizen Re: luksusowe na wtórnym czy surowe na pierwotnym IP: *.trybunal.gov.pl 11.08.04, 11:22
                    Stary - nie grzesz. Bo kłopoty ze wspólnotą są niczym w porównaniu z kłopotami
                    ze spółdzielnią. Obyś nie wypowiedział tego w złą godzinę.
                    Wątków o tym na tej grupie aż nadto.
                    Pozdrowienia.
              • Gość: magggie Re: luksusowe na wtórnym czy surowe na pierwotnym IP: *.energis.pl 11.08.04, 10:23
                Nie wiem jaki region Cię interesuje. Ale sporo ciekawych mieszkań jest w
                Józefosławiu koło Piaseczna...
          • karola77 Re: luksusowe na wtórnym czy surowe na pierwotnym 11.08.04, 12:25
            Kama!!! odezwij sie prosze masz zamiar kupic mieszkanie od Probudu, prosze
            odezwij sie!!!! Gość portalu: kama napisał(a):

> dodam , że jest to mieszkanko firmy Probud S.A.
            • Gość: kama do Karola77 IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:51
              zastanawiam się, bo podoba mi się ich oferta 85m mieszkań.
              • karola77 do Kama 12.08.04, 08:46
                Prosilam zebys sie odezwala, bo ja tez jestem zainteresowana kupnem mieszkania
                tam, wlasciwie to juz prawie na 100 % zdecydowalam sie, w Legionowie i
                Jablonnej nic ciekawego sie nie buduje a poza tym korki sa okropne, tam przed
                Jablonna jak zweza sie ulica. Probud ma ciekawe rozklady pokoi, ja sobie
                wybralam troche mniejsze od Twojego i nie mam zadnego jamnika. Jak masz jakies
                ciekawostki na temat tej inwestycji to prosze napisz, ja rozmawialam z ludzmi
                mieszkajacymi w tym bloku przed, wyrazali sie pozytywnie - ale to jeszcze
                niczego nie przesadza pozdrawiam
                • Gość: kama Re: do Karola77 IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:07
                  Widze , że szukamy w tych samych rejonach mieszkanka!! może zostaniemy sąsiadami??? Idziemy dziś do Probudu, jak cos będę miała to dam znać!!!
                  • karola77 do Karola77 12.08.04, 13:48
                    Ok bede wdzieczna wiesz takie info od Probudu to juz mam, tez bylam na rozmowie
                    z Prezesem, widzialam przedwstepna umowe dokumenty, ale tak poza tym, wiesz
                    wiadomosci z 2, 3 reki mnie interesuja... Pozdrawiam, udanych negocjacji
                    • Gość: kama Re: do Karola77 IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:31
                      witam, po rozmowie z prezesem jestem bardzo zadowolona, konkretnie i fachowo. Bierzemy pod uwage mieszkanie na Modlińskiej ale rozglądamy się dalej! Trudny wybór!! szczególnie jak się nie ma kasy i bierze sie kredyt na "całe zycie". Pozdrawiam.
                      • karola77 f 13.08.04, 14:37
                        masz racje szukajcie, ja ide do banku porozmawiac o kredycie a w jakim banku Ty
                        masz zamiar wziac kredyt i w jakiej walucie? pozdrawiam
                        • Gość: kama Re: f IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:05
                          Bierzemy kredyt oczywiście we frankach szw. Zdecydowałaś się na Probud??
                          • karola77 kredyt 16.08.04, 10:00
                            Wlasciwie to tak, podoba mi sie mieszkanie i lokalizacja a kredyt tez we
                            frankach, a Ty w jakim banku, jezeli to nie jest tajemnica?
                            • Gość: kama Jankowski Pulchny IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 20:46
                              Zainteresowała mnie jeszcze jedna oferta, w.w developera. Piękne mieszkanka w pieknej obudowie i w przystepnej cenie. Znacie tego developera?
        • Gość: Ewa Re: luksusowe na wtórnym czy surowe na pierwotnym IP: 193.111.233.* 13.08.04, 15:51
          Jak mozesz pytac o rade tutaj? Przeciez to Tobie ma sie podobac> Jelsi podoba
          ci sie to na wtornym , nie widzisz problemu w braku balkonu i windy to kupuj!
          Nie wiesz czego chcesz? Odpowiedz sobie czy chcesz mieszkac bez balkonu i czy
          nie przeszkadza ci brak windy. A moze wazniejsze sa dla ciebie koszty? Nikt za
          ciebie decyzji nie powinien podejmowac.
          • Gość: kama do Ewy IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:33
            to nie o to chodzi! zawsze warto poznac opinie osób trzecich! może akurat ktoś coś doda, o czym ty nie pomyslałabys ani przez chwilę!
    • Gość: kama a może macie jakąś ciekawą ofertę IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:53
      szukam mieszkania o metrazu powyżej 85m ,najlepiej z balkonem i windą. (ha ha)dzielnica Warszawy: Białołęka, Targówek, a może być Jabłonna, Legionowo. dzieki
      • sc77 Re: a może macie jakąś ciekawą ofertę 13.08.04, 09:29
        Zajrzyj na www.zielonezacisze.pl

Ja mieszkam tam juz ponad 2 lata i jestem bardzo zadowolony zarowno z osiedla,
        developera, jak i stosunku ceny do jakosci.

Teraz buduja ostatni (3) budynek i sa tam fajne mieszkania ok 80m2.
        • Gość: kama Re: a może macie jakąś ciekawą ofertę IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:32
          Dziekuję bardzo, dzwoniłam tam i ceny mieszkań sa dosyc wysokie!! ale faktycznie jakość mieszkań powinna byc zadowalająca.
          • sc77 Re: a może macie jakąś ciekawą ofertę 13.08.04, 16:37
            Standard osiedla w porównaniu do innych oferowanych obecnie jest naprawdę
            bardzo wysoki. Ceny też nie są aż tak wysokie (porównując standard oczywiście).

Obecnie szukam dla rodziny mieszkania i chyba też wybiorę zielone zacisze, gdyż
            nic innego nie jest tak atrakcyjne. (no chyba, że kosztuje powyżej 5tyś za m2).
      • iremos Re: a może macie jakąś ciekawą ofertę 21.08.04, 17:35
        Gość portalu: kama napisał(a):

> szukam mieszkania o metrazu powyżej 85m ,najlepiej z balkonem i windą. (ha ha)
        d
        > zielnica Warszawy: Białołęka, Targówek, a może być Jabłonna, Legionowo. dzieki
        Kupilam obok w RSM Praga Wrzosy, podobno sa jeszcze wolne mieszkania i budują
        jeszcze jeden dom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka