karmenn 13.09.04, 18:28 Będę wdzięczna za informacje od osób, które kupiły mieszkanie w firmie INVED- BUD w budynku przy ul. Wiarusów. Czekam na wszelkie informacje dotyczącego tego dewelopera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: INVED-BUD IP: 194.129.67.* 17.09.04, 15:48 Jestem szczęśliwym posiadaczem (mam nadzieję - jeszcze nie odebrałam mieszkania) czterech kontów na ulicy Wiarusów. Co Cię dokładnie interesuje chętnie odpowiem na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
karmenn Re: INVED-BUD 17.09.04, 15:52 Hej, Bardzo się cieszę, że wreszcie ktoś odpowiedział ;-)) ! Ja też jestem sczczęśliwą posiadaczką mieszkanka na Wiarusów. Szukam sąsiadów, bo już wkrótce może będziemy odbierać mieszkania (mam nadzieję, że wszystko będzie OK). Chciałabym wiedzieć, jakie są Twoje obserwacje co do realizacji inwestycji, dewelopera itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: INVED-BUD IP: 194.129.67.* 17.09.04, 16:05 Przypadkiem dowiedziałam się o tej stronie może jeszcze ktoś się odezwje. Co do naszej budowy mam nadzieję że budynek zostanie oddany w terminie i szybko się wprowadzimy. Jak narazie mam cały czas jeden problem który niestety się ciągnie i chyba już do końca budowy musimy tego pilnować. W oryginalnych planach piec znajduje się w kuchni natomiast my zdecydowaliśmy się umieścić go w łazience. NO i niestety nawet nasz kierownik budowy cały czas zapomina o tej zmianie. Każda ekipa (elektrycy, hydraulicy, gazownicy) z uporem maniaka montują nam wszystkie doprowadzenia do kuchni po czym po naszych interwencjach wszystko zmieniają. Moim zdaniem szkoda ich roboty ale to kierownik budowy powinnien tego dopilnować. Odpowiedz Link Zgłoś