Gość: ania IP: *.bdo.pl 19.08.04, 16:02 Witam, Czy ktoś ma jakieś wiadomości o Mokotów Plaza II. Może jest tu jakiś przyszły mieszkaniec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenakom magda IP: *.derbynet.pl / 217.153.187.* 01.09.04, 15:44 Cześć!Podpisałam z nimi umowę rok temu.Mam wirtualne mieszkanie na 6 piętrze.Przeraża mnie ta firma. Żałuję, że nie wycofałam pieniędzy, ale teraz jest już za późno. Idę z umową do prawnika zapytać się jakie mam szanse na zwrot kasy po rozpoczęciu budowy. Wydaje mi się, że marne. Wiesz, że termin odbioru przesunął się już na lipiec 2006? Jestem pewna, że to jeszcze nie koniec. A jakie są Twoje wrażenia? Pozdrawiam. Lena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: magda IP: *.bdo.pl 21.09.04, 15:10 Hej, ja mam wirtualne na 7 pietrze :) Tak naprawdę tez oststnio myślę, jak się z tego wykręcić. Z tym, że trudno jest znaleźć cos innego w tej cenie na Mokotowie. Dowiedziałaś się czegoś u prawnika? Ten termin mnie załamuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś