dariaw 08.04.02, 13:07 Witam, Zamierzam kupić miszkanie w DD. Czy możecie polecić któregoś z handlowców? Dzięki za informacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Dom Development - handlowcy IP: 62.148.92.* 08.04.02, 14:52 Polecam Panów: Wojciecha Kłopockiego lub Aleksandra Gorącego. Pozdrawiam, Marcin Miliński Odpowiedz Link Zgłoś
nailz Re: Dom Development - handlowcy 08.04.02, 15:32 Z tego co ja wiem to obaj panowie pracuja teraz w nowym dziale -obslugi posprzedaznej i nie wiem czy obsuguja sprzedaz. Jezeli chodzi o sprzedaz to polecam Grzegorza Michniewicza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszel Re: Dom Development - handlowcy IP: *.cavern.pl 08.04.02, 15:44 Osobiście polecam Pana Jacka Żmijewskiego. Był bardzo pomocny, cierpliwie odpowiadał na moje, dodam bardzo liczne, pytania, bez problemu przeliczył ze mną chyba ze trzydzieści harmonogramów spłat w przeróżnych wariantach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dom Development - handlowcy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 09:39 Polecic goraco moge Grzegorza Michniewicza-taki zyciowy czlowiek i cierpliwy, wiec w porzadku! A co wazne ma dobra pamiec! pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Dom Development - handlowcy IP: *.man.polbox.pl 09.04.02, 09:45 Skontaktujcie sie z Grzegorzem Michniewiczem-polecam, obslugiwal mnie i bylem zadowolony! Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Dom Development - handlowcy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 10:02 Ja mialam przyjemność być obsługiwana przez Panią Anetę Trzeciak i czystym sumieniem mogę ja polecić bo bardzo mi pomogła i zawsze miała dla mnie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitka Re: Dom Development - handlowcy IP: 2.3.STABLE* 09.04.02, 13:52 a ja polecam Pana Grzegorza Smolinskiego - fachowy i rzeczowy Odpowiedz Link Zgłoś
rafal451 Re: Dom Development - handlowcy 09.04.02, 14:06 Polecam p. Anetę Trzeciak, jest najlepsza pozdrawiam i życzę udanego zakupu Rafał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Pani Re: Dom Development - handlowcy IP: *.ipartners.pl 09.04.02, 17:33 Pewnie w łóżku. Cos mi sie wydaje, ze ta strona została stworzona przez samych handlowców DD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dom Development - handlowcy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 11:46 Sądzę, że firmę DD stać na bardziej finezyjny marketing i PR. Drodzy handlowcy i PR-owcy z DD - spróbujcie innych metod, ta jest śmieszna. Ilość czasu spędzona przez handlowców w internecie świadczy iż klientów jest niewielu i nie przeszkadzają w pisaninie. Pan Prezes Sz. powinien was rozliczyć z bardzo słabych wyników sprzedaży w ub. miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moozg Re: Dom Development - handlowcy IP: *.lot.pl 11.04.02, 12:50 Ja nie pracuje w DD. Nikt z mojej rodziny nie pracuje w DD. Natomiast kupiłem w tej firmie mieszkanie za pośrednictwem Pana Grzegorza Michniewicza i Go polecam. To tyle na temat pytania. Teraz na temat niektórych innych odpowiedzi na Twoje pytanie. Ludzie leczcie się ! Czy każda prosta odpowiedź polecająca daną osobę czy wyrażająca zadowolenie z kontaktów z firmą musi być przejawem działalności tajnych służb PR ? Zostało zadane pytanie: Z kim rozmawiać, bo chcę kupić tam mieszkanie. Może zacznijmy na tym forum po prostu odpowiadać na pytania bez paranoidalnych komentarzy i chamstwa. PS. Gosiu, słyszałem że handlowcy z DD polecieli do Klewek poprawić swoje wyniki sprzedaży. Sprzedali Talibom PGR z wąglikiem. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dom Development - handlowcy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 15:35 Jeżeli moozg nie widzi tak grubymi nićmi szytej kryptoreklamy, to zapewne uwierzy we wszystko, również w Klewki. Nie chodzi o to, czy ktoś jest zadowolony z DD czy też nie, chodzi o uczciwość zawodową. A na marginesie,o słabych wynikach sprzedaży wiem od pracownika DD. Wymusiły one na firmie intensyfikację reklam, i może stąd pomysł z zaistnieniem na forum. Niektóre pomysły marketingowe DD są naprawde niezłe, ten akurat jest nietrafiony. Do porażek też należy się przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej73 Re: Dom Development - handlowcy 11.04.02, 15:44 Gosiu czuc od ciebie konkurencja DD moze podasz imie handlowca z twojej firmy i ludzie wypowiedza sie na jego( jej) temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Dom Development - handlowcy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 10:30 Witam, Moja siostra pracuje w agencji PR wspolpracujacej z DD i wiem od niej, ze to co pisze Gosia jest pozbawione jakichkolwiek podstaw a intensyfikacja reklamy jest zwiazana z obecnie trwajaca kampania reklamowa Wiosna 2002, bylo to rzewidziane w zalozeniach reklamowych na ten rok i nie ma zadnego zwiazku z wynikami sprzedazy. ps. Wydaje mi sie, ze Gosia stara sie w sposob malo elegancki zmniejszyc wiarygodnosc DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetazw Re: Dom Development - handlowcy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 15.04.02, 11:32 Hej!! Wszyscy handlowcy są tracy sami.. tu nie ma znaczenia kto sprzedaje ci mieszkanie to ty je kupujesz i ty wymgasz.. ludzie nauczcie się że zawsze to ty kupujesz to ty płacisz ich pensje!! aneta nauczcie się wymagać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dom Development - handlowcy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 10:05 Jezu, jakie banialuki. Takie teksty słyszałam również z ust rzeczniczki prasowej Daewoo FSO. Rozumiem, że za informacje które wyciekły z agencji reklamowej Prezes Szanajca rozwiąże z nimi umowę o współpracy, chyba że przecieki są przewidziane umową. Naprawdę znam się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dom Development - handlowcy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 15:01 Ale ucichli nasi przemili handlowcy z DD. Jak ręką uciął, oczywiście ręką prezesa DD. Lepiej zapomnieć o blamażu. A DD rozwiązało umowę z agencją /lub umowa wygasła - co na jedno wychodzi. Liczę na coś bardziej finezyjnego ze strony chłopaków z DD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilio Re: Dom Development - handlowcy IP: 62.233.191.* 29.04.02, 10:00 Gosia! Wygladasz mi na pracownika jakiejs "superpolskiej" gazety. Paranoidalne zboczenie zawodowe - wszedzie spisek i konspiracja. Wszyscy handlowcy z DD naleza do Lozy Masonskiej. Ponadto te "kontakty" z rzecznikiem Daewoo-FSO. Hmmm - obyta babka. Dziewczyno - zastanow sie co piszesz Pozdr wszystkich normalnych na forum PS. Zeby bylo jasne - tez kupilem mieszkanie w DD :-) i polecam pana Klopockiego. Chociaz nie testem pewien czy dalej pracuje w Dziale Sprzedazy Odpowiedz Link Zgłoś