Dodaj do ulubionych

Ursynovia - Dom Development- opinie

14.06.16, 10:56
Co myślicie o tej inwestycji? Może ktoś zapisał się tam na mieszkanie. Miejsce OK bo wszędzie blisko, ale niezbyt ładne, cena mało atrakcyjna, projekty mieszkań bez rewelacji. Taka moja opinia. Znajac DD pewnie będzie dobrze wykonana.
Obserwuj wątek
    • red-actor Re: Ursynovia - Dom Development- opinie 14.06.16, 22:59
      A co to znaczy zapisać się na mieszkanie?
      Czy osiedle jest ładne to się dopiero okaże - wizualizacje wg. mnie ok. Ceny niebezpiecznie zbliżające do 10.000 zł za mieszkania o normalnych rozkładach (np. bez "krzywych" ścian) to rzeczywiście przesada. A czy miejsce ok? Wszędzie blisko to jest z Woli a nie Ursynowa, chociaż dojazd przyzwoity jak na tak dużą odległość od centrum. Jeśli już musi być Ursynów, to szukałbym czegoś bliżej alei Ken bo tam rzeczywiście jest wszystko pod ręką, a ul. ZWM to już wschodnie peryferia dzielnicy.
      A skąd informacje o dobrej jakości DD? Na forum takiego Żoliborza Artystycznego włos się na głowie jeży od czytania np. o szumiących rurach w ścianach.
    • rols11 Re: Ursynovia - Dom Development- opinie 16.06.16, 14:22
      Też jestem zainteresowana kupnem mieszkania w tej inwestycji ceny powyżej 9 tys. zł za mkw trochę zniechęcają, ale lokalizacja jest ok. Dlaczego uważasz, że niezbyt ładna? Projekty mieszkań nie najgorsze, obawiam się jednak samego wykonania. Czytałam na forach same złe opinie, a w tamtym roku DD sprzedał najwięcej mieszkań więc nie wiem skąd się to bierze, czy jest to złośliwe działanie konkurencji. Może wymienilibyśmy się mailami i na spokojnie porozmawiali?
      • unadonna Re: Ursynovia - Dom Development- opinie 21.06.16, 10:18
        Znajomi mieszkają w domu wybudowanym przez DD w 2006 roku i jakoś nie narzekają. Co prawda 10 lat to dużo, mogło się też dużo zmienić. Cena oscyluje w granicach 10tys jesli dodasz koszt komórki i miejsca w garażu plus koszt tych metrów 4 do 6 pod ściankai działowymi za które płacisz dodatkowo. A to już bez rewelcji, szczegolnie jak sie doda min 2 tys. Z metra kwadratowego za urządzenie. Wychodzi pioruńsko drogo. Na Ursynowie spoldzielnie buduja max do 8 tys
        Mnie się lokalizacyjnie miejsce podoba bo wszędzie blisko, ale już widokowo nie bardzo ;)
        Jesli chodzi o projekty mieszkań to balkony super ale w srodku różnie. Strasznie mało okien, jedno 2m w salonie to nic. Pokoje 9 metrowe, salon z kuchnią 23 metry w mieszkaniu blisko 70 metrowym, czy zaprojektowane 3 szafki kuchenne w anksie to troche kicha. A może zwyczajnie moi znajomi mają zbyt ładne mieszkania i ja porównując je z tymi zbytnio się czepiam ;););) mail. unadonna na gazecie
    • unadonna Re: Ursynovia - Dom Development- opinie 21.06.16, 20:30
      Znajomi mieszkają w domu wybuowanym przez DD w 2006 roku i jakoś nie narzekają. Co prawda 10 lat to dużo, mogło się też dużo zminić. Cena oscyuje w granicach 10tys jesli dodasz koszt komórki i miejsca w garażu plus koszt tych metrów 4 do 6 pod ściankai działowymi za które płacisz dodatkowo. A to już bez rewelcji, szczegolnie jak sie doda min 2 tys. Z metra kwadratowego za urządzenie. Gdyby cos to wątpie czy dało radę by sprzedac to mieszkanie az za ponad 12tys z metra. Wychodzi pioruńsko drogo. Na Ursynowie spoldzielnie buduja max do 8 tys
      Mnie się lokalizacyjnie miejsce podoba bo wszędzie blisko, ale już widokowo nie bardzo ;)
      Jesli chodzi o projekry mieszkań to balkony super ale w srodku różnie. Strasznie mało okien, jedno 2m to nic. Pokoje 9 metrowe, salon zkuchnią 23 metry, czy zaprojktowane 3 szafki kuchenne w anksie to troche kich. A może poprostu moi znajomi mają zbyt ładne mieszknia i ja porównujac je z tymi zbytnio się czepiam ;););) mail. unadonna@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka