Dodaj do ulubionych

POMÓŻCIE KUPIĆ - BŁAGAM??????????

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 23:36
WITAJCIE
Bardzo pilnie potrzebuję kupić bezpiecznie mieszkanie ale brakuje mi trochę
kaski i wtym problem. Czy może znacie bezpieczne firmy gdzie mogę kupić
mieszkanie wpłacając 75% wartości, kredyt w banku nie wchodzi na razie w grę .
Jest taka możliwość , jak to rozwiązać .Chcę mieszkać jak najszybciej!!!!
JEST TO DLA MNIE SPRAWA ŻYCIA I ŚMIERCI DZIĘKI ZA WSZELKIE WSKAZÓWKI -
POZDRAWAIAM - KRYSTIAN
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: POMÓŻCIE KUPIĆ - BŁAGAM?????????? IP: 195.136.252.* 17.04.02, 07:57
      zobacz na stronę www.gawra2.pl
      tam są tanie mieszkania
    • Gość: Joanna Re: POMÓŻCIE KUPIĆ - BŁAGAM?????????? IP: *.cab.pl / 10.10.10.* 17.04.02, 09:05
      Polecam www.hetman.com.pl
      Ja u nich kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Termin oddania sierpień 2002.
      Można u nich rozłożyć sobie spłaty, według własnych możliwości. Ale podobnie
      jak w banku, mają oprocentowanie przedłużonych spłat. Są bardzo elastyczni i
      sprawdzeni, co teraz jest bardzo ważne.

• Gość: gość Re: POMÓŻCIE KUPIĆ - BŁAGAM?????????? IP: *.polkomtel.com.pl 17.04.02, 09:12
      Cześć!
      odradzam Gawrę 2 - kręcą i coś ukrywają ! Możesz sobie poczytać na forum.....
    • Gość: eee Re: POMÓŻCIE KUPIĆ - BŁAGAM?????????? IP: 157.25.125.* 17.04.02, 10:42
      kup u developera który ma opracowany również własny system finansowania np dom
      development, jw construction albo np wilbur u którego ja kupuję. Kazdy z nich
      boryka sie z jakimis tam problemami, u kazdego ludzie sa z czegos
      niezadowolenio ale o tym mozesz sobie poczytac w innych watkach.
      • Gość: Lis Re: POMÓŻCIE KUPIĆ - BŁAGAM?????????? IP: 217.8.161.* 17.04.02, 12:26
        hie hie Wilbur??
        dobre
        czytajac opinie o nich na forum "napewno" kupiłbym u nich mieszkanie
        od nich trzeba sie trzymac z daleka
        • Gość: eee Re: POMÓŻCIE KUPIĆ - BŁAGAM?????????? IP: 157.25.125.* 17.04.02, 13:15
          dokładnie to samo można powiedzieć o jwc
          • Gość: Lis Re: POMÓŻCIE KUPIĆ - BŁAGAM?????????? IP: 217.8.161.* 17.04.02, 13:31
            ale jwc przynajmniej oddaje mieszkania
            a wilbur z tego co wiem o nich to odda wam mieszkania z obciążkona hipoteką tak
            jak to zrobił poprzednim razem na innej inwestycji
            przykro mi to pisac ale taka jest prawda
            sam kupiłem niedaleko (nie w jwc na szczęście) i co nieco słyszałem o nich
            (wilbur)
            • Gość: Andrzej Re: POMÓŻCIE KUPIĆ - BŁAGAM?????????? IP: *.net.external.hp.com 17.04.02, 13:32
              A czy slyszales cos o SM Merkury?
            • Gość: eee Re: POMÓŻCIE KUPIĆ - BŁAGAM?????????? IP: 157.25.125.* 17.04.02, 14:02
              wilbur nie oddaje bo jeszcze buduje, a opóźnienie nie przesądza jeszcze o tym
              że nie odda wcale. A hipoteka z działek na których są pobudowane dwa pierwsze
              budynki jest już zdjęta. To tak informacyjnie.
              Poza tym podałam developerów których znam, którzy mają opracowane własne
              systemy finansowania nie sugerując niczego. Jest tyle postów przy tych
              developerach, że każdy jest w stanie sam realnie ocenić ryzyko podejmowanej
              decyzji.
    • Gość: ba Re: POMÓŻCIE KUPIĆ - BŁAGAM?????????? IP: *.dnb.com.pl 17.04.02, 15:18
      Sprobuj Polnord-Dom, inwestycja Trakt Krolewski. Budynek jest juz gotowy, a
      inwestor z tego co wiem daje kredyt inwestorski po wplacie 40%.
      • sloggi Re: POMÓŻCIE KUPIĆ - BŁAGAM?????????? 17.04.02, 15:21
        Błagasz - czy to nie za wielkie słowa ?
        A te Derby w Dom Development, rata 430 PLN miesięcznie wydaje się ceną
        rozsądną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka