sigurdos81 20.05.14, 23:38 Ktoś interesował się tą inwestycją? Lokalizacja niby niezła - zaplecze Tarchomina, cicho i zielono, gorzej z dojazdem do Centrum, ale sąsiedztwo lasu i brak połączenia z Modlińską też jakoś średnio mi odpowiada ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kajsa Re: osiedle Palladium - Dom Development IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.14, 10:13 Byłam i dowiadywałam się, mają wybudować ulicę łączącą osiedle z Modlińską. Jednak ceny jak na tą lokalizację dla mnie są nie do przyjęcia. Łaskawie są w stanie zejść do limitów MDM, ale chyba nic ponadto. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekpec Re: osiedle Palladium - Dom Development 29.07.14, 13:21 Warto też rzucić okiem na forum mieszkańców osiedle-palladium.warszawa.pl/ zawsze można się ciekawych rzeczy dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pkowalski.84 Re: osiedle Palladium - Dom Development 02.07.17, 21:22 Oferuje pomoc podczas odbioru mieszkania od dewelopera. Mam wykształcenie oraz wieloletnie doświadczenie z zakresu budownictwa (Kierownik Budowy, Inspektor nadzoru, posiadam uprawnienia budowlane bez ograniczeń). Przeprowadzę kontrole stanu faktycznego z opisem zawartym w dokumentacji projektowej oraz z Polskimi Normami budowlanymi. Sprawdzę czy wykończenie lokalu oraz całego obiektu zapewnia bezpieczne warunki mieszkaniowe oraz nie będzie generowało kosztów związanych z ewentualną naprawą usterek. Sprawdzam: jakość wykonania tynków, wymiary pomieszczeń, krzywiznę ścian, drzwi, okna, parapety, posadzki, balkony, tarasy, grzejniki, rozmieszczenie instalacji elektrycznej, instalacji wodnej i kanalizacyjnej. Zainteresowane osoby zapraszam pod numer telefonu: Piotr 889 228 440 www.facebook.com/Odbiory-mieszkań-Warszawa-254067855006519/?ref=bookmarks www.odbior-mieszkan.pl Warszawa i okolice Odpowiedz Link Zgłoś