nangaparbat3 hmmmm 20.05.07, 23:12 Jeśli myslisz, ze rozwód to tragedia, to znaczy, ze naprawde masz 23 lata. Dopiero. Życzę dobrej nocy Odpowiedz Link
tricolour 23 lata? 20.05.07, 23:40 I założyłaś taki dziwny numerowany nick? Na siostrę? ) Odpowiedz Link
scriptus Re: 23 lata? 21.05.07, 11:34 Może to nie jest rok urodzenia, ale np. numer wpisu w katalogu wampirów )) Nie wiem też, czy wampiry się żenią, ale, może?? Podzielam zadanie Wampirka. Ja mam latek ponad dwa razy więcej i też wiem, że rozwód nie jest przyjemnością, pozdrawiam i życzę, żeby Ci się to nie przytrafiło, Wampirku... Odpowiedz Link
marieta_makieta Re: ide spac 21.05.07, 11:59 Wampirko, młoda jesteś i wyobraźni chyba nie masz. Jakby mi ktoś, gdy byłam w Twoim wieku powiedział, że też kiedyś stanę na granicy rozwodu, to bym nie uwierzyła. A gdyby mi to ktoś powiedział w dniu ślubu, to choć miałam wtedy już 27 lat-to też bym nie uwierzyła. Życie jest mało przewidywalne, jeszcze się może okazać, że staniesz się aktywną forumowiczką, czego Ci nie życzę, choć bardzo lubię to forum i forumowiczów. Rozwód to nie tragedia (gorzej jest np. zabić współmałżonka), czasem wręcz wybawienie (od toksycznego, zatruwajacego życie śmierdziela),ale też nic przyjemnego. Odpowiedz Link